Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που καθόμασταν ανέμελοι και παρακολουθούσαμε efukt, η εικόνα κόλλησε και αναγκάστηκα να κάνω Forced RR.

Με την εκκίνηση μου έβγαλε κάτι κουλά, περί nvram. Δεν έλεγε να bootάρει με τίποτα.

Άρχισα να παίζω με τις RAM. Για να μην σας τα πολυλογώ, κατέληξα στο σημείο που όταν έχω κενό το 1ο slot από το 2ο channel (3ο δηλαδή αν τα πάρεις με τη σειρά) ανοίγει κανονικότατα, και παίζω απλά με 3GB of RAM. Εάν βάλω άλλο dimmάκι, δεν λειτουργεί. Μόνο κενό.

Mobo: ASUS P5Q. Μας αφήνει σιγά σιγά; Είμαστε απόλυτα βέβαιοι γι΄ αυτό;

Δημοσ.

Κάνε ένα clear CMOS αφού το βγάλεις από τη πρίζα και πατήσεις το κουμπάκι για του Power για 10 δεύτερα. Μετά βγάλε τη μπαταρία για 2-3 λεπτά και ξανά προσπάθησε.

Δημοσ.

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι γι΄ αυτό;

Aπολυτα βεβαιοι να ειμαστε πως μπορει να γινει αυτο αφου δεν ειμαστε εκει?

Αν ρωτας αν μπορει να συμβει και να μην δουλευει ενα slot,ναι φυσικα και μπορει να συμβει,και γενικως ειναι πολλες οι φορες.

• Like 1
Δημοσ.

Την μπαταρια να βγαλεις μονο για λιγα δευτερολεπτα και εγινε το clear-cmos

Το τρια με τεσσερα λεπτα  δεν ειναι παντα αναγκαιο 

Αμα εβαλες μνημη που δεν παιζει στο σλοτακι αλλα παιζει αλλου τοτε το πιθανοτερο ειναι να τα εχει παιξει το σλοτακι (και ναι αυτο ειναι εφικτοτατο και συνηθες)

Το μονο που εχεις να κανεις αν δεν το εχεις κανει ακομα, ειναι να δοκιμασεις με μια μονο μνημη και μονο στο προβληματικο σλοτ

• Like 1
Δημοσ.

Βαλε μια αλλη μνημη σε αυτο το σλοτ μονο και δοκιμασε. Μια να εχεις δλδ πανω στο 3.... δουλευει ετσι? Αν δε δουλευει βαλε ακομη μια αλλα οχι αυτη που ειχες πανω και πες μας.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχουμε updates παιδιά.

Έκανα μερικές αλλαγές (βαλε-βγάλε των RAM, Clear CMOS κτλπ).

Τώρα δεν νιώθει ούτε το τέταρτο slot. Πάει όλο το 2o channel με λίγα λόγια. Από τότε που το παρατήρησα έκανα άλλες 4-5 προσπάθειες. Αυτό που κατάφερα ήταν ένα τσακ πριν μπω στο OS, να δω το παρακάτω μερικές φορές:

2016_01_28_17_37_17.jpg

Είμαι μια εβδομάδα με 2GB RAM. Πραγματικά πολύ καλογραμμένα τα Windows 7 64bit. Στη δέκατη καρτέλα του Chrome έχω θέμα. :P

Δημοσ.

Είμαι μια εβδομάδα με 2GB RAM. Πραγματικά πολύ καλογραμμένα τα Windows 7 64bit. Στη δέκατη καρτέλα του Chrome έχω θέμα. :P

Θέμα του Chrome είναι και όχι των Windows. Δεν έχει πάρει πουθενά το μάτι σου για το ότι ο Chrome είναι Ram Killer??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...