Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κλιπάκι για mp4 player που να μπαίνει και να βγαίνει;

Θέλω ένα mp4 player με:

• Λιγάκι μεγαλούτσικη οθόνη (πχ.2.4") ανάλυσης τουλάχιστον 240p
  • Αναπαραγωγή lyric
  • Σχετικά καλή ποιότητα ήχου
  • Αυτονομία

Λέω να πάρω το Crypto MP2400. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Θα πήγαινα σε Cowon, που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, αλλά δε βρίσκω στην Ελλάδα και το paypal δε λειτουργεί... Επειδή αθλούμε θα με βόλευε ένα κλιπάκι, για να μπορώ να κουνώ ελεύθερα τα χέρια. Όμως, επειδή η προαπαίτησή μου να μην έχει οθόνη 128x128, θα το έκανε δύσχρηστο κάποιες φορές με κλιπ απάνω, η καλύερη λύση για μένα θα ήταν να υπήρχε ένα αποσπώμενο κλιπάκι. Αναρωτιέμαι αν έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει.

Δημοσ.

Μου έχουν πει ότι λειτουργεί μόνο γι' αυτούς που έχουν ήδη χρήματα μέσα. Εγώ έχω χάσει την κάρτα και έχω αποσύρει τα χρήματα. Ζήτησα να μου βγάλουν καινούρια και να βάλω εκ νέου χρήματα. Μου είπαν πως δε γίνεται.

Ας αφήσουμε καλύτερα την Cowon, γιατί βλέπω τιμές πάνω από 100€ και δε νομίζω να ακούσω μεγάλη διαφορά με τα Koss KSC75 που έχω. Διάβασα και για πιξελάρισμα.

Δημοσ.

Παράγγειλα το το Crypto MP2400. Έχω τα ακουστικά Koss KSC75. Αναρωτιέμαι μέχρι τι ποιότητας μουσική έχει νόημα να βάζω για να ακούω διαφορά.

Το θέμα είναι τώρα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω το MP4 player πιο ψηλά από την τσέπη, ώστε να μη μπλέκεται στα χέρια μου όταν αθλούμαι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κακή στις υλοποιήσεις της η Crypto. Στη μικρότερη συσκευή χαλάει εύκολα το κλιπάκι και σ' αυτη που πήρα εγώ το ράδιο έχει πολύ θόρυβο, για να πάνε λίγο πίσω τα βίντεο θέλουν μια ώρα, για να γίνουν convert στο format που υποστιρίζει το player το ίδιο και γενικά δεν είναι ότι πιο εύχρηστο. Βιτρίνα πουλάει η Crypto· με το νεανικό design προσπαθεί να πιάσει άσχετους (όπως εγώ). Κρίμα που δε με προειδοποίησε κανείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...