googohn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα στην κοινοτητα, Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο thread γι αυτο το ζητημα αλλα θελω τις αποψεις σας σχετικα με αυτο. Μετα απο μια προχειρη αναζητηση επεσα επανω στο Adsense της Google και σε διαφορες παρομοιες εφαρμογες που εισαγουν διαφημισεις (banners κλπ) σε site, forum και youtube channels. Χρησιμοποιείτε κατι παρομοιο? Ποιο προτεινετε? Ευχαριστω μαγκακια
kleo1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 κατά καιρούς ανοίγουν πολλοί θέματα για το πως να βγάλουν χρήματα από το νετ. έχεις δικό σου site ή ανεβάζεις videos στο youtube;
~Palpatin~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Eγώ θα έλεγα να διαβάσεις κείμενα απο το νετ, για να μπορείς να πιάσεις καλύτερη δουλειά και να βγάλεις χρήματα. Δουλέυει πάντα. 1
googohn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πιο πολυ για side income ενδιαφερομαι μιας και εχω αρκετο ελευθερο χρονο στην προκειμενη φαση και περναω αρκετες ωρες μπροστα στον υπολογιστη. Εχω στο μυαλο μου να κινηθω σε πολλους τομεις οπως ανεβασμα video σε καναλι του youtube, δημιουργια σελιδας/blog και δημιουργια android app. Θα παρουν λιγο χρονο αλλα θελω να δω αν αξιζει να αφιερωσω το χρονο μου σε αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα