Προς το περιεχόμενο

LG ANMR500 magic remote 4.00 [ΤΕΛΟΣ]

John182

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως βγάζουν κάθε μέρα τίποτα μαγικές τιμές σε συγκεκριμένα προιόντα ? Γιατί χτες μου ήρθε ένα email που οδηγεί σε σελίδα του κωτσόβολου και λέει να βάλω το κινητό μου για να με ενημερώσουν όταν οι τιμές θα γίονται μαγικές !

http://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=15632&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Kalikatzaroi-21122015

post-283721-0-34088700-1450803591_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγα και παρέλαβα. Με κοίταγαν λίγο παράξενα, μου λένε 4€ το αγοράζεις αυτό ; Λέω ήταν προσφορά χτες βράδυ για 20 λεπτά περίπου. Τους ανέφερα αυτό με τις " μαγικές τιμές ", αλλά δεν ήξεραν κάτι παραπάνω να μου πουν. Έχει βγάλει κανείς άκρη, πότε εμφανίζονται αυτές οι τιμές ; Κάθε μέρα ; 

Και εγω μολις παρελαβα. Απο Κωτσοβολο Τσιμισκης. Δεν μου ειπαν τιποτα. Πληρωσα 4 ευρω και μου το δωσανε κανονικα.

Πανω στο κουτι ειχε τιμη 49 ευρω. Ληστεια σκετη :P

Μόλις μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ! 9.15 σήμερα οι τιμές θα γίνουν μαγικές !!! :devil:  :devil:

Θα ενημερωνει και σε πια προϊοντα θα γινει η τιμη μαγικη ή θα πρεπει να ψαχνουμε εμεις στο site του Κωτσοβολου?

Θα ενημερωνει και σε πια προϊοντα θα γινει η τιμη μαγικη ή θα πρεπει να ψαχνουμε εμεις στο site του Κωτσοβολου?

Στο sms που μου εστειλε εχει ενα λινκ το οποιο υποθετω πρεπει να πατησω οταν παει 9.15...

• Moderators

To p8 lite dual sim στα 178 ευρω (αυτο που πηραμε το καλοκαιρι 169€)

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/155000-huawei-p8-lite-black-dual-sim

Σημερα στις Μαγικες Τιμες δεν ειχε καμια σουπερ ντουπερ προσφορα, δυστυχως.

Ας ελπισουμε στις επομενες μερες να δουμε καλυτερες προσφορες.

Και αλλες φορες εχει πληρωσει τα λαθη του ο Κοτσοβολος και αξιζει ενα μπραβο.

Την προηγουμενη εβδομαδα εδωσε το MLS iQTalk Spicy 4G Dual Sim 5'' στα 55€ (κανονικη τιμη 150-160€)

Όσοι πήρατε και δεν έχετε συμβατή LG τηλεόραση, μπορείτε να πείτε αν δουλεύει σε άλλη LG που δεν είναι στη λίστα των συμβατών; Έχω μια Plasma 4ετίας με Wifi και σκέφτομαι να το πάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...