zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Μου "ανατέθηκε" να βρω ένα αξιοπρεπές κινητό μέχρι τα 150€ για φίλο. Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα γιατί θέλουμε να είναι εδώ για τις γιορτές. Σε android ξεχώρισα τα 3 πρώτα και αν δεν έχει πρόβλημα με τα windows θα του προτείνω το 640. Υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο που πρέπει να δω; Από τα android νομίζω ότι το lenovo έχει ένα πλεονέκτημα αφού έχει 2gb ram.
dieccast Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Moto g pure android και σχετικά καλή κάμερα! Σε αυτά τα λεφτά παίζει πολύ λαγκ και το Μότο είναι σχεδόν αλαγκαριστο! 1
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Moto g pure android και σχετικά καλή κάμερα! Σε αυτά τα λεφτά παίζει πολύ λαγκ και το Μότο είναι σχεδόν αλαγκαριστο! Ευχαριστώ! Ξέρω ότι το moto g έχει διαχρονικά καλή φήμη απλά σκεφτόμουν μήπως τα 2gb ram του lenovo κάνουν διαφορά...
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το Lenovo έχει χάλια κάμερες από ότι εχω ακούσει. Πήγαινε καλύτερα σε μια Pure Android συσκευή όπως το Moto G 2nd Generation ή εάν μπορεί έως 168€ το 3ης γενιάς. 2
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το Lenovo έχει χάλια κάμερες από ότι εχω ακούσει. Πήγαινε καλύτερα σε μια Pure Android συσκευή όπως το Moto G 2nd Generation ή εάν μπορεί έως 168€ το 3ης γενιάς. Νομίζω δεν θα πάει στα 170€, έχουν τόση διαφορά μεταξύ τους; Για τις κάμερες του lenovo, αν μόνο αυτό είναι το μειονέκτημά του δεν είναι και τόσο σοβαρό. Σε εκδρομές κλπ έχει πάντα φωτογραφική μαζί του
adi32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Προσφατα πηρα το P1m 0 κολληματα 2GB RAM καλη οθονη και καμερα και φυσικα 4000 μπαταρια! 1
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Προσφατα πηρα το P1m 0 κολληματα 2GB RAM καλη οθονη και καμερα και φυσικα 4000 μπαταρια! Αυτό είδα κι εγώ, ότι έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του! 1
adi32 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβως Καποιες προχειρες φωτο με και χωρις φλας σε πολυ σκοτεινο χωρο δε φαινονται ασχημες 1
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ακριβως Καποιες προχειρες φωτο με και χωρις φλας σε πολυ σκοτεινο χωρο δε φαινονται ασχημες Μια χαρά μου φαίνονται!
Makeran Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά μου φαίνονται! Το lenovo, μπορεί να έχει 2GB Ram, όμως οι roms της lenovo είναι βαριές, ενώ το Stock android είναι πολύ ελαφρύ και τρέχει χωρίς lag, ακόμα και σε 1GB Ram. Οπότε για εμένα Moto G... 2
Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Συμπαθέστατο το Lenovo Vibe P1m, αλλά πολλή πιο συμπαθητικό, το Moto G 3rd GEN. Δεν έχει καμία σημασία η RAM (εκτός αν είναι κανείς gamer), αλλά το λειτουργικό και στην περίπτωση του Motorola, είναι ό,τι καλύτερο. Τουτέστιν: Stock Android. Άρα και το μοντέλο 1GB RAM, θα πετάει. 1
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Συμπαθέστατο το Lenovo Vibe P1m, αλλά πολλή πιο συμπαθητικό, το Moto G 3rd GEN. Δεν έχει καμία σημασία η RAM (εκτός αν είναι κανείς gamer), αλλά το λειτουργικό και στην περίπτωση του Motorola, είναι ό,τι καλύτερο. Τουτέστιν: Stock Android. Άρα και το μοντέλο 1GB RAM, θα πετάει. Για το 2nd gen τι γνώμη έχεις; Έχει σημαντικές διαφορές;
Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Για το 2nd gen τι γνώμη έχεις; Έχει σημαντικές διαφορές; Υπήρξε ένα αξιόλογο κινητό και πιστεύω πως παραμένει. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα για μετάβαση στο Moto G 2015 (3rd GEN), είναι πολλαπλά και φυσικά περισσότερα του Moto G 2nd GEN. Συμπέρασμα: Αξίζει και με το παραπάνω, να ανεβάσει λιγάκι το γενικό budget και να το αγοράσει.
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Υπήρξε ένα αξιόλογο κινητό και πιστεύω πως παραμένει. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα για μετάβαση στο Moto G 2015 (3rd GEN), είναι πολλαπλά και φυσικά περισσότερα του Moto G 2nd GEN. Συμπέρασμα: Αξίζει και με το παραπάνω, να ανεβάσει λιγάκι το γενικό budget και να το αγοράσει. Μιλάμε για το 3rd gen με το 1gb ram ε; Γιατί αυτό με τα 2 βλέπω ότι είναι αρκετά πιο ακριβό!
Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μιλάμε για το 3rd gen με το 1gb ram ε; Γιατί αυτό με τα 2 βλέπω ότι είναι αρκετά πιο ακριβό! Ναι, για το 1GB RAM. Μην ψαρώνεις, το κινητό φυσάει (είπαμε, εκτός και αν είναι κανείς gamer).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα