Dr41k Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αλλιώς θα ποστάρω ενα-ενα τα giveaways για να τα φτάσω πιο γρήγορα Kαι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω γιατί πραγματικά δεν με βλέπω να βγάζω τα 200 ποστς μέχρι τον Ιούνιο...Καταλαβαίνω πως μπορεί να φαίνεται περίεργο για κάποιους αυτό το "παράπονο" αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι να βρίσκω λόγους για να ποστάρω. 2
jhantzop Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Kαι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω γιατί πραγματικά δεν με βλέπω να βγάζω τα 200 ποστς μέχρι τον Ιούνιο...Καταλαβαίνω πως μπορεί να φαίνεται περίεργο για κάποιους αυτό το "παράπονο" αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι να βρίσκω λόγους για να ποστάρω. Θα συμφωνήσω στο ότι για να ποστάρεις πρέπει να το κάνεις γιατί το θέλεις και όχι για να πετύχεις κάτι άλλο. 1
maxdore217 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 http://steamcommunity.com/profiles/76561198111727493/ https://www.steamgifts.com/user/maxdore217 Λοιπόν ?
carolosjk Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 http://www.steamgifts.com/user/carolosjk http://steamcommunity.com/id/carolosjk Θα ήθελα κι εγώ ένα invite αν γίνεται Bump ^^ Υ.Γ. Άμα κάνω κάτι λάθος και υπάρχει λόγος που δεν πήρα invite, αν γίνεται ας με ενημερώσει κάποιος
pollop Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) να ρωτησω κατι ρε παιδια , εχω μια συλλογη στο steam με 250 παιχνιδια περιπου αγορασμενα απο bundles και απο grey market stores (g2a), η αξια οπως ειδα υποτηθεται ξεπερναει τα 1500 ευρω, θελω να συμμετεχω και εγω στο γκρουπακι, αλλα οταν πατησα ενα gift που ποσταρανε τα παιδια μου πεταξε μια σελιδα του steam και εγραφε οτι η αξια των παιχνιδιων δεν υπερβαινει τα 40 ευρω. απο οτι καταλαβα πρεπει να εχω συλλογη αξιας 100 ευρω τουλαχιστον σωστα? και αν ειναι ετσι πρεπει να φτασω αυτο το ποσο για να συμετεχω με αγορες ΜΟΝΟ μεσω steam? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2016 από pollop
jhantzop Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 να ρωτησω κατι ρε παιδια , εχω μια συλλογη στο steam με 250 παιχνιδια περιπου αγορασμενα απο bundles και απο grey market stores (g2a), η αξια οπως ειδα υποτηθεται ξεπερναει τα 1500 ευρω, θελω να συμμετεχω και εγω στο γκρουπακι, αλλα οταν πατησα ενα gift που ποσταρανε τα παιδια μου πεταξε μια σελιδα του steam και εγραφε οτι η αξια των παιχνιδιων δεν υπερβαινει τα 36 ευρω. απο οτι καταλαβα πρεπει να εχω συλλογη αξιας 100 ευρω τουλαχιστον σωστα? και αν ειναι ετσι πρεπει να φτασω αυτο το ποσο για να συμετεχω με αγορες ΜΟΝΟ μεσω steam? Νομίζω είναι ανεξάρτητα από που τα έχεις αγοράσει.
thanolis1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 να ρωτησω κατι ρε παιδια , εχω μια συλλογη στο steam με 250 παιχνιδια περιπου αγορασμενα απο bundles και απο grey market stores (g2a), η αξια οπως ειδα υποτηθεται ξεπερναει τα 1500 ευρω, θελω να συμμετεχω και εγω στο γκρουπακι, αλλα οταν πατησα ενα gift που ποσταρανε τα παιδια μου πεταξε μια σελιδα του steam και εγραφε οτι η αξια των παιχνιδιων δεν υπερβαινει τα 36 ευρω. απο οτι καταλαβα πρεπει να εχω συλλογη αξιας 100 ευρω τουλαχιστον σωστα? και αν ειναι ετσι πρεπει να φτασω αυτο το ποσο για να συμετεχω με αγορες ΜΟΝΟ μεσω steam? Τα παιχνίδια από τα bundles δεν τα μετράει στον υπολογισμό της αξίας Δες εδώ τι δεν μετράει https://www.steamgifts.com/bundle-games
pollop Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 οταν παταω το λινκ μου βγαζει το μνμ Account could not be verified with 265 games, valued at $39.94. Required value, $100.00. Please wait another 10 minutes before trying again. τι παιζει?
thanolis1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Τα παιχνίδια που έχεις είναι από bundle και δεν τα υπολογίζει στο ποσό για να φτάσεις στα 100. Θα πρέπει να αγοράσεις games που δεν είναι στην λίστα των bundles στο steamgifts, για να φτάσεις τα 100
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Λοιπόν ? όταν ζητάμε πρόσβαση,έχουμε και λίγη υπομονή..και δε spamαρουμε Υπομονή,γιορτές ήταν κιόλας. Bump ^^ Υ.Γ. Άμα κάνω κάτι λάθος και υπάρχει λόγος που δεν πήρα invite, αν γίνεται ας με ενημερώσει κάποιος μια σελίδα πίσω 1
pollop Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Τα παιχνίδια που έχεις είναι από bundle και δεν τα υπολογίζει στο ποσό για να φτάσεις στα 100. Θα πρέπει να αγοράσεις games που δεν είναι στην λίστα των bundles στο steamgifts, για να φτάσεις τα 100 οκ καταλαβα
pigeon Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Οπως ίσως θα έχετε καταλάβει, έχω ένα κόλλημα με τα στατιστικά στοιχεία, τους πίνακες, τα γραφήματα κτλ. Εφτιαξα λοιπόν ένα φύλλο με όλα τα giveaways που έχουν γίνει στο group μας, μαζί με μια σελίδα συγκεντρωτικά στατιστικά: Το φύλλο είναι public -δεν χρειάζεται login- και μπορείτε να το βρείτε εδώ: Link για Private Group Επίσης, ύστερα από προτροπή του Dreyar (thanks!) το φύλλο πλέον ενημερώνεται σχεδόν αυτόματα χάρη σ'ένα userscript. Χρειάζεται απλώς κάποιος από το group να είναι online και να το τρέξει μέσω greasemonkey ή tampermonkey και να στείλει τα δεδομένα στο φύλλο που τα επεξεργάζεται εντελώς αυτόματα. Είναι υπόθεση 30" και δυο κλικ. Εκτός απο μένα που θα το ενημερώνω όποτε είμαι online, πρόσβαση στο script θα έχουν κι οι διαχειριστές του group. Δεν το δίνω public προς το παρον για να μην έχουμε τίποτε δοκιμές για χακιές κτλ. Εννοείται πως γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι σύμφωνα με τους όρους του group (level, διάρκεια giveaway κτλ). Οσο για τα στατιστικά, σιγά σιγά θα προστεθούν κι άλλα ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Δεκτές παραγγελιές και ιδέες στο pm μου και παρακαλώ, όχι spamming στους διαχειριστές! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και μιας και το φύλλο είναι υπό κατασκευή και ενδέχεται να υπάρχουν λάθη και παραλείψεις, είναι αυτονόητο πως συμβουλεύεστε το επίσημο φύλλο που έχει αναρτηθεί στην 1η σελίδα του group. ΥΓ1: Για το αρκετά ενδιαφέρον τεχνικό μέρος (πως εντελώς δωρεάν μέσω userscript --> jquery --> google apps script --> γεμίζουμε μια βάση δεδομένων σε google sheet) θα φτιάξω ένα πόστ στην θεματική ενότητα του προγραμματισμού με παραδείγματα. ΥΓ2: Παράλληλα με το φύλλο για το πριβέ γκρουπ, ετοίμασα ένα παρόμοιο φύλλο για τα ελεύθερα giveaways που έγιναν από Νοέ '14 μέχρι Φεβ '16, αρκετά ενδιαφέρον και κουραστικό καθώς όλα τα data μπήκαν με το χέρι. Θα το βρείτε σ'αυτό το link για ανοικτά giveaways. . 5
vangelisb Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Οπως ίσως θα έχετε καταλάβει, έχω ένα κόλλημα με τα στατιστικά στοιχεία, τους πίνακες, τα γραφήματα κτλ. Εφτιαξα λοιπόν ένα φύλλο με όλα τα giveaways που έχουν γίνει στο group μας, μαζί με μια σελίδα συγκεντρωτικά στατιστικά: Το φύλλο είναι public -δεν χρειάζεται login- και μπορείτε να το βρείτε εδώ: Link για Private Group Επίσης, ύστερα από προτροπή του Dreyar (thanks!) το φύλλο πλέον ενημερώνεται σχεδόν αυτόματα χάρη σ'ένα userscript. Χρειάζεται απλώς κάποιος από το group να είναι online και να το τρέξει μέσω greasemonkey ή tampermonkey και να στείλει τα δεδομένα στο φύλλο που τα επεξεργάζεται εντελώς αυτόματα. Είναι υπόθεση 30" και δυο κλικ. Εκτός απο μένα που θα το ενημερώνω όποτε είμαι online, πρόσβαση στο script θα έχουν κι οι διαχειριστές του group. Δεν το δίνω public προς το παρον για να μην έχουμε τίποτε δοκιμές για χακιές κτλ. Εννοείται πως γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι σύμφωνα με τους όρους του group (level, διάρκεια giveaway κτλ). Οσο για τα στατιστικά, σιγά σιγά θα προστεθούν κι άλλα ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Δεκτές παραγγελιές και ιδέες στο pm μου και παρακαλώ, όχι spamming στους διαχειριστές! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και μιας και το φύλλο είναι υπό κατασκευή και ενδέχεται να υπάρχουν λάθη και παραλείψεις, είναι αυτονόητο πως συμβουλεύεστε το επίσημο φύλλο που έχει αναρτηθεί στην 1η σελίδα του group. ΥΓ1: Για το αρκετά ενδιαφέρον τεχνικό μέρος (πως εντελώς δωρεάν μέσω userscript --> jquery --> google apps script --> γεμίζουμε μια βάση δεδομένων σε google sheet) θα φτιάξω ένα πόστ στην θεματική ενότητα του προγραμματισμού με παραδείγματα. ΥΓ2: Παράλληλα με το φύλλο για το πριβέ γκρουπ, ετοίμασα ένα παρόμοιο φύλλο για τα ελεύθερα giveaways που έγιναν από Νοέ '14 μέχρι Φεβ '16, αρκετά ενδιαφέρον και κουραστικό καθώς όλα τα data μπήκαν με το χέρι. Θα το βρείτε σ'αυτό το link για ανοικτά giveaways. . Εξαιρετική δουλειά και μπράβο για τον κόπο σου! \m/ 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ο έξυπνος του φόρουμ συνεχίζει να κρύβεται πίσω από την οθόνη του και αυτή την φορά ενόχλησε ακόμα πιο πολύ κόσμο Η βοήθεια από τους admin του insomnia ήταν άμεση,οπότε το ban έπεσε αμέσως. Απλώς να τον ενημερώσω ότι το όταν πιαστεί θα φύγει και από το ίδιο το site,και από το γκρουπ αν τυχαίνει να είναι. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Θα παρακαλούσα όλους να κάνουν sync τo steamgifts προφίλ τους σήμερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα