jokerdark91 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα παιδια ...καθώς καθόμουν εχθές εξω άκουσα απο μια παρεα την λεξη Dark internet δεν κατάλαβα ακριβώς τι ειναι κ ετσι το έψαξα στο google αλλα μάταια ...δεν βρήκα τίποτα.... θα ήθελα να με φωτίσετε .....θέλω να μου εξηγήσετε τι ειναι κλπ
visualizer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με απλά λόγια από οτι κατάλαβα είναι ιστοσελίδες μη καταχωρημένες που κρύβουν την ip και δεν εντοπίζονται από τις μηχανές αναζήτησης .Άμα κατεβάσεις τον tor brownser μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτές τις σελίδες ( όχι σε όλες ) με την κατάλληλη μηχανή αναζήτησης όπως αυτήν ( https://ahmia.fi/) . Μπορείς να βρεις πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα αλλά λόγω της ανωνυμίας που προσφέρει το dark web είναι και στέκι για τις βρομοδουλειές ( όπλα , ναρκωτικά , παιδοφιλια κτλπ ) προσεχε μην μπεις με windows και κολλήσεις ιους Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από visualizer
corsair04 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα παιδια ...καθώς καθόμουν εχθές εξω άκουσα απο μια παρεα την λεξη Dark internet δεν κατάλαβα ακριβώς τι ειναι κ ετσι το έψαξα στο google αλλα μάταια ...δεν βρήκα τίποτα.... θα ήθελα να με φωτίσετε .....θέλω να μου εξηγήσετε τι ειναι κλπ εδώ υπάρχει ένα σχετικό θέμα για το deepnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα