Makis38 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχω αυτό http://www.tp-link.com/lk/products/details/cat-10_TL-WA830RE.html Μάλλον το προηγούμενο μοντέλο για να είμαι ακριβής. Παίρνω σήμα από το πατρικό μου αρκετά δυνατό. Το εν λόγω extender το έχω σπίτι μου που απέχει από το παράθυρο του πατρικού μου που έχουμε το router 10-12 μέτρα. Έχω σετάρει το extender σωστά και μου δίνει full σήμα σπίτι μου, αλλά αρκετές φορές παρόλο που έχω ένδειξη σήματος, δεν έχω στην ουσία Internet. Μετά από πολύ ανάλυση ανακάλυψα ότι όταν βγάζω off το extender τότε επανέρχεται το σήμα, κατευθείαν από το router, λιγάκι πιο ασθενές γιατί δεν περνάει πλέον από το extender. Βάζω πάλι on το extender και έχω πάλι σήμα κανονικά δυναμωμένο, έως ότου συμβεί το ίδιο φαινόμενο μετά από κάμποσες ώρες και φτου και από την αρχή. Συνδέω 3-4 συσκευές ασύρματα σπίτι μου. Τις πταίει;
kotsos72 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Εχεις δοκιμασει να σβησεις το wifi του ρουτερ και να αφησεις μονο το extender συνδεμενο με ethernet στο ρουτερ?
Makis38 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Όχι δεν το έχω κάνει αυτό. Πρέπει να πάρω το extender στο διπλανό σπίτι, αλλά θα το δοκιμάσω. Aυτό όμως που λες που αποσκοπεί;
kotsos72 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Στο ποσο σωστα το εχεις σεταρει Ποσο σημα εχει το tp link απο το ρουτερ?(db)
Makis38 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά από το ξανασετάρισμα που το έκανα χθες, σαν refresh ας πούμε γιατί είχα καιρό να του κάνω καθότι δεν έβλεπα και καμμία διαφορά, 23 db. Ο μόνος ισχυρότερος είναι αυτός που είναι στον από κάτω όροφο από μένα. Η εκπομπή του πατρικού μου βγαίνει δεύτερη σε γραμμές σήματος.
thleorasakias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά από το ξανασετάρισμα που το έκανα χθες, σαν refresh ας πούμε γιατί είχα καιρό να του κάνω καθότι δεν έβλεπα και καμμία διαφορά, 23 db. Ο μόνος ισχυρότερος είναι αυτός που είναι στον από κάτω όροφο από μένα. Η εκπομπή του πατρικού μου βγαίνει δεύτερη σε γραμμές σήματος. το θεμα ειναι οτι εσυ παιρνεις δυνατο σημα αλλα ουσιαστικα το ρουτερ δεν το επιστρεφει πισω...και εγω 25db πιανω αλλα εχω το ιδιο θεμα μαζι σου...τελικα η μονη λυση ειναι να τοποθετησεις ενα tp-link στο σπιτι σου και ενα απο κει που παιρνεις ιντερνετ μονο ετσι βλεπεις ασπρη μερα. 1
Makis38 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν έκανα ότι είπε ο φίλος πιο πάνω, Kotsos72, σύνδεσα το extender κατ᾽ευθείαν με τον υπολογιστή, δηλαδή αντί το ethernet να πάει στο router του ΟΤΕ, πήγε κατ᾽ ευθείαν στο extender. Σήμα 72db. Για μία σκάρτη μέρα δούλεψε σωστά, σήμερα το πρωί τα ίδια Παντελάκη μου. 2 ακόμη άτομα έχουν το ίδιο θέμα, ένας στην επιχείρηση που δουλεύει και ο άλλος στο σπίτι, με της συγκεκριμένης μάρκας extender.
kotsos72 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 firmware update? http://www.tp-link.com/en/download/TL-WA830RE.html 1
Makis38 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σ᾽ ευχαριστώ, παρόλο που τα κοιτάζω και αυτά στις συσκευές μου, στο συγκεκριμένο δεν το έκανα, και τώρα πλέον είναι αργά γιατί χθές μετά από ακόμη μία διακοπή, το πέταξα με δύναμη στο μάρμαρο του δαπέδου, φύγανε καπάκια, κεραίες και όλα τα συναφή και μετά πήγε κατ᾽ ευθείαν στα σκουπίδια γιατί σαν πολύ να ασχολήθηκα με αυτή τη μαλακία. Παρήγγειλα αντίστοιχο της Netgear και ίδωμεν. Από χθες το πρωί που είμαι χωρίς extender, δεν έχω πλέον δυνατό σήμα στην άλλη άκρη του σπιτιού μου, αλλά δεν έχω και καμμία διακοπή, προς το παρόν. TP Link=σκουπίδι και αρνητική κριτική όπου το βρω το συγκεκριμένο.
kotsos72 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη εχω δουλέψει και δουλευω tp link καλο ειναι να εχεις εγγυηση απο μαγαζι Ενα στα 5 μου εχει βγει μουφα
Makis38 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κώστα, σήμερα παρέλαβα το http://www.skroutz.gr/s/4245936/NetGear-WN3100RP.html μέχρις στιγμής μια χαρά, αν αρχίσει τα τσαλίμια τότε δεν θα φταίνε τα extender αλλά άλλο πράγμα, ίδωμεν.... 20 σκάρτα στα 100 δεν είναι μικρό νούμερο φίλε.....
Makis38 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σχεδόν δέκα μέρες και αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μάλλον αδρανοποιεί το ίντερνετ αν δεν το χρησιμοποιήσεις για καμιά ώρα (αλλά μόλις "ζητήσεις" ξεκινάει σε λίγα δεύτερα), κανένα θέμα με το συγκεκριμένο Netgear, ησύχασα.....
Par1s* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έχω το TL W830RE πολύ καιρό τώρα, ενώ λειτουργούσε μια χαρά, εδώ και μία εβδομάδα με ένα συγκεκριμένο wifi δεν μπαίνει καν στο configuartion (tplinkextender.net ή 192.168.χχχ.χχχ) το κινητό μου συνδέεται στο Internet ενώ το laptop όχι. Με άλλα wifi που δοκίμασα λειτουργεί κανονικά και μπαίνω και στο configuration. Στο συγκεκριμένο δίκτυο χωρίς το extender συνδέομαι κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα