nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια εφαγα Limited account sto Παυπαλ εδω και 2μηνες κοντα σημερα ξαναμπεικα και ειδα αυτο εδω το μνμα http://postimg.org/image/agjyhohb3/ δλδ τωρα μπορω να βγαλω ταλευτα μου?και αν ναι πως? http://postimg.org/image/6phncduaz/ καπιος εμπειρος παρακαλω αμεση αναγκη 400ευρω!!!!!!!!
sinikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εντωμεταξι το paypal τι αθλιο helpdesk εχει...και εμενα εχει γινει limit ο λογαριασμος (ευτυχως χωρις λεφτα) και τους εχω στειλει 10 μηνυματα αλλα απαντηση καμια
nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Πως τα βγαζω ρε μαγκες?χαχα τρεμω στην ιδεα οτι μπορω να παρω 400ευρω
kalodrei Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 κατι εκανες την 1 νοεμβρη απο οτι λεει , δες το case number
nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 δεν υπαρχουνε case.μονο λευτα μου ειχανε στυλει,απλα δεν το εχω κανει verify
kalodrei Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 το limited account δεν ειναι ban , εχει περιορισμους εφοσον δεν το εχει κανει verified, μπορεις να κανεις κινησεις μεχρι καποιο ποσο. κανε verified δεν ειναι τιποτα , 400 ευρω και δεν εχεις κανει verified....
Zapee995 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αν κατεχεις το αγγλικο, παρτους τηλεφωνο, πιο γρηγορα θα βγαλεις ακρη με τηλεφωνο παρα με email. Εμενα μου αλλαξαν password σε λιγοτερο απο 5 λεπτα.
nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 μου λεει τωρα you cannot add bank account this time! δεν μπορω να καλεσω εξωτερικο δυστιχως
kalodrei Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 εχουμε capital controll ενοειτε οτι δεν μπορεις να βαλεις Ελληνικο λογαριασμο , βγαλε μια revolut καρτα κανε την add ( πρεπει να στειλεις χρηματα πρωτα μεσα , δες τον οδηγο της Revolut ) και μετα θα γινει verified .
nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 στην φωτο που εστειλα λεει this limitation cannot be appealed και καρτα να βαλω δεν θα βγει το λιμιτεντ Lucian The Purifier's αλλα και παλι τι να κανω την καρτα οταν δεν μπορω να τραβιξω τα λευτα μου απο το παυπαλ/?χα στην revolut Πειγα να κανω ....top-up και λεει declined wtF?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να επιβεβαιώσεις τον λογαριασμό ναι ή οχι, εχεις δηλαδή τα πραγματικα στοιχεια ταυτότητας? Στις κάρτες δεν μπορεις να τραβήξεις χρηματα απο το βαλανς, για να τα πάρεις πρεπει να συνδέσεις λογαριασμό ιβαν, αλλα αυτο απαιτεί ενέργειες απο το ππ, οποτε τωρα που εισαι κλειδωμένος το μονο που μένει ειναι να επιβεβαιώσεις τα στοιχειά σου Δες τι λεει το case
nexus5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να επιβεβαιώσεις τον λογαριασμό ναι ή οχι, εχεις δηλαδή τα πραγματικα στοιχεια ταυτότητας? Στις κάρτες δεν μπορεις να τραβήξεις χρηματα απο το βαλανς, για να τα πάρεις πρεπει να συνδέσεις λογαριασμό ιβαν, αλλα αυτο απαιτεί ενέργειες απο το ππ, οποτε τωρα που εισαι κλειδωμένος το μονο που μένει ειναι να επιβεβαιώσεις τα στοιχειά σου Δες τι λεει το case This limitation cannot be appealed. δες την φωτο http://postimg.org/image/cssn8km19/ και δεν μου λεει τιποτα αλλο,εχω ολα μου τα στιχεια,δν μπορω να τα επιβεβοσω καπου δεν μ δυνεται αυτη η δυνατοτητα
NikosKallithea Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 This limitation cannot be appealed. δες την φωτο http://postimg.org/image/cssn8km19/ και δεν μου λεει τιποτα αλλο,εχω ολα μου τα στιχεια,δν μπορω να τα επιβεβοσω καπου δεν μ δυνεται αυτη η δυνατοτητα Ας τα παρουμε ενα ενα, αρχικα σου εχουν μπλοκάρει τα χρήματα του βαλανς για 21 μερες, τώρα το αριστερά δεν το ξερω, λεει πάντως οτι πρέπει να ολοκληρώσεις 10 πωλήσεις χωρίς προβλήματα απο τους αγοραστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα