Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από πού τις παίρνει τις κριτικές ο Γερμανός και εμφανίζονται πάνω από 2000 άτομα να έχουν κάνει κριτική σ'αυτό το laptop; Αν δεν ξέρει κανείς, θα υποθέτει ότι 2000 άτομα έχουν αγοράσει αυτό το laptop από τον Γερμανό.

Δημοσ.

Υπάρχει αναλυτική συζήτηση για τα μηχανήματα στο άλλο thread που έδωσα. Μια χαρά είναι τα μηχανάκια για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Δε ξέρω αν το έχουν πάρει 2000 άτομα αλλά σίγουρα το έχουν πάρει πάρα πολύ. Εντάξει για 169 ευρώ θεωρώ οτι είναι πολυ φτηνό όταν σχεδόν ίδια λεφτά κάνει ένα μεσαίο τάμπλετ και δε νομίζω με το τάμπλετ να κάνεις και ιδιαίτερα σοβαρή δουλειά όπως μ' ενα λάπτοπ έστω και τον 169 ευρώ. Ένα απ' αυτά έχω πάρει και εγώ για δεύτερο και ομολογώ με μια επέκταση στα 4 γίγα (+22 ευρώ) είναι μία ευχάριστη έκπληξη, για καθημερινή και απλή χρήση. Συμφωνώ οτι ο επεξεργαστής δεν ειναι για πολλά αλλά με τοσα λίγα λεφτά θεωρώ οτι αξίζει. 

Δημοσ.

Μπορει καποιος να δώσει ενα λινκ για το ακριβες μοντέλο της μνημης του Lenovo G4030 ?

Εχει δύο υποδοχες η μια ? ddr3 η ddr3L ?

Δημοσ.

Δε ξέρω αν το έχουν πάρει 2000 άτομα αλλά σίγουρα το έχουν πάρει πάρα πολύ. Εντάξει για 169 ευρώ θεωρώ οτι είναι πολυ φτηνό όταν σχεδόν ίδια λεφτά κάνει ένα μεσαίο τάμπλετ και δε νομίζω με το τάμπλετ να κάνεις και ιδιαίτερα σοβαρή δουλειά όπως μ' ενα λάπτοπ έστω και τον 169 ευρώ. Ένα απ' αυτά έχω πάρει και εγώ για δεύτερο και ομολογώ με μια επέκταση στα 4 γίγα (+22 ευρώ) είναι μία ευχάριστη έκπληξη, για καθημερινή και απλή χρήση. Συμφωνώ οτι ο επεξεργαστής δεν ειναι για πολλά αλλά με τοσα λίγα λεφτά θεωρώ οτι αξίζει. 

Λογικά δεν έχεις χρησιμοποιήσει tablet με 4gb ram που κυμαίνονται σε αυτή την τιμή :)

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Celeron-N2840-vs-Intel-Atom-x5-x5-Z8500

Τσέκαρε και ένα συγκριτικό των επεξεργαστών. 

Νουμεράκια χωρίς νόημα στην πράξη στην απλή χρήση αλλά ο επεξεργαστής του tablet είναι σε όλα καλύτερος είναι με βάση αυτά...

Το μόνο μειονέκτημα των tablet είναι ότι δεν γίνεται αναβάθμιση ssd. (εκεί ανεβαίνεις κατηγορία αν θες τέτοιο).

Είμαι κάτοχος και tablet (4gb ram z8500 επεξεργαστή) και τέτοιου laptop, και το δεύτερο δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο ειδικά με τα 2gb ram που πρέπει να πληρώσεις για αναβάθμιση πάλι.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά δεν έχεις χρησιμοποιήσει tablet με 4gb ram που κυμαίνονται σε αυτή την τιμή :)

Νουμεράκια χωρίς νόημα στην πράξη στην απλή χρήση αλλά ο επεξεργαστής του tablet είναι σε όλα καλύτερος είναι με βάση αυτά...

Το μόνο μειονέκτημα των tablet είναι ότι δεν γίνεται αναβάθμιση ssd. (εκεί ανεβαίνεις κατηγορία αν θες τέτοιο).

Είμαι κάτοχος και tablet (4gb ram z8500 επεξεργαστή) και τέτοιου laptop, και το δεύτερο δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο ειδικά με τα 2gb ram που πρέπει να πληρώσεις για αναβάθμιση πάλι.

Ποια tablet λες; Ακόμα και πιο αδύναμο να είναι πάντως το λάπτοπ μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς εύκολα με το tablet. Να γράψεις μεγάλα κείμενα πχ. (Χωρίς έξτρα αξεσουάρ).

Δημοσ.

Λογικά δεν έχεις χρησιμοποιήσει tablet με 4gb ram που κυμαίνονται σε αυτή την τιμή  :)

Φαντάζομαι αναφέρεται σε Android tablet.

Δημοσ.

Φαντάζομαι αναφέρεται σε Android tablet.

Τότε είναι ακόμα πιο άστοχη η σύγκριση για μένα. Μόνο με windows tablet θα μπορούσες να το συγκρίνεις, που δεν ξέρω να υπάρχουν με 4gb ram στα 170€, γι'αυτό ρώτησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...