Dysfuntional Genius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους ευχομαι Αρχικα να ζητησω συγγνωμη αν το θεμα μου δεν βρισκεται στο σωστο section αλλα δεν ηξερα που να το γραψω! Θα το αντιγραψω και στο Apple hardware! Το προβλημα μου ειναι το εξης: Θελω να αγορασω ενα κινητο απο σκρουτζομαγαζο αλλα δεν μπορω να βρω ενα που να πληρει ολες τις προυποθεσεις! και επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης των πραγματων θα σας παρακαλουσα να με βοηθεσετε! θελω το καταστημα αρχικα να ειναι αξιοπιστο, να μου προσφερει εγγυηση, δυνατοτητα αντικαταβολης καθως και αξιοπρεπη εξοδα αποστολης για λαρισα! Επισης βασικο κριτηριο ειναι οτι θελω να το παραγγειλω με τιμολογιο γραμμενο στην επιχειρηση μου! Ολα αυτα για iphone 6s plus 64 gb space grey! Ξερω οτι ισως να ζηταω πολλα αλλα θα παρακαλουσα οποιον ειναι σχετικος με αυτα, εχει χρονο και διαθεση να με βοηθησει! Συγχρονως θα συνεχισω και εγω την αναζητηση μου και αν βρω κατι θα σας ενημερωσω μηπως και βοηθησω και αλλους! Ευχαριστω εκ των προτερων! Θα παρακολουθω στενα το θεμα!
2.1Ohm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για τιμολογιο δν ξερω αλλα ολα τα μαγαζια στο σκρουτζ ειναι αξιοπιστα και υπαρχουν και οι αξιολογησεις των καταστηματων για να διαλεξεις πιο νμζεις εσυ ειναι το κλτρο για εσενα!Εγγυηση δν εχεις απο το καταστημα αλλα απο τον επισημο εκπρωσοπο της Apple στην Ελλαδα καθως ολα τα κινητα που εχουν αγοραστει μεσα απο την ευρωπαικη ενωση εχουν Παντου στην ευρωπη εγγυηση τα καταστηματα ειναι απλα ο μεσαζοντας για να στο πουλησει δν σου παρεχει τπτ αλλο!Τα μεταφορικα σε ολα ειναι στανταρακι οπως και ολα προσφερουν αντικαταβολη (με μια μικρη επιβαρυνση βεβαια)!Παρε τηλεφωνο στο καταστημα που επιθυμεις να κανεις την αγορα του και ρωτα τον πως και αμα θα γινεται με τιμολογιο! Αμα οχι επελεξε το επομενο λγκα σε καποιο θα γινεται!
Dysfuntional Genius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ! εψαξα λιγο και βρηκα αυτο το σαιτ αλλα μου βρωμαει πολυ! μηπως εχετε ακουσει τιποτα? http://skyfon.gr/Apple-iPhone-6S-Plus-64GB
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 δεν το ξερω το site...εγω θα κοιταζα σε kaizershop,kaizer,cityshop,tokinito.gr τιμολογιο 99% κοβουν ολα οπως κ αντικαταβολη! 1
Dysfuntional Genius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θα τα κοιταξω αλλα αν το αγοραζα απο το skyfon θα μου εβγανε γυρω στο 670! αρκετα χαμηλοτερα απο τα υπολοιπα!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 και κινιτομανια στη Συγγρου ειναι καλο μαγαζι, εχω ψωνισει 3 φορες χωρις κανενα προβλημα και κοβουν και τιμολογιο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θα τα κοιταξω αλλα αν το αγοραζα απο το skyfon θα μου εβγανε γυρω στο 670! αρκετα χαμηλοτερα απο τα υπολοιπα! πως θα γινοταν αυτο?
Dysfuntional Genius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν το παραγγειλω με τιμολογιο μου αφαιρειται το 23% δηλαδη ο φορος! αρα απο τα 867 που κανει στο skyfon θα το επαιρνα 667.59 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από Dysfuntional Genius
Dysfuntional Genius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οχι skyfon.φερνει απο βουλγαρια.μακρια Χρονος παραδοσης λεει 24-48 ωρες! Αν ειναι να μου βγει τοσο φθηνοτερο ας περιμενω και 10 μερες παραπανω! Το γεγονος οτι ειναι απο βουλγαρια θα παιζει καποιο ρολο? Ή θα ειναι σαν να το αγοραζα απο ελλαδα?
galimanas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το skyfon δεν εχει κατι σαν μαγαζι.απλα δεν φερνει ευρωπαικα μοντελα απο οτι ξερω.ετσι αν παθει κατι πρεπει να το στειλεις βουλγαρια..ΜΑΚΡΙΑ!!!!
Dysfuntional Genius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θα προτιμησω τοτε καποιο εληνικο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 τσεκαρε αυτα που ανεφερα παραπανω!ειναι αξιοπιστα μαγαζια και προσφερουν αυτα που ζητας,με ενα τηλεφωνημα κιολας μπορεις να τα επιβεβαιωσεις!
Dysfuntional Genius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 τσεκαρε αυτα που ανεφερα παραπανω!ειναι αξιοπιστα μαγαζια και προσφερουν αυτα που ζητας,με ενα τηλεφωνημα κιολας μπορεις να τα επιβεβαιωσεις! Θα τα κοιταξω αδερφε! Σε ευχαριστω πολυ! Τελικα αλλαξα γνωμη και θα παρω το ασπρο (silver) Εγώ θα το έπαιρνα από Site: εδώ Σαν site μου φαινεται ωραιο και μαλλον θα το προτιμησω! Αυτο με την ασφαλεια ισχυει? Και αν ναι, αξιζει λετε? Και κατι ακομα! τι μου προτεινετε για προστασια του κινητου? Θηκη, tempered glass, προστασια οθονης κλπ ? συνηθως τετοια πραγματα τα απεφευγα γιατι δεν μου αρεσε που αλλαζε το σχημα του κινητου αλλα τωρα ειναι απαραιτητο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα