propatzis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Για να δοκιμασω και εγω... http://steamcommunity.com/profiles/76561198158435369 http://www.steamgifts.com/user/propatzis
bad_freddy Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, εχω και εγω κάποια games για giveaway και θα ήθελα να μπω στο group... Βέβαια είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα των giveaways απο steamgifts οπότε σίγουρα θα χρειαστώ τις συμβουλές σας. http://steamcommunity.com/id/bad_freddy/ http://www.steamgifts.com/user/badfreddy
ThelifeofPablo Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Site: Steam Site: SteamGifts Καλησπερα παιδια. Νεος στο steamgifts.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα,επειδή για νταντάδες ψάχνετε και μείς νταντάδες δεν είμαστε κανενός.. Τα επόμενα PMs που θα στείλετε σε κάποιον από τους admins/mods του γκρουπ,κάνοντας παράπονα για άλλους χρήστες και προτείνοντας διαγραφές,θα φύγετε μια και έξω εσείς πρώτοι.Το τί κάνει κάθε χρήστης αφήστε το γνωρίζουμε,και είμαστε ενήλικοι με κριτική ικανότητα,μπορούμε και χωρίς υποδείξεις.Υπάρχει κανονισμός και πάμε σύμφωνα με αυτόν.Καλό θα ήταν να τον διαβάζατε ξανά. Δε νομίζω να αδικούμε κανέναν,κάθε άλλο τα αφτιά τα χουμε χαϊδέψει αρκετές φορές ως τώρα.Σε όποιον δεν αρέσει,ας μου κάνει report. ΥΓ,αργότερα έρχεται ενημέρωση/διευκρίνηση για το τί ορίζουμε ενεργό μέλος και πόσα πρέπει να είναι τα ελάχιστα ποστς που πρέπει να χει κάποιος για να μπει στο γκρουπ,για να απαλλαγούμε από "περαστικούς".Τα υπάρχοντα μέλη δε θα επηρεαστούν άμεσα,οπότε μην σας πιάνει τρέμουλο. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2016 από xtrmsnpr 2
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Διευκρινίζουμε την έννοια ενεργό μέλος στο φόρουμ του insomnia.gr. Για να γραφτεί κάποιος μέλος στο group,θα πρέπει να είναι ενεργό μέλος στο φόρουμ έχουμε γράψει. Τί σημαίνει αυτό; Ο αριθμός ποστ σου πρέπει να είναι πάνω από ένα ελάχιστο όριο,που αυτό απαιτεί όντως συμμετοχή στο φόρουμ. Σαν ομάδα διαχείρισης,αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε ένα ελάχιστο όριο,αν κάποιο μέλος θέλει να συμμετάσχει στο private group. Ο αριθμός των πόστ που πρέπει να χει κάποιο μέλος είναι τουλάχιστον 200 με σίγουρα 6 μηνύματα/μέρα.(τα ποστ στο μπλαμπλα section δεν τα λαμβάνουμε ούτε εμείς υπόψιν) Αυτό γίνεται ώστε να αποτραπούν οι "περαστικοί" του site να μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή,και να μην γεμίζουμε με διπλά-τριπλά accounts. ---- Για όσους είναι ήδη μέλη,δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας,αρκεί μέχρι τις 01/6/16 όποιο μέλος είναι κάτω από τα 200 ποστς,να τα φτάσει/περάσει. Αν δε τα καταφέρει κάποιος,θα kickαρίζετε μέχρι να τα φτάσει,και να ξαναστείλει αίτηση να μπει. Πιστεύουμε είναι αρκετός χρόνος.
SOADNICK Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Διευκρινίζουμε την έννοια ενεργό μέλος στο φόρουμ του insomnia.gr. Για να γραφτεί κάποιος μέλος στο group,θα πρέπει να είναι ενεργό μέλος στο φόρουμ έχουμε γράψει. Τί σημαίνει αυτό; Ο αριθμός ποστ σου πρέπει να είναι πάνω από ένα ελάχιστο όριο,που αυτό απαιτεί όντως συμμετοχή στο φόρουμ. Σαν ομάδα διαχείρισης,αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε ένα ελάχιστο όριο,αν κάποιο μέλος θέλει να συμμετάσχει στο private group. Ο αριθμός των πόστ που πρέπει να χει κάποιο μέλος είναι τουλάχιστον 200 με σίγουρα 6 μηνύματα/μέρα.(τα ποστ στο μπλαμπλα section δεν τα λαμβάνουμε ούτε εμείς υπόψιν) Αυτό γίνεται ώστε να αποτραπούν οι "περαστικοί" του site να μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή,και να μην γεμίζουμε με διπλά-τριπλά accounts. ---- Για όσους είναι ήδη μέλη,δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας,αρκεί μέχρι τις 01/6/16 όποιο μέλος είναι κάτω από τα 200 ποστς,να τα φτάσει/περάσει. Αν δε τα καταφέρει κάποιος,θα kickαρίζετε μέχρι να τα φτάσει,και να ξαναστείλει αίτηση να μπει. Πιστεύουμε είναι αρκετός χρόνος. ετουτο δε το καταλαβα
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ετουτο δε το καταλαβα εννοούμε 6 post ανα μέρα. Βγαίνει από την μέρα εγγραφής δια των συνολικών post κάθε χρήστη. (είναι για νέα μέλη αυτό κυρίως,για παλιούς αν το μετρούσες,θα έπρεπε να σπαμάρουμε αβέρτα) Αν κατάλαβα σωστά,αυτό ρωτάς; 3
SOADNICK Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 εννοούμε 6 post ανα μέρα. Βγαίνει από την μέρα εγγραφής δια των συνολικών post κάθε χρήστη. (είναι για νέα μέλη αυτό κυρίως,για παλιούς αν το μετρούσες,θα έπρεπε να σπαμάρουμε αβέρτα) Αν κατάλαβα σωστά,αυτό ρωτάς; Ναι, γιατι ακριβως αυτο το "προβλημα" παρατηρησα, οτι θα επρεπε να σπαμαρουμε (υπολογισα πχ για μενα και εχω ~1.3post/μερα)
GeorgeGK Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εγώ δεν κατάλαβα τα 6 ποστς την ημέρα θα ισχύει για μέλη που μόλις γράφτηκαν στον φόρουμ ή γενικά?
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ναι, γιατι ακριβως αυτο το "προβλημα" παρατηρησα, οτι θα επρεπε να σπαμαρουμε (υπολογισα πχ για μενα και εχω ~1.3post/μερα) Εγώ δεν κατάλαβα τα 6 ποστς την ημέρα θα ισχύει για μέλη που μόλις γράφτηκαν στον φόρουμ ή γενικά? για νέα μέλη είναι και όποιος έχει λίγα ποστ(0,10,50 κτλ) πάλι νέος είναι ουσιαστικά αφού ΔΕΝ έχει συμμετοχή στο φόρουμ...Σαν μέτρο είναι για να δούμε αν θα σπαμάρουν το φόρουμ ή όχι.. Ίσως να μη το έγραψα πολύ ορθά. Με 6μνμ/μέρα θέλει κάποιος 33,33 μέρες να πιάσει τα 200 ποστ..Εκεί θα δούμε αν κάποιος σπαμάρει,μόνο και μόνο για να μπορέσει να μπει στο γκρουπ. 1
Dr41k Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ωραία, και εγώ δηλαδή που διαβάζω το forum από το 2010 αλλά συνηδειτά δεν συμμετέχω με μηνύματα στις συζητήσεις θεωρούμαι περαστικός; Δεν υπάρχει περίπτωση από 70 μηνύματα μέσα σε 6 χρόνια να γράφω 6 την ημέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι κανόνες είναι αρκετοί για να προστατεύσουν το γκρουπ από περαστικούς..υπάρχουν εξαιρέσεις που δεν καλύπτονται πλήρως. Σε κάθε περίπτωση αν απαιτηθεί να προσαρμοστω στους συγκεκριμένους κανόνες θα προτιμήσω να αποχωρήσω από το γκρουπ. 1
Dreyar Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραία, και εγώ δηλαδή που διαβάζω το forum από το 2010 αλλά συνηδειτά δεν συμμετέχω με μηνύματα στις συζητήσεις θεωρούμαι περαστικός; Δεν υπάρχει περίπτωση από 70 μηνύματα μέσα σε 6 χρόνια να γράφω 6 την ημέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι κανόνες είναι αρκετοί για να προστατεύσουν το γκρουπ από περαστικούς..υπάρχουν εξαιρέσεις που δεν καλύπτονται πλήρως. Σε κάθε περίπτωση αν απαιτηθεί να προσαρμοστω στους συγκεκριμένους κανόνες θα προτιμήσω να αποχωρήσω από το γκρουπ. Ο xtrmsnpr δεν είπε ότι πρέπει να βγαίνει μ.ο 6 ποστ ανά ημέρα. Τα 6 ποστ ανά ημέρα δεν βγαίνουν, το έγραψε διότι έτσι θα φανεί αν κάποιος σπαμάρει επίτηδες ώστε να γίνει δεκτός στο γκρουπ από εδώ και πέρα. Στη περίπτωση τη δικιά σου, καθώς και όλων των μελών θεωρήσαμε πως τα 200 μηνύματα είναι ένας καλός αριθμός και επιτεύξιμος να καλυφθεί μέσα σε 2 μήνες σχεδόν. Αυτό γίνεται ώστε να μην υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων. Αν τα παλιά μέλη έχουν λιγότερα από 200 μηνύματα πως θα απαιτούμε να έχουν οι καινούργιοι τόσα;! Και γιατί επιλέξαμε τα 200 μηνύματα; Διότι είναι πολύ εύκολο κάποιος μέσα σε λίγες εβδομάδες να φτάσει σε έναν αξιοπρεπή αριθμό μηνυμάτων και να έχει στη κατοχή του δύο λογαριασμούς σε ινσομνια, sg και steam. Καλός ή κακός οι κανόνες πρέπει να είναι καθολικοί διότι εάν αρχίσουμε τις εξαιρέσεις δεν θα θεωρούμαστε και δεν θα είμαστε δίκαιοι. Εννοείται πως αν κάποιος μέχρι τον Ιούνιο είναι κοντά στα 200 αλλά δεν προλάβει να τα καλύψει θα το κατανοήσουμε. Δεν θέλουμε και δεν είναι σκοπός μας να πέσει σπαμ μέσα στο ινσομνια. Εξ ου και οι 2 μήνες προθεσμία μιας και κανένα μέλος δεν ξεκινάει από τα 0 μηνύματα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2016 από Dreyar 1
maxdore217 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Σειρά μου http://steamcommunity.com/profiles/76561198111727493/ https://www.steamgifts.com/user/maxdore217
vangelisb Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ο xtrmsnpr δεν είπε ότι πρέπει να βγαίνει μ.ο 6 ποστ ανά ημέρα. Τα 6 ποστ ανά ημέρα δεν βγαίνουν, το έγραψε διότι έτσι θα φανεί αν κάποιος σπαμάρει επίτηδες ώστε να γίνει δεκτός στο γκρουπ από εδώ και πέρα. Στη περίπτωση τη δικιά σου, καθώς και όλων των μελών θεωρήσαμε πως τα 200 μηνύματα είναι ένας καλός αριθμός και επιτεύξιμος να καλυφθεί μέσα σε 2 μήνες σχεδόν. Αυτό γίνεται ώστε να μην υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων. Αν τα παλιά μέλη έχουν λιγότερα από 200 μηνύματα πως θα απαιτούμε να έχουν οι καινούργιοι τόσα;! Και γιατί επιλέξαμε τα 200 μηνύματα; Διότι είναι πολύ εύκολο κάποιος μέσα σε λίγες εβδομάδες να φτάσει σε έναν αξιοπρεπή αριθμό μηνυμάτων και να έχει στη κατοχή του δύο λογαριασμούς σε ινσομνια, sg και steam. Καλός ή κακός οι κανόνες πρέπει να είναι καθολικοί διότι εάν αρχίσουμε τις εξαιρέσεις δεν θα θεωρούμαστε και δεν θα είμαστε δίκαιοι. Εννοείται πως αν κάποιος μέχρι τον Ιούνιο είναι κοντά στα 200 αλλά δεν προλάβει να τα καλύψει θα το κατανοήσουμε. Δεν θέλουμε και δεν είναι σκοπός μας να πέσει σπαμ μέσα στο ινσομνια. Εξ ου και οι 2 μήνες προθεσμία μιας και κανένα μέλος δεν ξεκινάει από τα 0 μηνύματα. Bottomline, πρεπει να φτάσουμε μέχρι 01/06/2016 τα 200 μηνύματα όλοι; Κι εγώ αν και έχω κάποιο καιρό στο φόρουμ δεν ποστάρω συχνά, παρά μόνο σε topics που πραγματικά με ενδιαφέρουν. Αν γίνω (αναγκαστικά) λίγο πιο κοινωνικός-σπάμμερ, όπως θες πες το, ίσως τα φτάσω τα ποστς αλλά είναι κάτι που δε μου βγαίνει φυσικά. Θα αναγκαστώ να το κάνω για να συμμορφωθώ με τους κανόνες αλλά θα ναι λιγάκι περίεργο. Αλλιώς θα ποστάρω ενα-ενα τα giveaways για να τα φτάσω πιο γρήγορα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα