Braker1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ειναι στυλ Revolut, Leupay, Number26... βεβαια φερνει περισσοτερο σε Revolut μιας και δεν δινουν μοναδικο IBAN στον καθε χρηστη αλλα βλεπω συχνα διαφημησεις της στο facebook, αν τη δοκιμασει κανεις ας μας πει τι παιζει.www.monese.com Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από Braker1
noah.johnson Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Κατα την άποψη μου δεν θα έπρεπε να θεωρείται λύση την στιγμή που υπάρχουν δωρεάν επιλογές τις οποίες αναφέρεις. Μου εχει έρθει η κάρτα αλλά δεν την χρησιμοποίησα ποτέ. Ενδεικτικά αναφέρω ότι εχει έξοδα στο φόρτωμα, πέραν του 1 ευρώ της ελληνικής τράπεζας και δεύτερον τα ευρώ μετατρέπονται αυτόματος σε pounds χωρίς να ξέρεις με πια ισοτιμία. 1
noah.johnson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 για όποιον θέλει λογαριασμό Αγγλίας στο όνομα του μπορεί να κοιτάξει την monese, καθώς πλέον παρέχει ατομικούς αριθμούς. δεν αφορά τους περισσότερους μιας και οι αγγλικοί λογαριασμοί είναι πιο πολύ για ενδοαγγλικές μεταφορές χρημάτων. επίσης με paypal Αγγλίας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του paypal balance στην visa κάρτα της monese, με προμηθεια paypal βέβαια.
soleman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τι παίζει με τις χρεώσεις; Έχω μείνει αυτές τις μέρες χωρίς λάπτοπ και δεν ξέρω τι έγινε.
noah.johnson Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 όχι έχουν βάλει μηναία συνδρομή 5 pounds νομίζω. πέρα από τον τρ. λογαριασμό που σου παρέχει δεν προσφέρετε για κάτι άλλο.
Ydrochoaki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα...ποιος χρησιμοποιεί Monese;
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Στις 19/12/2023 στις 5:45 ΜΜ, Ydrochoaki είπε Καλησπέρα...ποιος χρησιμοποιεί Monese; Τι θες να μάθεις;
Bitbit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 τώρα που έκοψε για τα καλά το τζαμπέ θέλεις να μάθεις; Άργησες λίγο, μόδα ήταν και πέρασε.
prometheas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ολες οι Fintech θα κοψουν σιγά σιγά τα τελείως δωρεάν ή θα δινουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα δωρεάν. Oπως είπες μόδα ήταν και περασε.. Περιμένω την Revolut το 2024 να ρίξει γενναιο κούρεμα στο Free πακέτο.. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από prometheas
Bitbit Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, prometheas said: Ολες οι Fintech θα κοψουν σιγά σιγά τα τελείως δωρεάν ή θα δινουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα δωρεάν. Oπως είπες μόδα ήταν και περασε.. Περιμένω την Revolut το 2024 να ρίξει γενναιο κούρεμα στο Free πακέτο.. Νομίζω όλες τα κόψανε. Η revolut δε ξέρω τι κάνει, η N26 πρέπει να κρατάει ακόμα και η icard δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι άλλες γιοκ
Ydrochoaki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Στις 21/12/2023 στις 9:29 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Τι θες να μάθεις; Τίποτα, όλα εντάξει. Είχα πάει Σουηδία και με βόλεψε μια χαρά! Από το να πληρώνω με ελληνική κάρτα που κρατούσε 3,5 ευρω για κάθε συναλλαγή. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Ydrochoaki είπε Τίποτα, όλα εντάξει. Είχα πάει Σουηδία και με βόλεψε μια χαρά! Από το να πληρώνω με ελληνική κάρτα που κρατούσε 3,5 ευρω για κάθε συναλλαγή. Είχες αγοράσει κάποιο plan?Γιατί στο δωρεάν(aka simple) έχει 2% fee σε foreign currency card spending .
Ydrochoaki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Είχες αγοράσει κάποιο plan?Γιατί στο δωρεάν(aka simple) έχει 2% fee σε foreign currency card spending . Όχι το απλό, Στα 100 ευρώ μου κρατούσε 1 ευρώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα