Simos805 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω εγκατεστημένο το Teamviewer σε Mac OS X El Capitan, και από μια ενημέρωση που του έκανα και μετά, δεν μπορεί να συνδεθεί σε απομακρυσμένους υπολογιστές. Συγκεκριμένα, βάζω το ID του συνεργάτη, βάζω και τον κωδικό μετά που μου ζητάει, εμφανίζεται το παράθυρο που λέει "σύνδεση με *********... (ID)" και μένει εκεί. Αυτό συμβαίνει με όσους υπολογιστές έχω δοκιμάσει να συνδεθώ. Δοκίμασα επίσης να συνδεθεί κάποιος άλλος σε εμένα (ώστε να χειριστεί τον υπολογιστή μου) και αυτό δουλεύει κανονικά. Έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Δοκίμασα και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα. Όντως η νέα έκδοση μου έκανε και εμένα κάτι "νερά". Αν έχεις time machine πήγαινε στην προηγούμενη, αλλιώς κατέβασε πάλι την 10 ή τέλος πάντων την τελευταία που είχες και δούλευε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα. Όντως η νέα έκδοση μου έκανε και εμένα κάτι "νερά". Αν έχεις time machine πήγαινε στην προηγούμενη, αλλιώς κατέβασε πάλι την 10 ή τέλος πάντων την τελευταία που είχες και δούλευε καλά. Πώς μπορώ να κατεβάσω παλαιότερη έκδοση? Τόσο παλιά αντίγραφα σε timemachine δεν παίζει να έχω διότι το πρόβλημα το έχω εδώ και κάνα μήνα τώρα απλά δεν ασχολήθηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Team Viewer 10 http://download.teamviewer.com/download/version_10x/TeamViewer.dmg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kilon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εγώ ακόμα δεν κατάφερα το ρημάδι να δουλέψει και πλέον χρησιμοποιώ slashtop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Team Viewer 10 http://download.teamviewer.com/download/version_10x/TeamViewer.dmg Κάθε φορά που πάω να χρησιμοποιήσω το teamviewer με την παλιά έκδοση μου λέει ότι πρέπει να αναβαθμίσω στην καινούρια για αν συνδεθώ με απομακρυσμένο υπολογιστή... Ρε παιδιά κάποια άλλη ιδέα? Σε windows υπολογιστές δουλεύει μια χαρά με την τελευταία έκδοση, τι έχει γίνει εδώ στο Mac τώρα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέχρι να λυθεί το θέμα και αν δεν δημιουργεί πρόβλημα στον απομακρυσμένο υπολογιστή, μια πρόχειρη λύση θα ήταν να βάλεις και στον απομακρυσμένο υπολογιστή το 10. (Υποθέτω ότι έχει 11). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα