Προς το περιεχόμενο

Huawei p8 or moto x 2gen?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο απο τα 2 παιδια?εκει κατεληξα.το μοτο που το επιασα στο χερι παρα πολυ ωραιο και βολικο.οπως και το huawei p8.θα ειναι κινητο για 2 χρονια και βαλε.50 ευρω διαφορα εχουνε.πιο ακριβο το p8.ΑΚΟΥΩ!

Δημοσ.

Τo p8 θα αποτελει παρελθον σε πολυ λιγο καιρο (θεμα 1 μηνα) αφου ανακοινωνεται το p9 οποτε πλεον δεν θεωρειται νεα συσκευη....... Για παρα πολλους λογους προτεινω και εγω Moto X αφου εκτος απο τον καλυτερο επεξεργαστη (για να κανεις οτι δουλεια θελεις πιο ευκολα-γρηγορα) εχει κ καλυτερη καμερα σαν συσκευη αλλα και καλυτερο λειτουργικο οπως σου εγραψε κ ο haHa παραπανω αφου με βρισκει συμφωνο.

Επιπλεον η motorola δεν "φτυνει" (απαξιει οπως θες πες το) τους πελατες της κ κανει αναβαθμισεις-υποστηριξη  ενω η huawei οτι συσκευη ειναι 1.5-2 ετων την αγνοει πλεον απο τις μελλοντικες αναβαθμισεις συσκευων.

Τελος,

εφοσον το επιασες κ στα χερια σου 1 επιπλεον λογος για την επιλογη του.

Δημοσ.

το θεμα ειναι p8 310 eyro και μοτο x leather edition 290 eyrv...αρα??το moto x αξιζει 2 ετων τηλ σε αυτα τα χρηματα?οσο για αναβαθμισεις δεν ενδιαφερομαι..τηλ μηνυμα και ιντερνετ

Δημοσ.

τωρα,το μοτο οντως εχει στοκ αντροιντ αλλα απο την εμπειρια μου με το huawei p7 εχω να σου πω οτι το emui ειναι αρκετα ελαφρυ.+ οτι το p8 εχει +1 Gb ram.τελος προσωπικα βρισκω εξαιρετικο το emui ενω το στοκ αντροιντ ειναι για μενα λιγο βαρετο απο μια ελαχιστη εμπειρια που εχω με moto g.

Ειναι το emui ελαφρυ??!! Δεν ξερω ποια εκδοση φοραει το p8, παντως το καινουριο 5X που το εχω ψαξει λιγο (απο reviews,δεν το ειδα απο κοντα), εχω δει οτι το emui ειναι πολυ βαρυ.

Και το stock android, δεν ειναι καθολου βαρετο. Ειναι παραμετροποιησιμο μεχρι την τελευταια γωνια, ακομη και αν δε σου αρεσει η αισθητικη του μπορεις να του αλλαξεις τα φωτα + οτι θεωρητικα ειναι το καλυτερο ui

το θεμα ειναι p8 310 eyro και μοτο x leather edition 290 eyrv...αρα??το moto x αξιζει 2 ετων τηλ σε αυτα τα χρηματα?οσο για αναβαθμισεις δεν ενδιαφερομαι..τηλ μηνυμα και ιντερνετ

Δεν ξερω ποιο απο τα 2 να σου προτεινω, αλλα εφοσον θες τοσο βασικη χρηση, γιατι δεν κοιτας κατι ποιο φτηνο, το οποιο θα υπερκαλυψει αυτες τις αναγκες και θα σου μεινουν και τα μισα λεφτα στην τσεπη. Πχ το moto g απο τη voda, ειναι παρα πολυ καλο για βασικη χρηση και εχει μονο 140

Δημοσ.

Δεν ξερω ποιο απο τα 2 να σου προτεινω, αλλα εφοσον θες τοσο βασικη χρηση, γιατι δεν κοιτας κατι ποιο φτηνο, το οποιο θα υπερκαλυψει αυτες τις αναγκες και θα σου μεινουν και τα μισα λεφτα στην τσεπη. Πχ το moto g απο τη voda, ειναι παρα πολυ καλο για βασικη χρηση και εχει μονο 140

κ εγω αρχικα του προτεινα το Μοτο αλλα εφοσον θελει μια average χρηση ισως παει σε κατι πιο απλο που θα τον καλυψει κ θα του μεινουν κ τα υπολοιπα στην ακρη.

Τωρα βλεπω και το leather edition που λες γραφει θελει ειδικο τροπο καθαρισμου  :)

Εφοσον σ αρεσει πηγαινε εκει ειναι δοκιμασμενος & ο 801 επεξεργ. κ παει μια χαρα ειδικα σε stock android  :)

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπαρχει συγκριση μοτο χ δαγκωτο

και εγω εκει κλεινω...απλα 260 εχει με το καπακι matt και 300 με το leather καπακι...αξιζει σε αυτα τα χρηματα ομως ?αυτο ειναι το  θεμα

Δημοσ.

και εγω εκει κλεινω...απλα 260 εχει με το καπακι matt και 300 με το leather καπακι...αξιζει σε αυτα τα χρηματα ομως ?αυτο ειναι το  θεμα

Γνωμη μου τα 260 τα αξιζει, τωρα να πας 300 μονο και μονο για το δερμα, δεν θα τα εδινα, στο χερι σου ειναι βεβαια οτι προτιμας κανεις, παντως η φτηνη εκδοση εμενα μου αρεσει στα 260

Δημοσ.

γιατί να μην περιμένει?ηδη έχει βγάλει για p8,honor 7

η αληθεια ειναι πως αν διαλεξεις το P8 μην περιμενεις αναβαθμιση σε android 6.αλλα δεν καταλαβαινω γτ η καμερα του μοτο ειναι καλυτερη.(σιγουρα ενα υπερ του p8 ειναι ο οπτικος σταθεροποιητης).δεν το εχω δει στην πραξη βεβαια αλλα στα χαρτια δεν ειναι.ο φιλος πιο πανω ειπε οτι το p8 δεν θεωρειται καινουρια συσκευη (δεν ξερω βεβαια με ποια εννοια το λεει)αλλα και το μοτο ειναι ακομα πιο παλιο.σε οσα review εχω δει το p8 εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις.και σε καμερα και σε επιδοσες και επεξεργαστη.ακομα,δεν νομιζω ο επεξεργαστης του μοτο να ειναι καλυτερος(περα απο την gpu) απο αυτον του P8.τωρα,το μοτο οντως εχει στοκ αντροιντ αλλα απο την εμπειρια μου με το huawei p7 εχω να σου πω οτι το emui ειναι αρκετα ελαφρυ.+ οτι το p8 εχει +1 Gb ram.τελος προσωπικα βρισκω εξαιρετικο το emui ενω το στοκ αντροιντ ειναι για μενα λιγο βαρετο απο μια ελαχιστη εμπειρια που εχω με moto g.επισης το p8 παιρνει και micro sd.

σε καθε περιπτωση να πω οτι οι προηγουμενοi που σχολιασαν ισως ξερουν παραπανω πραγματα απο μενα.απλα λεω την αποψη μου

Δημοσ.

καλυτερο δειχνει το ματτ κ πιο οικονομικο βεβαια εσυ αποφασιζεις πιο σ αρεσει περισσοτερο. Τα 40ε διαφορα ειναι αρκετα μονο για το πισω καλυμμα.

Δημοσ.

Τρεις γνωστοί μου με p7 ακομα περιμένουν lollipop

οπως και το g7 :-D  παρτε το γραμμη πανω απο μια αναβαθμιση απο την huawei μην περιμενετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...