Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κααλησπερα εχω παραγγειλει ενα λαπτοπ απο το pcrama και μ ειπαν οτι δεν ειναι ανακατασκευασμενο αλλα ειναι απο βιτρινα.

Ειναι το

http://pcrama.gr/e-shop/laptop.html#/product/1069

Ειχε παρει και ο αδερφος μου απο αυτο το site παλι βιτρινας και μεχρι στιγμης δεν ειχε καποιο προβλημα.

Τι λετε αξιζει η να μην το παραλαβω καθολου;

Διαρκεια μπαταριας μου ειπε 1.5 ωρα.

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ισως επειδη ειμαι απο κινητο γιατι εμενα μου το βγαζει.

Ναι εκθεσιακο εννοουσα.

Το λαπτοπ ειναι αυτο: Ibm lenovo t410

Χαρακτηριστικά: Intel Core i5 520M 2400Mhz 3MB Cache, 4096MB So-Dimm DDR3, 250 GB SATA, 14.1''' 1440x900 WXGA+ 16:10 Slim DVD-RW/Combo Onboard 10/100/1000 Gigabit Ethernet, Finger Print (Σε κάποια μοντέλα), eSATA, Display Port, Camera, Intel HD Graphics. (AM-T410) (Expo/Εκθεσιακό κομμάτι).

Δημοσ.

Όντως το λινκ σου δεν βγάζει κάποιο συγκεκριμένο λάπτοπ. Αφού έχεις πάρει ήδη μια φορά και ήταν οκ γιατί έχεις αμφιβολίες; Νομίζω κάποια μοντέλα που έχει αξίζουν, από το να πάρεις δηλαδή καινούργιο πολύ χαμηλών specs να πάρεις ένα παλιότερο αλλά πιο δυνατό!

Δημοσ.

Μου ειπε οτι δεν κανει καλυτερη τιμη.

Μονο που με προβλιματιζει η καρτα γραφικων γιατι ειναι ενσωματομενη μου ειπε.

Για τα λεφτα του αξιζει η οχι;

Ναι το ξερω βγαινει γυρω στα 265

Δημοσ.
να σε πω φιλε μου.

επειδή ακούγεται εδώ στην πόλη, ακούγεται στον κύκλο αυτό, έχει πολύ κακό όνομα γενικά.

έχει ακουστεί ότι όλα είναι ανακατασκευή και τα βάφει
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πήγαινα σε καινούργιο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καλός ο i5 στην εποχή του, αλλά είναι πρώτης γενιάς και έχουμε φτάσει στην 6η τώρα.

Δημοσ.

να σε πω φιλε μου.
επειδή ακούγεται εδώ στην πόλη, ακούγεται στον κύκλο αυτό, έχει πολύ κακό όνομα γενικά.
έχει ακουστεί ότι όλα είναι ανακατασκευή και τα βάφει

Τα βάφει;!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...