xpapias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις (αλήθεια μέχρι ποτε θα κρατήσουν; ). Και η αλήθεια είναι οτι εχουν βγει καποιες καλες προσφορές. Περιμενετε να βρείτε κάτι σε ευκαιρία και αν ναι τι; Περα απο το bestprice και το skroutz και το υποforum του insomnia, υπαρχει καποια σελίδα που να ανακοινώνει καθημερινα προσφορές; Εγω χρειαζομαι ενα ρολοι (το τελευταίο πηγε ακλαφτο με το τραμ!) και ακομα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν πρόλαβα το moto 360 στα 119 ευρω (τα Χριστούγεννα).
saxos55 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Οτιδήποτε δεν έχει ξεμείνει σε ΧXL, ΧXXL, XXXXXXXXXL μέγεθος, δηλαδή τίποτα Οτιδήποτε δεν του αύξησαν την τιμή πριν τις εκπτώσεις οπότε με την έκπτωση να έρθει ακριβώς (ή λίγο πιο πάνω) στην τιμή που ήταν πριν την έκπτωση, δηλαδή τίποτα. Οτιδήποτε δεν είναι σάπιο EOL gadgetάκι που η έκπτωση που του γίνεται είναι γελοία σε σχέση με το χρόνο ύπαρξής του στην αγορά, δηλαδή τίποτα. Γενικά θα πέσει πολύ χρήμα στην αγορά όπως καταλαβαίνεις. 2
Silverage Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Xbox One, ζαχάρωνα ένα bundle στο Media Markt που έδινε και 12 μήνες gold αλλά απο 369€ που το είχε με το που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις πήγε στα 399€.
D4rkshadow Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Πειρα ειδη αρκετα πραγματα,το μονο που θελω τωρα ειναι να βρω 1 headset
alex_000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 έδωσα κάνα 500ρι σε ρούχα αυτή την φορά αλλά είμαι στην πένα 3
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 τίποτα, γτ δεν παίζει περίσσευμα ... αν είχα πάντως την οικονομική άνεση θα έπαιρνα υποδήματα, τσάντες και κινητό
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ήρθαν οι εκπτώσεις, δώστε μου λεφτά για τσάντες. Π.χ.: ή ή Επειδή όμως λεφτά δεν υπάρχουν δεν το βλέπω να ψωνίζω τπτ απ'αυτά
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ήρθαν οι εκπτώσεις, δώστε μου λεφτά για τσάντες. Π.χ.: ή ή Επειδή όμως λεφτά δεν υπάρχουν δεν το βλέπω να ψωνίζω τπτ απ'αυτά Ε μια απλή τσάντα και ένα απλό πληκτρολόγιο τότε. Να πάρεις εννοώ. Κάτι σε budget, αν δεν μπορείς τα εικονιζόμενα
Iris_89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εδώ παίζουν πάντα εκπτώσεις, έστω και σε μικρό βαθμό, οπότε νέο ασύρματο πληκτρολόγιο και ρούχα.
idomeneas7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 'Ενα ζεστό ΚΑΙ όμορφο παλτό με μαξ 150 ευρώ. Δηλαδή κι εγώ τίποτα.
Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μακάρι να είχα Zara , h&m, pull & bear ή κάτι παρεμφερές σε θεμα τιμής στην πόλη μου. Γιατί τέτοια μαγαζιά βάζουν πολύ καλές εκπτώσεις. Τυχεροί όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις 2
φιρίκι Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Χρειάζομαι ένα αδιάβροχο μπουφάν, μποτάκια και έναν καλό σάκο πλάτης αλλά ελλείψει ψιλικού οξέος δεν με βλέπω να παίρνω κάτι. Κοιτάζω εδώ και καιρό άλλωστε και δεν βρήκα κάτι να με καλύπτει (εντάξει, παπούτσια βρήκα, χρήματα όμως όχι). Μακάρι να είχα Zara , h&m, pull & bear ή κάτι παρεμφερές σε θεμα τιμής στην πόλη μου. Γιατί τέτοια μαγαζιά βάζουν πολύ καλές εκπτώσεις. Τυχεροί όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις Δεν μου χωράει τίποτε απο αυτές τις μάρκες. Σύμφωνοι, έχω παχύνει κάπως αλλά και πριν δεν... Λες και το μόνο που άλλαζε ηταν το μήκος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα