Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα .Εχει μια φιλη μου το συγκεκριμενο κινητο. Της επεσε κατω και χαλασε η αφη. Σε μερικα σημεια δηλαδη δεν παταει. Βρηκα στο ιντερνετ αφη και οθονη μαζι στα 50 ευρω. Το θεμα ποιο ειναι τωρα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει και κατι αλλο μεσα στο κινητο? Δηλαδη να αλλαξω τα ανταλλακτικα και να εχει προβλημα παλι? Μπορει δηλαδη να εχει χαλασει η θυρα της μητρικης που συνδεεται η αφη με την οθονη? Ελεγα να επικοινωνησω με το καταστημα και να τους πω οτι αν υπαρξει προβλημα, αν γινεται επιστροφη χρηματων και να ξαναστειλω το ανταλλακτικο πισω σε αυτους. Ειναι εφικτο αυτο απτην στιγμη που θα εχω αποδειξη?

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν επεσε και δεν φενεται τιποτα να το πας πισω.

Και πες οτι το εκανε ξαφνικα.

Μπορει να εισαι τυχερος.

Δημοσ.

Κριμα.

Τοτε αν "πιανουν"τα χερια σου βρες ολο το πακετο της οθονης κανε μια αναζητηση στο νετ και περνα την εσυ.

Τωρα αμα δεις οτι η ζημια συνεχιζει ειναι και ποιο "μεσα" τοτε ψαξε για κανενα μαγαζι να στο φτιαξει.

Δημοσ.

Τελικα δεν ειχε εγγυηση το κινητο. Πιανει το χερι μου εχω αλλαξει και αλλα. Μια ερωτηση. Ειδα οτι πρεπει να αγορασω και την οθονη την εσωτερικη αναγκαστικα. Οχι μονο την αφη δηλαδη. Δεν βρηκα ξεχωριστα μονο την αφη στην Ελλαδα. Δεν υπαρχει ε?

Δημοσ.

Σωστος. Μιλησα και με το καταστημα και μου ειπαν αν δεν ειναι χαλασμενη η συσκευασια και δεν εχει βγει η ζελατινη απο τα ανταλλακτικα, μπορει να γινει επιστροφη χρηματων εξεταζοντας απο τους τεχνικους τους οτι δεν εκανα καμια ζημια εγω στα ανταλλακτικα. Μακαρι να μην εχει πιο βαθυ προβλημα. Ευχαριστω οπως και να χει :)

Δημοσ.

Καλημερα και παλι! Καλη χρονια και απο εδω. Πηραμε το ανταλλακτικο. Ολα μια χαρα. Ενα προβλημα ομως. Η παλια η αφη ειχε τοσο μα τοσο ισχυρη κολλα που για να την βγαλω αναγκαστικα να την ραγισω τελειως. Τελος παντων βγηκε. Τωρα ομως η καινουργια αφη εν εχει κολλα επανω ωστε να γινει ενα με το κινητο. Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Καλη χρονια.

Εννοεις οτι θελεις να βγαλεις την παλια κολλα ωστε μετα να βαλεις "φρεσκια" για να κολληση?

Μουσκεψε μια μπατονετα με ασετον η καθαρο οινοπνευμα και τριψτω ελαφρα

Δημοσ.

ναι αυτο θελω! κολλα ομως που μπορω να βρω? μπορω να βαλω σταγονες στιγμης? γιατι εψαξα και δεν βρηκα κατι

Δημοσ.

Ελλαδαρα. Ουτε κομματια χρυσου να ειχε μεσα. Α καλα απο εξωτερικο μπλεκεις με paypal και διαφορα και θα ερθει και μεα απο 30 χρονια αν ειναι σε καμια κινα.

Δημοσ.

Συνήθως βάζουνε ταινία διπλής όψης σαν και αυτήνhttp://m.ebay.com/itm/390404077715?_mwBanner=1

Απλά πρόσεχε τι πλάτος θα πάρεις για να χωράει στα πλάγια ή σε δύσκολα μέρη.

Εναλλακτικά υπάρχουν έτοιμα αυτοκόλλητα διπλής όψης που κάνουν σε συγκεκριμένα κινητά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...