Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθέτω ότι σε πολλούς που έχουν ήδη account και δεν λειτουργεί είναι γιατί παραλείπουν ένα πολύ σημαντικό βήμα:

Αφού κάνετε change country στο Kindle Account και πατήσετε "Update" θα πρέπει μετά να κάνετε scroll up στη σελίδα και να πατήσετε εκεί που λέει "Learn more about transferring to Amazon.de". Θα σας μεταφέρει σε νέα σελίδα και θα πρέπει να πατήσετε "Transfer your Kindle account to Amazon.de".

Οπότε επιγραμματικά:

1) Your Account > Add New Address και βάζετε τη γερμανική διεύθυνση και την επιλέγετε ως billing address στο επόμενο βήμα (όπως αναφέρθηκε αν και δεν ξέρω αν επηρεάζει πραγματικά το αποτέλεσμα)

2) Την κάνετε default στο address book σας

3) Manage Your Content and Devices > Settings και κάνετε change country επιλέγοντας την διεύθυνση που δηλώσατε στο βήμα 1

4) Στην ίδια σελίδα (Your Content and Devices) πάτε εκεί που γράφει "Learn more about transferring to Amazon.de" και μετά πατάτε στο "Transfer your Kindle account to Amazon.de"

5) Ανοίγετε το app στο κινητό σας, επιλέγετε το Amazon Γερμανίας

6) "Αγοράζετε" και μετά κατεβάζετε την εφαρμογή

Εδώ αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Στο κινητό μου (Lollipop 5.1.1) βλέπω την εφαρμογή κανονικά μέσα από το App αλλά δεν μου βγάζει κουμπί για εγκατάσταση. Στο tablet μου (Marshmallow 6.0.1) βγάζει κανονικά κουμπί για εγκατάσταση. Προφανώς για κάποιο λόγο η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό μου. :P

• Like 8
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποθέτω ότι σε πολλούς που έχουν ήδη account και δεν λειτουργεί είναι γιατί παραλείπουν ένα πολύ σημαντικό βήμα:

Αφού κάνετε change country στο Kindle Account και πατήσετε "Update" θα πρέπει μετά να κάνετε scroll up στη σελίδα και να πατήσετε εκεί που λέει "Learn more about transferring to Amazon.de". Θα σας μεταφέρει σε νέα σελίδα και θα πρέπει να πατήσετε "Transfer your Kindle account to Amazon.de".

Οπότε επιγραμματικά:

1) Your Account > Add New Address και βάζετε τη γερμανική διεύθυνση και την επιλέγετε ως billing address στο επόμενο βήμα (όπως αναφέρθηκε αν και δεν ξέρω αν επηρεάζει πραγματικά το αποτέλεσμα)

3) Manage Your Content and Devices > Settings και κάνετε change country επιλέγοντας την διεύθυνση που δηλώσατε στο βήμα 1

4) Στην ίδια σελίδα (Your Content and Devices) πάτε εκεί που γράφει "Learn more about transferring to Amazon.de" και μετά πατάτε στο "Transfer your Kindle account to Amazon.de"

Εδώ αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Στο κινητό μου (Lollipop 5.1.1) βλέπω την εφαρμογή κανονικά μέσα από το App αλλά δεν μου βγάζει κουμπί για εγκατάσταση. Στο tablet μου (Marshmallow 6.0.1) βγάζει κανονικά κουμπί για εγκατάσταση. Προφανώς για κάποιο λόγο η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό μου. :P

Το καναμε κι αυτό... Έγραφε cant transfered right now.. Contact the support και κατι τέτοια περιεργα

Δημοσ.

Το καναμε κι αυτό... Έγραφε cant transfered right now.. Contact the support και κατι τέτοια περιεργα

Μήπως έχεις σχέση Βαρουφάκη και σε μπανάρει;! :-)

Χρόνια πολλά παιδιά!

Δημοσ.

Εδώ αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Στο κινητό μου (Lollipop 5.1.1) βλέπω την εφαρμογή κανονικά μέσα από το App αλλά δεν μου βγάζει κουμπί για εγκατάσταση. Στο tablet μου (Marshmallow 6.0.1) βγάζει κανονικά κουμπί για εγκατάσταση. Προφανώς για κάποιο λόγο η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με το κινητό μου.

Δοκίμασε να την πάρεις backup από το Tablet και να κάνεις install το APK στο κινητό. Μου έχουν παίξει κάποια προγράμματα έτσι.

Φυσικά πρέπει να έχεις τα amazon apps στο τηλέφωνο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ

Τελικά είναι στα ελληνικά και έχει κι άλλες δωρεάν εφαρμογές copilot sygic games....

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε να την πάρεις backup από το Tablet και να κάνεις install το APK στο κινητό. Μου έχουν παίξει κάποια προγράμματα έτσι.

Φυσικά πρέπει να έχεις τα amazon apps στο τηλέφωνο

Ειναι μια καλή λύση αυτή δοκιμασμένη και από εμένα παλιότερα.
Δημοσ.

Να ρωτήσω, δοκίμασε κανείς τις προειδοποιήσεις σε κάμερες ταχύτητας?

Εγώ το δοκίμασα και σε εμένα δεν παρέχει προειδοποίηση σε κάμερες ταχύτητας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Προσπαθώ να ακολουθήσω τα 

Οπότε επιγραμματικά:

3) Manage Your Content and Devices > Settings και κάνετε change country επιλέγοντας την διεύθυνση που δηλώσατε στο βήμα 1

4) Στην ίδια σελίδα (Your Content and Devices) πάτε εκεί που γράφει "Learn more about transferring to Amazon.de" και μετά πατάτε στο "Transfer your Kindle account to Amazon.de"

Προσπαθώ να ακολουθήσω τα βήματα, όταν φτάνω στο τελευταίο (να αγοράσω την εφαρμογή μέσα από το amazon app) μου εμφανίζει το εξής μήνυμα (από google translate) :

We recommend to buy in your local marketplace to access the shop. Visit Fire and click on the banner message to further information about the transmission of their account and change their country settings to get my page

Αν προσπαθήσω από το desktop μου λέει : Due to geographical restrictions You are not authorized to purchase this app.

Έχω παραλείψει κάτι ή μας πήραν χαμπάρι? :P

ps: Είχα κάνει και delete local storage στο amazon app πριν προχωρήσω.

Edit: Τελικά χωρίς να αλλάξω τίποτα, ξαναδοκίμασα να αγοράσω από την εφαρμογή του κινητού και κατέβηκε.... οπότε αν κάποιος έχει κολλήσει ας δοκιμάσει πρώτα 5-6 φορές....

Δημοσ.

Εγω εκανα download την εφαρμογη μεσω του PC. Αφου ειχα βαλει ως κυρια διευθυνση γερμανια. Στο κινητο μετα ηταν ευκολο να κaτεβει. Ηταν στο cloud storage και απλα την εγκατεστησα στο κινητο. 

Δημοσ.
ωραία τα καταφέραμε αν και δεν ήταν τόσο δύσκολο με το Meizu pro 5 σε ρωτάει συνεχεια για τις "κρυφές" και μη πρόσβασης που ζητάει η εφαρμογή πατάς όχι στον εντοπισμό θέσης και κατέβηκε κατευθείαν...

να ρωτήσω κάτι όμως αν σβήσω την εφαρμογή του amazon τρέχει κάτι???? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...