vsl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 "το ξέρεις μ'αρέσεις αλλα μα μη με πιστέψεις" Πες μας πως πέρασες
stavi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πες μας πως πέρασες πολύ καλα αλλά θα μπορούσα και καλυτερα if you know what i mean
stavi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας. γέλασα μ'αυτό που είχες γράψει πριν χαχα
hliastsek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας. Γιατι το αλλαξες? Τουλαχιστον ο vsl μετα την επεξεργασια πεταει στοιχους απο gucci φόρεμα 1
stavi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 πολυ άγριο ναι... τόσο άγριο που εσύ ήσουν στην κρήτη κι εγώ στερεά ελλάδα και πάλι το νιώσαμε για τα καλά φακ εχω πιει Τι εννοεις Stavi? Εγω δεν καταλαβα και με σένα γέλασα ο Blue panther ειναι απο τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες εδώ μεσα οφείλω να πω
vsl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι το αλλαξες? Τουλαχιστον ο vsl μετα την επεξεργασια πεταει στοιχους απο gucci φόρεμα χαχαχα που το θυμήθηκες... Δεν πειράζει προλάβαμε και το είδαμε τουλάχιστον. 1
stavi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 πριν λίγο έγραψε ένα σοκινγκ αστείο και το έσβησε το παληκάρι στο καπάκι εντωμετωξύ εμένα με έχει πιάσει μια μαλακία και γελάω με κάτι πρόστυχα και χαζά αστεία σαν καμιά μυξοπαρθένα
vsl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 εχω πιει ο Blue panther ειναι απο τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες εδώ μεσα οφείλω να πω Πείτε τα λίγο οι 2 σας. Είμαι σίγουρος ότι τη συζήτηση σας θα έχουμε να τη λέμε πολλά χρόνια μετά. Θα ήθελα να λέω ότι ήμουν παρών σε αυτό. 2
hliastsek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 φακ πολύ καλα αλλά θα μπορούσα και καλυτερα if you know what i mean Απο δω το πας, απο κει το πας, εδω το φερνεις. Προσεξε γιατι θα αμολήσω τον πανθηρα,... πιτσουνακια μου.... 1
stavi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πείτε τα λίγο οι 2 σας. Είμαι σίγουρος ότι τη συζήτηση σας θα έχουμε να τη λέμε πολλά χρόνια μετά. Θα ήθελα να λέω ότι ήμουν παρών σε αυτό. βασικά γιατί είμαστε αυτή την ωρα εδω; εγω με το ζόρι κραταω τα μάτια μου ανοιχτα.... γιατί είμαι στο ινσομνια;
ADHD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα, τι ακριβως κανουμε σε αυτο το τοπικ?
stavi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Απο δω το πας, απο κει το πας, εδω το φερνεις. Προσεξε γιατι θα αμολήσω τον πανθηρα,... πιτσουνακια μου.... κάθε φορά που κάνω παράθεση έχει αλλάξει το μήνυμα... τι γίνεται it's just magic... να χα έναν πάνθηρα τώρα... αλλά θα ήταν τρομαχτικός Δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα, τι ακριβως κανουμε σε αυτο το τοπικ? γέλασα φίλε που έγραψες τα είχα κι εγώ με τη Στάβη... χαχααα εγω θα πάω για ύπνο... όπως και να το κάνουμε ένα φόρουμ παραμένει απλά ενα φόρουμ κακά τα ψέματα
hliastsek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 όπως και να το κάνουμε ένα φόρουμ παραμένει απλά ενα φόρουμ Μεγαλα λογια, απο μεγαλους ανθρωπους. Stavi σ' ευχαριστούμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις