Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις (αλήθεια μέχρι ποτε θα κρατήσουν; ). Και η αλήθεια είναι οτι εχουν βγει καποιες καλες προσφορές.

Περιμενετε να βρείτε κάτι σε ευκαιρία και αν ναι τι; Περα απο το bestprice και το skroutz και το υποforum του insomnia, υπαρχει καποια σελίδα που να ανακοινώνει καθημερινα προσφορές;

Εγω χρειαζομαι ενα ρολοι (το τελευταίο πηγε ακλαφτο με το τραμ!) και ακομα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πρόλαβα το moto 360 στα 119 ευρω (τα Χριστούγεννα).

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτιδήποτε δεν έχει ξεμείνει σε ΧXL, ΧXXL, XXXXXXXXXL μέγεθος, δηλαδή τίποτα

Οτιδήποτε δεν του αύξησαν την τιμή πριν τις εκπτώσεις οπότε με την έκπτωση να έρθει ακριβώς (ή λίγο πιο πάνω) στην τιμή που ήταν πριν την έκπτωση, δηλαδή τίποτα.

Οτιδήποτε δεν είναι σάπιο EOL gadgetάκι που η έκπτωση που του γίνεται είναι γελοία σε σχέση με το χρόνο ύπαρξής του στην αγορά, δηλαδή τίποτα.

Γενικά θα πέσει πολύ χρήμα στην αγορά όπως καταλαβαίνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Xbox One, ζαχάρωνα ένα bundle στο Media Markt που έδινε και 12 μήνες gold αλλά απο 369€ που το είχε με το που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις πήγε στα 399€.

Δημοσ.

Ήρθαν οι εκπτώσεις, δώστε μου λεφτά για τσάντες. Π.χ.:

mmkb-101415-n2.jpg

ή

Roccat_Ryos_MK_Pro.jpg

ή

20150706130520_logitech_g910_orion_spark

Επειδή όμως λεφτά δεν υπάρχουν δεν το βλέπω να ψωνίζω τπτ απ'αυτά :P

Δημοσ.

Ήρθαν οι εκπτώσεις, δώστε μου λεφτά για τσάντες. Π.χ.:

mmkb-101415-n2.jpg

ή

Roccat_Ryos_MK_Pro.jpg

ή

20150706130520_logitech_g910_orion_spark

Επειδή όμως λεφτά δεν υπάρχουν δεν το βλέπω να ψωνίζω τπτ απ'αυτά :P

Ε μια απλή τσάντα και ένα απλό πληκτρολόγιο τότε. :)

Να πάρεις εννοώ. Κάτι σε budget, αν δεν μπορείς τα εικονιζόμενα

Δημοσ.

Μακάρι να είχα Zara , h&m, pull & bear ή κάτι παρεμφερές σε θεμα τιμής στην πόλη μου. Γιατί τέτοια μαγαζιά βάζουν πολύ καλές εκπτώσεις. Τυχεροί όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις

• Like 2
Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα αδιάβροχο μπουφάν, μποτάκια και έναν καλό σάκο πλάτης αλλά ελλείψει ψιλικού οξέος δεν με βλέπω να παίρνω κάτι. Κοιτάζω εδώ και καιρό άλλωστε και δεν  βρήκα κάτι να με καλύπτει (εντάξει, παπούτσια βρήκα, χρήματα όμως όχι).

Μακάρι να είχα Zara , h&m, pull & bear ή κάτι παρεμφερές σε θεμα τιμής στην πόλη μου. Γιατί τέτοια μαγαζιά βάζουν πολύ καλές εκπτώσεις. Τυχεροί όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις

Δεν μου χωράει τίποτε απο αυτές τις μάρκες. Σύμφωνοι, έχω παχύνει κάπως αλλά και πριν δεν... Λες και το μόνο που άλλαζε ηταν το μήκος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...