Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας και καλές γιορτές εύχομαι εκ των προτέρων.

Λοιπόν το θέμα μου είναι απλό μιας και μιλάμε για ενα δώρο για την κοπέλα μου.Θα θελα φέτος να της πάρω ενα κινητό.

Η χρήση που κάνει είναι να κοιτάει κυρίως τα μαιλ της και κάποιες αναζητήσεις στο διαδίκτυο και χρήση κάποιων αππς και βίντεο. Θα με ενδιέφερε να έχει μια καλή οθόνη το κινητό και σε μέγεθος ας είναι σαν του note3 της samsung ή και λίγο πιο μικρή. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

<p>Πολύ καλησπέρα σας και καλές γιορτές εύχομαι εκ των προτέρων.</p>

<p>Λοιπόν το θέμα μου είναι απλό μιας και μιλάμε για ενα δώρο για την κοπέλα μου.Θα θελα φέτος να της πάρω ενα κινητό.</p>

<p>Η χρήση που κάνει είναι να κοιτάει κυρίως τα μαιλ της και κάποιες αναζητήσεις στο διαδίκτυο και χρήση κάποιων αππς και βίντεο. Θα με ενδιέφερε να έχει μια καλή οθόνη το κινητό και σε μέγεθος ας είναι σαν του note3 της samsung ή και λίγο πιο μικρή. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας</p>

Το Samsung J5, Moto X και LG G3 είναι καλά σε αυτά τα λεφτά

Δημοσ.

J5 οχι!

Μοτο Χ 2η γενια ναι!

Το g3 καλο για κοπελα ειναι! Παρε το χρυσο κ θα τις αρεσει! Για.αυτα που ζητας πολυ καλη.επιλογη

Δημοσ.

Μότο Χ φιλε! Αστο G3 γτ θα λαγκαρει και θα αρχησει να ζεσταίνεται(βεβεια έχει πολύ καλή κάμερα)!

Αν δεν έχει τρελό θέμα με τις φωτό τότε ξεκάθαρα μότο Χ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-grey.html

παρομοιο με το moto X αλλα αρκετα φτηνοτερο.. "απο ελλαδα με περιπου 30 ευρο ακριβοτερα"

με τα ρεστα παρε καμια θηκη... και καμια κολονια "πολυ μπροστα για δωρο σε γυναικα να ξερεις"

και ενα μπουκαλι καλο κρασι και εισαι αρχοντας..

και ακομα ενα αν θελεις να ψαξεις παραπανω

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.

Οκ παίδες ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Καλές γιορτές.

Λοιπον μπες στο σιτε της vodafone και τσεκαρε το Vodadone Smart Ultra 6.Ισως αυτη τη στιγμη ειναι το απόλυτο budget κινητο απο ελλαδα με δεδομενο οτι θα εχεις αμεση υποστηριξη σε περιπτωση βλαβης.Το εχω 2 μηνες και αισθανομαι οτι εχω στα χερια μου κατι πολύ ακριβότερο απο αυτα που πληρωσα.Ειδικα τωρα που εινακ στα 169 θα πρεπει να το δεις σοβαρά. (Δες κανα βιντεο στο youtube).Για οποιαδηποτε απορια εδω ειμαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...