Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Core - PC connection

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το GT-I8260, στη μνήμη του έχει καμία 1000 φωτογραφίες τις οποίες θέλω να μεταφέρω στον υπολογιστή μου. Προσπάθησα να το συνδέσω αλλά μου έβγαζε πρόβλημα "Άγνωστη συσκευή σε θύρα USB". Κατέβασα το Samsung Kies πάλι τα ίδια. Πρέπει να τις μεταφέρω γιατί θα του κάνω "επαναφορά ρυθμίσεων" και δεν θέλω να χαθούν. Έχετε καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Έχω το GT-I8260, στη μνήμη του έχει καμία 1000 φωτογραφίες τις οποίες θέλω να μεταφέρω στον υπολογιστή μου. Προσπάθησα να το συνδέσω αλλά μου έβγαζε πρόβλημα "Άγνωστη συσκευή σε θύρα USB". Κατέβασα το Samsung Kies πάλι τα ίδια. Πρέπει να τις μεταφέρω γιατί θα του κάνω "επαναφορά ρυθμίσεων" και δεν θέλω να χαθούν. Έχετε κ

την επιλογή για το USB Debugging την έχεις ενεργή  είναι για μεταφορά αρχείων από και προς τον υπολογιστή  

• Like 1
Δημοσ.

Και εκτος αυτο που λεει ο corsair04 να υποθεσω οτι εχεις και τους USB Driver και το σωστο καλωδιο....

• Like 1
Δημοσ.

την επιλογή για το USB Debugging την έχεις ενεργή  είναι για μεταφορά αρχείων από και προς τον υπολογιστή  

δεν μπορώ να βρω την επιλογή στο Core.

Και εκτος αυτο που λεει ο corsair04 να υποθεσω οτι εχεις και τους USB Driver και το σωστο καλωδιο....

Τα drivers για USB τα έχω και το καλώδιο μου δόθηκε με την αγορά του κινητού..

Δημοσ.

Για να το ξεκλειδωσει πρεπει να πατησει αρκετες φορες την baseband αλλα αυτο ειναι εντελως ασχετο με τις φωτο.... Μονο οταν θες να επεμβεις στο τηλεφωνο χρησιμοποιειται... Εγκατεστησε τους ντραιβερς που λεει και ο σαρουμαν αλλα δοκιμασε και αλλη θυρα και αλλο καλωδιο

Δημοσ.

Το usb debugging το βρήκα το ενεργοποίησα αλλά πάλι δεν δούλεψε. Για ποιους drivers μιλάμε; Το δοκίμασα και σε άλλες θύρες USB δεν λειτουργεί. Στις ίδιες θύρες έχω βάλει usb flash, headset, mouse όλα τα έχει διαβάσει. Το καλώδιο μόλις το χρησιμοποίησα για μια παλιότερη συσκευή της Samsung και δούλευε κανονικά.

Δημοσ.

www.mediafire.com/?k93a92c9rpyg4r5

οι drivers είναι;

Αληθεια,το windows update μηπως το εχεις απενεργοποιημενο;;; όχι

Δημοσ.

Ναι , οι ντραιβερς ειναι... Για το windows update σε ρωτησα γιατι καθε φορα που συνδεεις μια νεα συσκευη ψαχνει να βρει τους εξτρα ντραιβερς που χρειαζεται.... Κατι ακομα, πηγαινε διαχειριση συσκευων , βρες την αγνωστη συσκευη , επελεξε ενημερωση προγραμματος οδηγησης και δωσε το παθ του ντραιβερ...... Σου παραθετω και ενα www.online-tech-tips.com/computer-tips/usb-device-not-recognized με πιθανες λυσεις.....

Δημοσ.

Αυτό με τη διαχείριση συσκευών το έκανα, όταν πατάω πάνω στο "άγνωστη συσκευή" δεν μου ανοίγει κάποιο παράθυρο, όταν πατάω σε οποιοδήποτε άλλο usb μου εμφανίζει αυτό που πρέπει, πατάω "ενημέρωση" και μου λέει πως είναι ήδη ενημερωμένο με τον τελευταίο οδηγό προγράμματος

θα πάω να δοκιμάσω σε ένα laptop να δω τι γίνεται και αν δεν πετύχει θα κάνει την μέθοδο που λέει στο link με την απεγκατάσταση των παλιών drivers και εγκατάσταση ξανά.

Δημοσ.

λοιπόν.... το έβαλα στο laptop, και το Windows Update έβγαλε ενημέρωση, την κατέβασα αλλά πάλι δεν υπήρχε σύνδεση, τελικά μιας που ήμουν σε laptop σκέφτηκα να το κάνω μέσο bluetooth και πέτυχε. τώρα με το καλώδιο δεν ξέρω τι παίζει, την παλιά συσκευή την "σύνδεε" κανονικά με το PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...