taspa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 απόψε στο πλαίσιο ηρακλείου μου πούλησαν εκθεσιακό κινητό αντί για καινούριο όπου και πλήρωσα. όταν το έβγαλα από τη σακούλα είδα ότι το κουτί ήταν ανοιχτό ότι δεν είχε την μεμβράνη και ότι είχε χτύπημα στην πρόσοψη. είπα να μην μπω στη διαδικασία να ανοίξω τη συσκευή αλλά τελικά την άνοιξα και βρήκα 83 φωτογραφίες με τυχαία πρόσωπα και πίσω φόντο το κατάστημα... Σας παρακαλώ εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 να το πας πισω. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 δωστο πισο χωρεις πολλα πολλα και απέτησε τα λεφτα σου πισω ουτε καν πιστωτικο. αλλη φορα να το ανοιγουν μπροστα στα ματια σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 να το πας πισω. Αυτό! Με όλες τις φωτογραφίες μέσα να τις δούνε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Όπισθεν και τα χρήματά σου πίσω...ασυζητητεί κιολας!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taspa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 φανταστείτε το κουτι είχε και αντικλεπτικό που να πάει το μυαλό μου ότι θα ήταν ανοιχτή συσκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Αν αρχίσουν σούξου μούξου απευθείας ΓΓΚ και αστυνομία. Προσοχή μην σου σβήσει τις φωτογραφίες ο υπάλληλος. Είναι η ισχυρότερη απόδειξη. Κράτα και backup μην σου πω. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taspa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 είχα ήδη πιστωτικό από άλλη ελλατωματική συσκευή που μου αντικατέστησε η εταιρεία κινητών που ήταν ακόμη στην εγγύηση και έπρεπε να το πάρω από εκεί. δεν θα μου δώσουν χρήματα πίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 σου δινουν χαρτακι στο πλαισιο ακομα; πας να πληρωσεις και μετα παραλαμβανεις; ή στο δινουν στα χερια και πας με το κουτι στο ταμειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taspa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 πήγα με το κουτί στο ταμείο και με χαρτάκι αλλά ήταν τυλιγμένο με το αντικλεπτικό και δεν πήγε το μυαλό μου.. άσε που κάτι έγινε στο ταμείο και μου είπε να περιμένω ίσως εκεί να έγινε η αλλαγή των κουτιών δεν ξέρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 To να σε εξαναγκάζουν σε πιστωτικό είναι παράνομο. Εχεις δικαίωμα σε υπαναχώρηση και είσπραξη του τελευταίου ευρώ που γράφει η απόδειξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Σιγά το αβγό. Ο άλλος αγόρασε καινούριο δίσκο από το Πλάισιο, τον έβαλε στο PC του και μπήκε Windows. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Πήγαινε με ηρεμία, σιγουριά και ευγενικά και θα στο αλλάξουν. Δεν τρέχει τίποτα. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georzin0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 εγω ειχα μονο μια κακοτυχια απο πλαισιο πειγα πριν 3 χρονια να αγορασω λαπτοπ για της δουλιες μου τω περνω παω σπιτι το ανοιγω ολα μια χαρα αλλα μετα απο 2 ωρες η μηση οθωνη εδειχνε χρωματα ουρανιου τοξου και αρχισε και αναβοσβηνε το παω πισω το λεω τη τρεχει εδω με κοιταει ο υπαληλος με το βλεμα που θες να ξερω και λεει θα το δω μετα απο 2 μερες μου ειπανε τη ειχε η μητρηκη ηταν χαλασμενη μαρεσει κιολας που μου εδωσαν και χαρτι για το λαπτοπ και ελεγε τσεκ στον ελενχω μητρηκης ... ασε στο πλαισιο ειναι καλα 2 με 3 ατομα αλλοι ειναι τσαπατσουληδες και δεν ξερουν που πανε τα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μικρά μαγαζιά να στηρίζετε ρε σεις... Όχι μαγαζιά που έχουν υπαλλήλους να μιλάνε σαν ρομπότ. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreman7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 αν δεν σου δωσουν τα χρηματα πισω, γκαζακια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα