Grim Ripper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κανείς που ασχολείται με DC Comics και έχει σκοπό να τα πάρει; (εκτός από εμένα) Τα New 52 θα είναι και μάλλον σε 6 τέυχη. Τα αυθεντικά κόμικς που έγιναν best seller παγκοσμίως είναι στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!Κάθε εβδομάδα οι θρυλικοί σούπερ ήρωες, Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Justice League, θα μας συναρπάζουν με τις περιπέτειές τους! Μη χάσετε τις κορυφαίες ιστορίες των υπερηρώων που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα στον αγώνα τους ενάντια στις δυνάμεις του Κακού και να σώσουν τον πλανήτη Γη, αλλά και να προασπίσουν την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, χρησιμοποιώντας τα παντοδύναμα όπλα και τις υπεράνθρωπες δυνάμεις τους. Αυτή την Κυριακή αποκτήστε τον πρώτο τόμο «Superman – Ο άνθρωπος από ατσάλι» με τρεις ιστορίες του διασημότερου υπερήρωα. Ο Superman, τον οποίο δημιούργησαν ο Jerry Siegel και Joe Shuster, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Detective Comics του 1938. Το πραγματικό του όνομα είναι Kal-El και ο πλανήτης καταγωγής του είναι ο Krypton. Οι γονείς του, όταν ανακάλυψαν πως ο πλανήτης τους ήταν καταδικασμένος να καταστραφεί, έβαλαν τον νεογέννητο γιο τους σε έναν πύραυλο, που εγκατέλειψε τον πλανήτη, λίγα λεπτά πριν την ολική του καταστροφή! Ο πύραυλος κατέληξε στον πλανήτη μας και συγκεκριμένα στο Smallville του Κάνσας. Εκεί θα βρουν το βρέφος, ο Jonathan και η Martha Kent και θα το αναθρέψουν σαν παιδί τους. Με το όνομα Clark Kent, πλέον, θα αρχίσει να δείχνει σιγά-σιγά τις εκπληκτικές του υπερδυνάμεις, που οφείλονται στην κίτρινη ακτινοβολία του ήλιου μας. Μεγαλώνοντας θα εργαστεί σαν δημοσιογράφος στη Daily Planet, όπου θα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Lois Lane, μιας φιλόδοξης και ικανότατης ρεπόρτερ, και θα έρθει αντιμέτωπος με έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, τον Lex Luthor. https://www.facebook.com/ethnosonline/videos/vb.399225520203609/842382129221277/?type=2&theater Πηγή 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Πρωτη φορα θα βγουν σε εφημεριδα; Ποσα τευχη θα βγουν; Τιμη κλασικα 4 ευρω; αν ναι θα παιρνω και εγω
Grim Ripper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 1. Ναι 2. Μάλλον 6 3. 4€ - 4.5€ απ' όσο έχω μάθει (έχει και βιβλία του Τσελεμεντέ οπότε άμα έχεις κάνα φίλο/φίλη που τα θέλει και δεν τα θες τότε τα παίρνετε μαζί ) 1
7nisiotis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια. Λεει ποτε θα βαλει το τεύχος με τον Μπατμαν; Επειδή το εχει δεύτερο στη σειρα, την επόμενη Κυριακή;
Grim Ripper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύω πως ναι, την επομένη Κυριακή θα βάλουν τον Batman. Υποθέτω αυτή τη κυριακή στην εφημερίδα θα γράφει το τεύχος της επόμενης εβδομάδας οπότε θα ενημερώσω εδώ. 1
giorgos888 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ξερουμε ποσες σελιδες θα εχει ο καθε τομος
Grim Ripper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=34660 - Το κάθε τεύχος είναι 64 σελίδες και περιλαμβάνει αυτόνομες ιστορίες ή χαρακτηριστικά αποσπάσματα από κορυφαίες σειρές της DC Comics. - Οι περισσότερες ιστορίες δεν έχουν δημοσιευτεί στα Ελληνικά. Έχουν συμπεριληφθεί όμως και κάποια αποσπάσματα κορυφαίων εκδόσεων (από το Batman: Hush για παράδειγμα) που πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να λείπουν από μια τέτοια έκδοση που φιλοδοξεί να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με τους κορυφαίους ήρωες της DC. - Επίσης το format δεν θα είναι το κλασικό 17 x 26 cm αλλά μεγαλύτερο - στη διάσταση του Αστερίξ ή του παλιού δικού μας DC Universe. - Είχαμε μεγάλο δίλημμα αν θα έπρεπε να πάμε μόνο με αδημοσιεύτες ιστορίες ή όχι - αλλά τελικά αποφασίσαμε ότι έπρεπε να συμπεριλάβουμε και κάποιες κορυφαίες στιγμές των ηρώων κι ας έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. (απαντησεις της anubis σε ερωτησεις χρηστων στο facebook) 1
Grim Ripper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Η έκδοση με όλα τα δώρα κάνει 4.25€. Δεν έχει σκληρό εξώφυλλο (σίγα μην είχε ) Θα ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα.
Phoenix7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για βάλε να δούμε φίλε,αξίζει τουλάχιστον;
Valtiel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Η έκδοση με όλα τα δώρα κάνει 4.25€. Δεν έχει σκληρό εξώφυλλο (σίγα μην είχε ) Θα ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα. Δηλαδή υπάρχει έκδοση μόνο με το κόμικ σε χαμηλώτερη τιμή απο 4.25€ ;
Grim Ripper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δηλαδή υπάρχει έκδοση μόνο με το κόμικ σε χαμηλώτερη τιμή απο 4.25€ ; Χλωμό το κόβω, συνήθως δεν τα βάζουν στις φθηνότερες εκδόσεις. Εγώ μόνο αυτή βρήκα στο περίπτερο που πήγα, στο πρώτο περίπτερο δεν υπήρχε καθόλου η έκδοση με τις προσφορές. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2016 από Grim Ripper
Grim Ripper Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για τα 4.25€ που θέλει δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει, για 2€ (αν πάρετε την εφημερίδα μαζί με άλλον) τότε αξίζει. Φαίνεται πως όντως είναι το new 52, και την 2η ιστορία την έχω διαβάσει σίγουρα (σχετικά πρόσφατα). 1
Valtiel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για 2 ευρώ θα το έπαιρνα στα σίγουρα, αλλά δεν έχω κάποιον που προτίθεται να πάρει την εφημερίδα. Μου φαίνεται προτιμητέο το Star Wars,που κυκλοφορεί τώρα, μιας και έχει την ίδια τιμή πάνω κάτω αλλά διπλάσιο περιεχόμενο (το χαρτί έχει μια υφή εφημερίδας, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα αρνητικό). Παρ'όλα αυτά θα τσιμπήσω κάποιους από τους τόμους ( μάλλον Batman kai JLA).
nickarmy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Για 2 ευρώ θα το έπαιρνα στα σίγουρα, αλλά δεν έχω κάποιον που προτίθεται να πάρει την εφημερίδα. Μου φαίνεται προτιμητέο το Star Wars,που κυκλοφορεί τώρα, μιας και έχει την ίδια τιμή πάνω κάτω αλλά διπλάσιο περιεχόμενο (το χαρτί έχει μια υφή εφημερίδας, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα αρνητικό). Παρ'όλα αυτά θα τσιμπήσω κάποιους από τους τόμους ( μάλλον Batman kai JLA). μπορεις να περιμένεις μεχρι να την πάρει κανενας ηλικιωμένος -> μου συνέβη τυχαία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα