ethnik471 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Θες να στο πω οσο πιο ευγενικα μπορω???Ολα αυτα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ τα περι Surround εννοω. Ψευτο κολπα marketing ειναι για να πλασαρουν ακουστικα με τις αχρηστες 7.1 καρτες που εχουν τα περισσοτερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και τα βίντεο! Δεν θέλω να γίνω κουραστικός απλώς δεν θέλω να δώσω 80 ευρώ και να μη μπορώ στο battlefield πχ να ακούω απο πίσω μου τι γίνεται ή αν έρχεται κανείς για πισώπλατη μαχαιριά την ώρα που εγώ είμαι αφοσιωμένος μπροστά Κάπου διάβασα οτι αυτό λύνεται με την χρήση ενός software της razer. Ισχύει ? Φαντάζομαι απο τα λεγόμενα του fulgore πως αν δεν έχει χειρότερη , τότε έχει παρόμοια απόδοση με το 7.1 των Usb headest...... 1
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Αγαπητε αν το κατεχεις το αθλημα(εννοω εισαι καλος στα fps online παιχνιδια)ουτε 7.1 χρειαζεσαι ουτε τιποτα. Το ιδιο παει και για πολλα αλλα παιχνιδια. Ναι προφανως και το προγραμμα που λενε ολοι ειναι το Razer http://www.razerzone.com/surroundαλλα σου ξαναλεω οτι ολα αυτα ειναι κυριολεκτικα αχρηστα. Και εχω τα Cloud 2 που εχουν τετοιο προγραμμα. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε αυτο που λεει στο 2ρο video στην αρχη ο πολυ γνωστος youtuber οτι τα περισσοτερα gaming headset ειναι για τα σκουπιδια κυριολεκτικα. Διαβασε και για τα Logitech G430 που μονη διαφορα που εχουν απο τα 230 ειναι στην καρτα ηχου 7.1 των 430 που στην χρεωνει η εταιρια στα 20ευρω τι κραξιμο εχουν φαει οτι ειναι μια πατατα και μιση. Το μονο κακο που εχουν τα Cloud 1 ειναι η τωρινη τιμη.Αν ψαξεις στο Insomnia εχουν παιξει και στα 60-65ευρω.Κυριολεκτικα οταν πετυχα τα 60ευρω μου ερχοταν να δωσω τα δικα μου και να παρω αυτα.
Haris San Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και τα βίντεο! Δεν θέλω να γίνω κουραστικός απλώς δεν θέλω να δώσω 80 ευρώ και να μη μπορώ στο battlefield πχ να ακούω απο πίσω μου τι γίνεται ή αν έρχεται κανείς για πισώπλατη μαχαιριά την ώρα που εγώ είμαι αφοσιωμένος μπροστά Δεν υπαρχουν ακουστικα surround sound, ολα ειναι στερεο και με το προγραμμα κανουν προσομοιωση surround. Εγω εχω και surround και sterero ακουστικα. Δεν εχουν καμια διαφορα. Παρε τα cloud ή τα siberia v3. Δεν εχει και πολυ σημασια ποια θα παρεις...
Dare-Devil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα το διαβάσω οπωσδήποτε.Απλά τώρα αυτό που με απασχολεί είναι η παρατήρηση του spyros007... Αν και κάπου διάβασα πως όλατα headsets μπορούν να γίνουν 7.1 με χρήση software που κυκλοφορούν στο ίντερνετ (άκουσα για ένα της razer)... Τι ισχύει? Θα μπορώ με τα απλά να έχω virtual ήχο , ωστε να καταλαβαίνω τι γίνεται πίσω μου πχ , με κάποιο software ή χρειάζεται να πάω όντως σε USB headset ? Μα έτσι και αλλιώς το 99% των ακουστικών που είναι 7.1 5.1 δεν είναι πραγματικά 7.1 5.1 . Απλά με software γίνεται μια προσομοίωση και έχουν ένα αποτέλεσμα που δεν συγκρίνεται με τα πραγματικά 5.1 ή 7.1 όπου έχουμε ηχεία στο headset σε καταλληλη διάταξη και όχι 2 ηχεία και ενα software να προσπαθεί να μιμηθεί αυτή την διάταξη . Ασε την άκρη το marketing για 5.1 7.1 που λένε . Εγώ έχω τα creative tactic 3D Sigma Σου προτείνω με αυτή την σειρά cloud II Siberia V3 και της creative τα Rage
ethnik471 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις , προτάσεις και διευκρινήσεις σας.Πλέον μπορώ να πω πως βαδίζω με "ανοιχτά" τα μάτια και ξέρω που κινούμαι περίπου. Τα siberia v3 τα έψαξα αρκετά επίσης αλλά κάποιοι λένε οτι έχουν κάπως " mud " ήχο σε αντίθεση με τα cloud που είναι κρυστάλλινος. Παρήγγειλα λοιπόν τα cloud τα οποία σε όλα τα καταστήματα του skroutz και όχι μόνο είναι σε έλλειψη. Δυστυχώς απ'οτι έψαξα απο οπου και να τα πάρω θα πρέπει να περιμένω πάνω απο 2 εβδομάδες οπότε προς το παρών περιμένω την παραγγελία που έχω υποβάλει εκτός και αν βρω διαθεσιμότητα σε κάποια άλλο κατάστημα νωρίτερα και τα πάρω απο εκει. Μιλώντας πάντα , μόνο για τα μαύρα.Τώρα μ'αυτά και μ'αυτά επειδή δεν ειμαι και της υπομονής και 2 βδομάδες - στην καλύτερη - εξαντλεί κάθε υπομονή σκέφτομαι και για κανένα άλλο headset οπότε θα ξανα δω τα siberia v3 και θέλω να ρωτήσω σχετικά με αυτά τα 2: Logitech G633 Artemis Spectrum: http://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-headset/Logitech-Headset-G-633-Artemis-Spectrum-Gaming-981-000605.htm Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.0 : http://www.e-shop.gr/creative-sound-blaster-tactic3d-rage-usb-v20-usb-gaming-headset-p-PER.540276?gclid=Cj0KEQiA2b20BRDj4buduIG-y9EBEiQAhgMGFSB8PnBR1ZDDQLDo7762_7JulP0acGlk0akKF9-qeboaAqaP8P8HAQ Razer Kraken 7.1 Chroma: http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=180237 Αν δεν αξίζει κάτι απο αυτά, πάντα σε σχέση με τα CLOUD που όλοι σας είστε υπέρμαχοι (και ορθώς απ'οτι βλέπω) τότε απλά θα κάνω αυτό που δεν μ'αρέσει..... υπομονή.... ^^
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καλα συγνωμη τωρα αλλα τα παραπανω Logitech των 180ευρω που κολλανε με ολα τα αλλα.Προφανως και σαν συνολο τα Cloud ειναι καλυτερα απο τα παραπανω.
ethnik471 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι ισχύει , ξεφεύγουν στην τιμή αλλα αν είναι καλύτερα θα τα πάρω... Ξέχασα να το αναφέρω Αν και όπως το βλέπω μάλλον θα κάνω υπομονή για τα cloud :/
ethnik471 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, μίλησα με γνωστό κατάστημα απο το οποίο έκανα την παραγγελία και με ενημέρωσαν πως περιμένουν παραλαβές στις 22 του μήνα και κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα ειναι εκει και η δική μου. Δεν μπορεί όμως να το εγγυηθεί. Ομοίως και όποιο άλλο κατάστημα έψαξα.Οπότε δυστυχώς αφήνω τα cloud και παω σε άλλη κατηγορία η οποία ελπίζω να με δικαιώσει και να αξίζει. Παρήγγειλα τα Logitech G633 Artemis Spectrum και τα περιμένω, πρώτα ο Θεός , Δευτέρα - Τρίτη.Θα ενημερώσω για τις εντυπώσεις.
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, μίλησα με γνωστό κατάστημα απο το οποίο έκανα την παραγγελία και με ενημέρωσαν πως περιμένουν παραλαβές στις 22 του μήνα και κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα ειναι εκει και η δική μου. Δεν μπορεί όμως να το εγγυηθεί. Ομοίως και όποιο άλλο κατάστημα έψαξα. Οπότε δυστυχώς αφήνω τα cloud και παω σε άλλη κατηγορία η οποία ελπίζω να με δικαιώσει και να αξίζει. Παρήγγειλα τα Logitech G633 Artemis Spectrum και τα περιμένω, πρώτα ο Θεός , Δευτέρα - Τρίτη. Θα ενημερώσω για τις εντυπώσεις. Εκανες δυστηχως την χειροτερη αγορα που μπορουσες να κανεις και θα σου προτεινα αν μπορουσες να τα ακυρωνες.Οι λογοι ειναι 2 1)Τεραστια διαφορα τιμης που στα παιχνιδια δεν θα την δεις καθολου,παρα στα διαφορα αχρηστα gimmicks των ακουστικων 2)Στα χρηματα αυτα(που δεν ανεφερες εξ αρχης)υπαρχουν πολυ καλυτερες εταιριες στο θεμα ηχου οπως η Sennheiser που κανουν τα gaming ακουστικα στο θεμα ηχου να μοιαζουν με ακουστικα του 10ευρου. Μακραν η χειροτερη επιλογη και το περιεργο ειναι οτι δεν ανεφερες καν οτι μπορεις να δωσεις τοσα χρηματα οποτε και ειναι και ακυρη η οποια συγκρινη εκανες πιο πισω. Υποψην οτι σε ηχο ειναι ιδια με τα Cloud,ισως και λιγο χειροτερα. Ασε που αφου μπορουσες χρηματικα για ποιο λογο δεν αγοραζες τα Cloud 2 που και αμεσα διαθεσιμα ειναι παντου και κοστιζουν πολυ φθηνοτερα απο τα Logitech?? Επισης αυτο που γραφεις δεν βλεπω να ισχυει για τις 22 του μηνα εγω γιατι βλεπω και τα αρχικα Cloud αμεσα διαθεσιμα σε ασπρα στο You? http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/perifereiaka/akoustika-mikrofona/hyperx-cloud-gaming-headset-white Μηπως εξ αρχης ηθελες να παρεις τα Logitech και δεν σε ενδιαφερανε αλλα ακουστικα??Η μηπως τελικα πιο πολυ σε ενδιαφερουν τα φωτακια και τα gimmicks παρα τα ακουστικα αυτα καθαυτα????Δεν μπορω να βρω καποια αλλη εξηγηση. Παιδιά καλησπέρα! Καταρχήν να σας ενημερώσω πως ποτέ δεν είχα ακουστικά και ακόμα με ψιλο χαλάει που θέλω - και θα πάρω - γιατί με εκνευρίζει απίστευτα η όλη υπόθεση στο κεφάλι και το γεγονός οτι χαλάνε τα μαλλιά Επειδή όμως η αρρώστια στο Battlefield 4 με έχει οδηγήσει στην λεπτομέρεια και επειδή αν και έχω εξαιρετικά ηχεία με το headset σε δοκιμή που έκανα καταλαβαίνεις τελείως διαφορετικά τους ήχους κτλ αποφάσισα να αγοράσω ένα headset. Δεν ξέρω αν συνέχεια θα παίζω ΜΟΝΟ με το headset αλλα σίγουρα θέλω κάτι αξιοπρεπές. Ερωτήσεις για λεπτομέρειες δεν θα κάνω, έτσι κι αλλιώς η αρχική μου επιλογή ήταν τα cloud 1, προέκυψαν όμως και κάποιες άλλες αντιπροτάσεις για τις οποίες θα ήθελα την άποψή σας. Έχουμε και λέμε λοιπόν πάντα σε σχέση με τα Kingston FuryX Cloud 1 : http://www.e-shop.gr/creative-sound-...t-p-PER.540276 http://www.e-shop.gr/asus-rog-cerber...t-p-PER.616252 http://www.e-shop.gr/creative-sound-...t-p-PER.540260 http://www.e-shop.gr/steelseries-sib...k-p-PER.571170 και το επομενο μοντέλο: http://www.public.gr/product/gaming/...prod7850756pp/ http://www.e-shop.gr/philips-shg7980...t-p-PER.503186 http://www.e-shop.gr/creative-fatal1...t-p-PER.500726 http://www.e-shop.gr/corsairvoid-ste...k-p-PER.549796 http://www.e-shop.gr/steelseries-sib...k-p-PER.571119 Θα προτιμούσα να μη φτάσω στις 2 τελευταίες επιλογές που αγγίζουν το 90άρι εκτός και αν είναι μεγάλη η διαφορά. Απο την άλλη θα ήθελα την γνώμη σας για κάτι πιο απλο, καθώς σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει τα τόσα λεφτά (που η αλήθεια ειναι οτι δεν περισσεύουν) να πήγαινα σε κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/natec-nsg-0313-...t-p-PER.571760 http://www.e-shop.gr/natec-nsg-0373-...t-p-PER.572092 Μέχρι τα 70 ευρώ πάντως παίζουν αρκετές καλές επιλογές απ'οτι βλέπω...όπως τα steelseries που έχω βάλει , ακόμα και τα Philips φαίνονται καλά... Τι λέτε ? Εκτως αν μας τρολλαρεις οποτε πασο 1
ethnik471 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εκανες δυστηχως την χειροτερη αγορα που μπορουσες να κανεις και θα σου προτεινα αν μπορουσες να τα ακυρωνες.Οι λογοι ειναι 2 1)Τεραστια διαφορα τιμης που στα παιχνιδια δεν θα την δεις καθολου,παρα στα διαφορα αχρηστα gimmicks των ακουστικων 2)Στα χρηματα αυτα(που δεν ανεφερες εξ αρχης)υπαρχουν πολυ καλυτερες εταιριες στο θεμα ηχου οπως η Sennheiser που κανουν τα gaming ακουστικα στο θεμα ηχου να μοιαζουν με ακουστικα του 10ευρου. Μακραν η χειροτερη επιλογη και το περιεργο ειναι οτι δεν ανεφερες καν οτι μπορεις να δωσεις τοσα χρηματα οποτε και ειναι και ακυρη η οποια συγκρινη εκανες πιο πισω. Υποψην οτι σε ηχο ειναι ιδια με τα Cloud,ισως και λιγο χειροτερα. Ασε που αφου μπορουσες χρηματικα για ποιο λογο δεν αγοραζες τα Cloud 2 που και αμεσα διαθεσιμα ειναι παντου και κοστιζουν πολυ φθηνοτερα απο τα Logitech?? Επισης αυτο που γραφεις δεν βλεπω να ισχυει για τις 22 του μηνα εγω γιατι βλεπω και τα αρχικα Cloud αμεσα διαθεσιμα σε ασπρα στο You? http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/perifereiaka/akoustika-mikrofona/hyperx-cloud-gaming-headset-white Μηπως εξ αρχης ηθελες να παρεις τα Logitech και δεν σε ενδιαφερανε αλλα ακουστικα??Η μηπως τελικα πιο πολυ σε ενδιαφερουν τα φωτακια και τα gimmicks παρα τα ακουστικα αυτα καθαυτα????Δεν μπορω να βρω καποια αλλη εξηγηση. Σ'ευχαριστώ καταρχήν που αφιερώνεις χρόνο να ασχοληθείς. Ακουστικά μη gaming δεν θέλω παρ'οτι γνωρίζω οτι μπαίνει στην μέση το marketing, τα λαμπάκια και τα εφέ. Σαφώς και μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία , δεν με δεσμεύει κανείς οπότε στα 170 ευρώ αν έχει να προτείνεις κάτι πραγματικά καλό θα με ενδιέφερε. Τo budget τελικώς ναι ανέβηκε και δεν το διατύπωσα πολύ ξεκάθαρα είναι αλήθεια. Τα cloud υπάρχουν όντως στο you απ'οπου έκανα και την παραγγελία αλλα μόνο σε white τα οποία δεν τα θέλω για κανένα λόγο.Θα δώσω που θα δώσω λεφτά τουλάχιστον όταν τα βλέπω να "χαίρομαι" ! χαχαχα ! Τα μαύρα με το κόκκινο λοιπόν δεν ειναι πουθενά διαθέσιμα.Απο το you όπως είπα με ενημέρωσαν για τις 22 του μήνα (αρα εγώ θα παραλάβω στην καλύτερη στις 25) χωρίς βέβαια εγγύηση οτι σίγουρα θα παραλάβουν στις 22 και επειδή όπως προείπα απο τον επόμενο μήνα θα έχω πολύ λιγότερο ελεύθερο χρόνο θέλω να τα ευχαριστηθώ (πιάνω δουλειά και μπαίνω στο τελικό στάδιο για την πτυχιακή μου). Τα cloud 2 το σκέφτηκα να τα πάρω αλλα αφού θα πάω σε USB και συνεπώς δεν θα είναι πάνω στην δική μου κάρτα ήχου είπα να ανέβω κατηγορία αφού εξασφαλίστηκε και το budget. Διάβασα διάφορες κριτικές , reviews και είδα πολλά βίντεο που λένε τα καλύτερα για τα g633. Κάπου μάλιστα διάβασα ένα ξένο φόρουμ οπου ένας τα σύγκρινε με τα cloud 2 και έλεγε οτι είναι τελείως άλλη κατηγορία και σε ήχο είναι ανώτερα απο τα εξαιρετικά cloud 2. Αν υπάρχει κάτι όντως καλύτερο απο τα G633 ευχαρίστως να ακούσω προτάσεις αν και οτι διάβασα ήταν θετικό για τα g633.\ ΥΓ. Τα έχεις ακούσει τα G633 artemis και λες οτι είναι ίσως λίγο χειρότερα σε ήχο απο τα cloud 2 ? (μεταξύ άλλων σε αυτά που διάβασα λένε οτι παίζουν και πιο δυνατά τα g633). edit- Τώρα είδα το edit σου με τα έντονα γράμματα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο της "επίθεσης" εκτός και αν παρερμηνεύω λόγω του γραπτού λόγου. Μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά δεδομένα, μεταξύ του το Budget μου χωρίς αυτό να σημαίνει πάντα οτι πρέπει να δώσω 170 ευρώ - αλλα ΕΑΝ αξίζει κάτι τότε ναι. Μπορεί να σας έχω κουράσει , αλλα κι εγώ όλη μέρα και όλη νύχτα διαβάζω και βλέπω διάφορα οπότε και οι επιθυμίες και οι αναγκες ίσως μεταβάλλονται. Συγγνώμη λοιπόν αν κάπου δεν διατύπωσα κάτι καλά αλλα ναι πλέον εξασφαλίστηκε ένα budget και μπορώ να διαθέσω μέχρι 170 ευρώ maximum ! Αν υπάρχει κάτι καλύτερο λοιπον απο τα g633 ακόμα και να μην εχει (τελικώς) και τον όρο "gaming" μπροστά αλλα να μπορεί να αποδώσει τέλεια στο gaming θα ήθελα να το δω και να το προτιμήσω. Και πάλι συγγνώμη αν σας μπέρδεψα και ευχαριστώ για τις προτάσεις και τον χρόνο σας. edit 2- μέχρι εχτές ήμουν ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετος στο θέμα των ακουστικών και των gaming headsets με αποτέλεσμα κάθε λεπτο που διάβαζα και έψαχνα να μαθαίνω κάτι καινούργιο
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οταν σου γραφω οτι κατι ειναι καλυτερο ή χειροτερο το παω δεδομενου του κοστους και των ακουστικων σαν συνολο. Με τα χρηματα που κοστιζουν τα Cloud σε σχεση με τα Logitech(και μιλαω σαν πρωην χρηστης Logitech G230 και G430 με τα δευτερα να εχουν και 7.1 καρτα ηχου)μπορεις να αγορασεις μια απο τις top καρτες ηχου της αγορας και να εχεις εμπειρια πολλες φορες καλυτερη απο το να παρεις σκετα τα Artemis. Η Logitech σε πολλα πραγματα ειναι εταιρια υποδειγμα οπως στο After sales support,καλα ποντικια και πληκτρολογια σε γενικες γραμμες,αλλα δυστηχως στα ακουστικα οι κυριοι απλα δεν το κατεχουν το αθλημα.Δεν το λεω εγω ολος ο κοσμος το λεει και για τα G430 με την καρτα 7.1 και στα G930 κλπ. οσο για τα Artemis που αναφερεις ουτως ή αλλως ειναι νεα ακουστικα και τα οποια σχολια που θα διαβασεις απο εδω και απο εκει δεν εχουν και πολυ μεγαλη βαση καθως ή θα σου πουν οτι ειναι καλα ή οτι τους εβγαλαν προβλημα και αρα πανε για Rma.Κοινως δεν εχουν δοκιμαστει στην αγορα αρκετο καιρο για να ξερουμε τι ψαρια θα πιασουν. Εν αντιθεση τα Cloud ειναι καιρο στην αγορα,και μπορεις να διαβασεις γνωμες ακομα και στο Insomnia. Οσο για τον επιθετικο τονο δεν πηγαινε σε σενα προσωπικα,απλα δυστηχως υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που ο ts λεει οτι διαθετει ταδε χρηματα,του γινονται προτασεις και τελικα καταλληγει να παρει κατι αλλο κατα πολυ ακριβοτερο και καποιες φορες χειροτερο απο τις προτασεις που του εγιναν(μιας και υποτιθεται οτι ανοιγει θεμα γιατι δεν γνωριζει και πολλα).Θα μου πεις δικαιωμα του δεν ειναι να αγορασει οτι θελει???Προφανως αλλα με αυτη την λογικη(αν ειναι δηλαδη να αγνοησουμε αυτα που μας προτεινουν οι αλλοι τελειως,τοτε ας μην ανοιγουμε θεμα καθολου.Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω. Στα περι Cloud που αναφερθηκαν μαλλον τα μπερδεψες και δεν καταλαβες τι εννοουμε. Τα Cloud δεν ειναι τα καλυτερα ακουστικα της αγορας.Τα Cloud ειναι η καλυτερη προταση συνολικα(πακεταρισμα,αξεσουαρ,αποσπωμενο μικροφωνο,πολυ καλος ηχος,ποιοτητα κατασκευης)για τα χρηματα που ζητανε. Αυτο σου λενε και τα παραπανω video που ανεφερα οτι για τα χρηματα που ζητανε(και σκεψου οτι παλια κοστιζανε 100ευρω αν κοστιζαν 60-70ευρω οπως τωρα θα ελεγαν να τα επερνε ολος ο κοσμος)ειναι μακραν οτι καλυτερο κυκλοφορει. Και εγω στο Internet διαβαζα τα καλυτερα πχ απο πολλους για τα Razer ακουστικα(και γενικα προιοντα)μεχρι που χαλασαν σε φιλους μου ακουστικα(σε αλλους στα Razer kraken usb τους ξεκολλησε ολο το ακουστικο,σε αλλους χαλασε το μικροφωνο κλπ). Στα 75 λοιπον ευρω (ή σε εκτπωση απο το eshop)ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελληνικη αγορα για αυτα που προσφερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Ο παραπανω που ανεφερες που ειπε οτι τα Logitech εχουν καλυτερο ηχο ηταν λαθος και παραπληροφορει τον κοσμο για 2 λογους 1)Τρελη χρηματικη διαφορα μεταξυ Cloud 2(ή ακομα χειροτερα Cloud 1 αν δεν θες καθολου την καρτα ηχου και εχεις δικια σου) 2)με τα χρηματα που γλυτωνεις απο τα Logitech που βγαινουν κοντα στα 100ευρω,βαλε μια εξωτερικη καρτα ηχου στα Cloud και να δουμε που θα δει ο καθενας την διαφορα. Αλλωστε στα χρηματα αυτα βρισκεις και εταιριες που ειδικευονται στον ηχο οπως Sennheiser,Audio Tecknica,AKG κλπ και βρισκεις ακουστικα που μεχρι και για επαγγελματικη χρηση κανουν με ετη φωτος καλυτερο ηχο απο τα διαφορα gaming ακουστικα και αν τα συνδυασεις με εξωτερικο μικροφωνο εχεις απιστευτο αποτελεσμα. Απο την αλλη αλλα δημοφιλη ακουστικα ειναι τα Sennheiser PC 350 και τα πιο νεα PC 360 τα οποια ξεφευγουν βεβαια σε τιμη. Ο λογος επισης που επιμενω για τα Cloud αν οντως υπαρχει και εξωτερικη καρτα ηχου ειναι για αυτα που υπογραμμισα.Αφου το αναφερεις και εσυ οτι λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν και δεν ηθελες εξ αρχης να ξεπερασεις τα 80-90ευρω οσο να ειναι χτυπαει καπως να βλεπεις ξαφνικα σε μια μερα να λες για διπλασια σε αξια ακουστικα. Α και πιστεψε με οτι τα ακριβα ακουστικα δεν θα σε κανουν καλυτερο παικτη στο Battlefield ή Counter Strike ή Call Of Duty ή Wow ή lol κλπ Γιαυτο σου λεω να το ξανασκεφτεις μην ας το πουμε αστεια βαρας το κεφαλι μου μετα με την αγορα 2
ethnik471 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν , καταρχήν σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμη μια φορά κυρίως για τον χρόνο που αφιερώνεις για να ασχοληθείς. Σε κάθε περίπτωση μετά απο όλο αυτό θα "βγω" πιο "μορφωμένος" με όλα αυτά που έχω μάθει σε τόσο λίγες ημέρες.Έχεις απόλυτο δίκιο στις παρατηρήσεις που έκανες σχετικά με αυτά που έγραψα. Απλά το θέμα ειναι με τα τόσα που διάβασα κι εγώ δεν μπορούσα να αποφασίσω και όταν τελικά αποφάσισα τα cloud αυτά απλά δεν ήταν διαθέσιμα και δεν είναι. όπως και διάφορα άλλα καλά headsets που έψαξα.Δεν ξέρω γιατί τέτοια έλλειψη αλλά δυστυχώς όπως είπα λόγω δουλειάς και πτυχιακής είναι ο τελευταίος μου μήνας που έχω τόσο ελεύθερο χρόνο και θέλω να τον ευχαριστηθώ , καθώς ακόμα και με το τωρινό μου ωράριο δεν κάθομαι με τις ώρες στο pc γιατί φυσικά έχω και άλλες ασχολίες , υποχρεώσεις κτλ. Ωστόσο όσο κάθομαι αυτό τον μήνα θέλω να το ευχαριστηθώ... Μπορεί κάποιος τρίτος να μη το καταλαβαίνει και το κατανοώ αλλά δυστυχώς (για πολλούς λόγους) έτσι είναι.Έχεις δίκιο επίσης για την αναφορά σου στις απόψεις που ζήτησα για το Χ budget και μετά το ανέβασα.Η αλήθεια είναι πως ένας παράγοντας που μεσολάβησε για να εξασφαλιστεί το έξτρα budget ήταν η μη διαθεσιμότητα των (άτιμων) cloud , μεταξύ άλλων.Αυτό δεν σημαίνει πως αν κάτι αξίζει στα 100 ευρώ (πχ cloud) εγώ ντε και καλά θα δώσω 170, απλά σε συνδυασμό με την μη διαθεσιμότητα των cloud...καταλαβαίνεις... Ξανα λέω πάντως οτι έχεις δίκιο , καθώς είναι σαν να γυρνάει ο άλλος και αν σου λέει οκ καλα έγραφες και πρότεινες , τελικά πάω σε άλλο budget Παίρνω κάτι άλλο και απλά είσαι μ@@@ς που καθόσουν και ασχολιόσουν γι'αυτό και θέλω να απολογηθώ γι'αυτό αν και δεν έγινε επίτηδες...κάθε άλλο μάλιστα.... Τα Sennheiser που λες τα έψαξα αλλα και αυτά δεν είανι σε άμεση διαθεσιμότητα απ'οτι βλέπω.... Όπως και τα steelseries elite prism που μου άρεσαν και διάβασα θετικά σχόλια.Κλείνοντας, μου προτείνεις να ακυρώσω τα G633 artemis? Επειδή σίγουρα είσαι πιο σχετικός απο εμένα το λέω προκαταβολικά οτι θα σε ακούσω, όπως και όποιο άλλο μέλος έχει να προτείνει κάτι. Δεν λέω οτι πάω με κλειστά τα μάτια αλλα αν ειναι να δώσω 170 ευρώ για κάτι ισάξιο με αυτα των 100 τότε απλά θα πάρω τα CLOUD 2 τα οποία τα έχω βρει σε κατάστημα που με βολεύει άμεσα διαθέσιμα. -Άρα, έχεις εκτός των g633 να μου προτείνεις έως 170 ευρώ κάτι πραγματικά καλό , και καλύτερων των g633? -Αν όχι ή κάτι που δεν αξίζει την τόσο μεγάλη διαφορά χρημάτων θα πάω στα CLOUD 2 .-Απ'οτι καταλαβαίνω προτείνεις τα cloud 2 (πάντα για τα ΙΙ μιλάμε πλέον) σε σχέση με τα g633 -τα g633 αμα δεν ειναι τόσο χάλια θα ήθελα να τα πάρω ωστόσο, αλλα αν δεν αξίζουν τα χρήματά τους εννοείται ακυρώνονται (Πάντως με έκανες για τα καημένα τα g633 να χάσω πάσα ιδέα... )Και πάλί ευχαριστώ για όλα , σίγουρα το οτι υπάρχει ενα Χ budget δεν σημαίνει οτι πρέπει ντε και καλα να το εξαντλήσουμε καθώς όπως είπα λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο... ΥΓ. Μόνο battlefield 4 παίζω φανατικά και ψιλο πράγματα απο hardline , GTA V και καμια χαζομαρίτσα ενίοτε. Δεν είμαι φανατικός gamer είναι η αλήθεια αλλά φανατικός του bf4 .... Και το ξέρω πως τα ακουστικά δεν θα με κάνουν καλύτερο παίκτη..... άσε που είμαι ούτως η άλλως τοπ χαχα
Haris San Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Step 1: Ακυρωσε την παραγγελια, γρηγορα. Step 2: Ριξε το budget στα 100 ευρω μαξ (το bf ειναι noobοgame δεν χρειαζεσαι τα καλυτερα ακουστικα) Step 3: Παραγγειλε τα cloud II που εχει απειρα μαγαζια με αμεση παραλαβη ή τα siberia v3 (μην μου λες χαζα εχω τα v2 και παιζω counter που εκει πραγματικα μετραει ο ηχος ενω στο bf ειναι καθαρα και μονο εφε μιας και δεν ακους βηματα κτλ και μπορω να σου πω πως παιζω αρκετα καλα!) Step 4: Αν παραγγειλες τα cloud ii ή siberia v3 => game over, αλλιως repeat απο step 1. Ελπιζω να μην κανεις ατερμων βρογχο.
ethnik471 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Step 1: Ακυρωσε την παραγγελια, γρηγορα. Step 2: Ριξε το budget στα 100 ευρω μαξ (το bf ειναι noobοgame δεν χρειαζεσαι τα καλυτερα ακουστικα) Step 3: Παραγγειλε τα cloud II που εχει απειρα μαγαζια με αμεση παραλαβη ή τα siberia v3 (μην μου λες χαζα εχω τα v2 και παιζω counter που εκει πραγματικα μετραει ο ηχος ενω στο bf ειναι καθαρα και μονο εφε μιας και δεν ακους βηματα κτλ και μπορω να σου πω πως παιζω αρκετα καλα!) Step 4: Αν παραγγειλες τα cloud ii ή siberia v3 => game over, αλλιως repeat απο step 1. Ελπιζω να μην κανεις ατερμων βρογχο. 1. Προς τα κει οδεύω απ'οτι φαίνεται... 2.Όλα κι όλα εδώ! Το Battlefield 4 μόνο noobogame δεν είναι! Το αντίθετο! Θέλει μυαλό, να καταστρώνεις την δική σου στρατηγική, να παίρνεις πρωτοβουλίες κτλ. + Οι τεράστιοι χάρτες. noobogame είναι το cs και το COD.Το bf4 το μεγαλύτερο αντιnoobogame είναι και γι'αυτό μ'αρέσει. Γιατί έχει ενα επίπεδο δυσκολίας και δεν μπορείς να κάνει ούτε βήμα αν είσαι noobας. 3.Στο bf4 να δεις πόσο μετράει ο ήχος! Άπειρες φορές ακόμα και τα 5.1 ηχεία μου έχω σώσει καταστάσεις που ερχόταν ο άλλος απο πίσω για να με μαχαιρώσει.Πραγματικά παίζει ΠΟΛΥ μεγάλο ρόλο ο ήχος + το οτι είναι τέλεια τα εφέ κτλ οπότε αξίζει διπλά.Μάλλον για τα cloud 2 πάω... 4.Δεν τα παρήγγειλα αλλα θα το κάνω 5. Σ'ευχαριστώ πολύ 6.Ελπίζω πως όντως τα g633 δεν αξίζουν τα λεφτά τους και καλώς θα τα ακυρώσω (κατα πάσα πιθανότητα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα