eagle_eyes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Original Samsung 64GB EVO Class 10 Micro SDXC Memory Card http://www.gearbest.com/memory-cards/pp_204281.html €15.85 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΞΑΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ 4-10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από eagle_eyes 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Γαμάτο αλλά δεν υπάρχει σάλιο.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις τσίμπησα μια! Thanks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια νηπως ειναι μουφα εχει παρει καποιος στο παρελθον. Γινεται χαμος παιζει πολυ μουφια ειδικα στο ebay και γενικα απο κινα πλευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια νηπως ειναι μουφα εχει παρει καποιος στο παρελθον. Γινεται χαμος παιζει πολυ μουφια ειδικα στο ebay και γενικα απο κινα πλευρα. Με ενδιαφέρει και μένα μια 64αρα καλή καρτούλα αλλά αυτό που λέει ο φίλος με προβληματίζει. Τα δεδομένα είναι πολύτιμα και δεν είμαστε για να το ρισκάρουμε Η 64αρα Kingston στα 13,79 ευρώ. Ξέρουμε ποιά είναι καλύτερή μήπως; Αν υπάρχει διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Θεωρώ ότι είναι γνήσια, θα στηριχθώ και στα σχόλια όσων έχουν παραλάβει ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Πότε πρόλαβαν να παραλάβουν ... €16.10 βγαίνει με το paypal. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βάλεις και τα ~2 ευρώ tracking. Δηλαδή σύνολο κοντά στα €18. 4 εβδομάδες τώρα τρώω τα νύχια μου για έναν φορτιστή από το gearbest που δεν έχει έρθει ακόμα και δεν έχω tracking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Πότε πρόλαβαν να παραλάβουν ... Η κάρτα υπάρχει εδώ και καιρό στο gearbest, απλά τώρα έπαιξε στην συγκεκριμένη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Τέλος στα $25,8 τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Καλά μην σκατε.. Κάθε δεύτερη βδομαδα έχει τέτοια τιμή.. Δεν είναι κάποιο καινουριο deal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Έπαιζε για 2 βδομάδες (πρίν και επι Χριστουγεννων) στα 17 δολλαρια. Οποτε θα ξαναπαιξει εκει γυρω πιστευω Και γω ψηνομουν γιατι ειχε βγαλει 100+ κομματια αλλα τελικα δεν το επιχειρησα γιατι εχω ηδη πολλες καρτες μνημης, θα ηταν απλα μια κινηση υπερκαταναλωτισμου απο μερους μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eagle_eyes Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μου στάλθηκε σήμερα το πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα είναι ότι πρέπει να βάλεις και τα ~2 ευρώ tracking. Δηλαδή σύνολο κοντά στα €18. 4 εβδομάδες τώρα τρώω τα νύχια μου για έναν φορτιστή από το gearbest που δεν έχει έρθει ακόμα και δεν έχω tracking. Δεν εισαι ο μονος, προσωπικα δεν το εμπιστευομαι το gearbest χωρις tracking. Ειναι πολλα τα κρουσματα τους τελευταιους μηνες (χωρις tracking) που εχουν γραφτει και εδω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει ακομα η προσφορα μολις την πηρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει ακομα η προσφορα μολις την πηρα. Εγώ 25.80$ τη βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα