kspiropoulos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας, Αγόρασα χθες την παρπάνω τηλεόραση απο του you.gr (http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/tileorasi-led-tv-samsung-40-ue40h5003-full-hd-100h). Αφού προχώρησα στις ρυθμίσεις συστήματος κλπ, έτρεξα την αυτόματη αναζήτηση. Το αποτέλεσμα ήταν η αρίθμση των καναλιών που βρήκε να ξεκινάει από το 850 και πάνω. Βρήκε 30 κανάλια τα οποία αποθήκευεσε από το 850-880. Βρήκα την ταξινόμηση κλπ, αλλά τα νούμερα κάτω α΄πο το 850 δεν υπάρχουν πουθενά. Καμία ιδέα?
makfil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Η τηλεόραση που αγόρασες προορίζεται για την Ιταλία και έχει απενεργοποιημένη την επιλογή "Αλλαγή αριθμού" για να μπορέσεις να ταξινομήσεις τα κανάλια με τη σειρά που θέλεις. Εάν θέλεις να την κρατήσεις, η μόνη λύση είναι να βάλεις τα κανάλια που θέλεις στα "Αγαπημένα" και να τα επιλέγεις από εκεί. Την είχα αγοράσει και εγώ πριν από 15 μέρες στην προσφορά των 299€ και την επέστρεψα αμέσως.
kspiropoulos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πριν λίγο βρήκα τυχαία λύση στο πρόβλημα. Στις ρυθμίσεις συστήματος υπάρχει η επιλογή ενεργοποίησης ταξινόμησης. Αφού το ενεργοποιήσεις σου επιτρέπει κανονικά να ταξινομήσεις τα κανάλια από το 1.
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Από περιέργεια περισσότερο, μπορείς να μου πεις αναλυτικά τα βήματα από το μενού με τα οποία μπόρεσες να ταξινομήσεις τα κανάλια κατ' επιλογή;
GI@RG@S Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια καλησπερα, το ότι προοριζότανε για ιταλία μας προβληματίζει καθόλου; Επίσης με την εγγύηση τι παίζει , έχει κανονικά εδώ στην Ελληνική αντιπροσωπεία.
makfil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έγραψα παραπάνω γιατί μας προβληματίζει. Στη μια μέρα που την είχα, βρήκα μια πρόχειρη λύση, να "ταξινομήσω" τα κανάλια που ήθελα, στα αγαπημένα, αλλά αυτό δεν είναι σωστή ταξινόμηση. Ο kspiropoulos, όμως, δεν απάντησε, ακόμη, στο ερώτημά μου, για τη λύση που λέει ότι βρήκε. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από makfil
GI@RG@S Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει περαν των καναλιών , θα μας απαντήσει πως το έλυσε , το οποίο μοιάζει να είναι και λογικό να επιλύεται κάπως ακόμα και αν προορίζεται για την Ιταλία. Το θέμα με την εγγύηση τι παίζει; Το οτι προορίζεται για την Ιταλία, πηρες τηλεφωνο την Samsung Ελλάδος και στο είπανε; Του ρώτησες για εγγύηση ; Ρώτησες κάτι σχετικό με την ταξινόμηση των καναλιών; (Εκτός του ότι είδες απενεργοποιημένη την επιλογή).
makfil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Όταν διαπίστωσα ότι δεν ταξινομούσε τα κανάλια, τηλεφώνησα την επομένη το πρωί στη Samsung, περιέγραψα το πρόβλημα, ο υπάλληλος ζήτησε τον Code Model και απάντησε ότι προορίζεται για Ιταλία και γι' αυτό είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "Αλλαγή αριθμού" στα κανάλια. Έτσι κατάλαβα και γιατί όταν άνοιξα το μενού για πρώτη φορά, είχε τσεκαρισμένη τη χώρα Ιταλία. Μετά την απάντηση αυτή, είχα πάρει την απόφαση επιστροφής και δεν ρώτησα για εγγύηση, αλλά όποιος είτε την αγόρασε είτε πρόκειται να την αγοράσει, μπορεί να ρωτήσει τη Samsung, είναι πολύ εξυπηρετικοί.
GI@RG@S Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ωραια , να δουμε και τι εκανε ο φιλος παραπανω.
kspiropoulos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια, Λοιπόν Πάμε μενού->Εκπομπή->Επεξεργασία αριθμου καναλιών (κάτω από την επιλογή υπότιτλοοι) και πατάμε ενεργοποίηση. Αυτό ήταν. Μετά πηγαίνωντας στην ταξινόμηση καναλιών μπορούμε να ταξινομοήσουμε τα κανάλια από το 1 (επιλέγοντας το προς ταξινόμηση κανάλι και απτώντας τον αριθμό που θέλουμε να αποθηκευτεί).
makfil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Στη δική μου περίπτωση (Model Code UE40H5003AKXZT) μετά την "Επεξεργασία" είχε απενεργοποιημένη την επιλογή για την Αλλαγή αριθμού. Ο υπάλληλος της Samsung είπε ότι οι προοριζόμενες για Ελλάδα έχουν κατάληξη ΧΧΗ και ότι αυτές είναι από παραεισαγωγή. Ας ελέγξει κάθε ενδιαφερόμενος τον Model Code στο αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά. Σημειωτέον, ότι 1) όταν ρώτησα, στη συνέχεια, τον υπάλληλο της you αν η τηλεόραση είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας είπε ότι είναι από την ΕΕ και 2) όταν πρότεινε εναλλακτική αγορά, μόνο μια (πολύ ακριβότερη) ήταν της ελληνικής αντιπροσωπείας και 3) αφού δεν βρήκα εναλλακτική και δεν ήθελα πιστωτικό, δέχθηκε την επιστροφή της τηλεόρασης και, φυσικά, την επιστροφή της Α΄δόσης που είχα δώσει.
GI@RG@S Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Στη δική μου περίπτωση (Model Code UE40H5003AKXZT) μετά την "Επεξεργασία" είχε απενεργοποιημένη την επιλογή για την Αλλαγή αριθμού. Ο υπάλληλος της Samsung είπε ότι οι προοριζόμενες για Ελλάδα έχουν κατάληξη ΧΧΗ και ότι αυτές είναι από παραεισαγωγή. Ας ελέγξει κάθε ενδιαφερόμενος τον Model Code στο αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά. Σημειωτέον, ότι 1) όταν ρώτησα, στη συνέχεια, τον υπάλληλο της you αν η τηλεόραση είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας είπε ότι είναι από την ΕΕ και 2) όταν πρότεινε εναλλακτική αγορά, μόνο μια (πολύ ακριβότερη) ήταν της ελληνικής αντιπροσωπείας και 3) αφού δεν βρήκα εναλλακτική και δεν ήθελα πιστωτικό, δέχθηκε την επιστροφή της τηλεόρασης και, φυσικά, την επιστροφή της Α΄δόσης που είχα δώσει. Δηλαδή όλες οι άλλες Samsung που έχει είναι μη Ελληνικής αντιπροσωπείας, ωραία αν γνωρίζει κάποιος να αναφέρει εδώ τι σημαίνει να είναι κ να μην είναι. Αν μπορεί ο φίλος που την έχει να μας και το Model Code της tv του , να δουμε σε τι τελειωνει!
kspiropoulos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια, Λοιπόν Πάμε μενού->Εκπομπή->Επεξεργασία αριθμου καναλιών (κάτω από την επιλογή υπότιτλοοι) και πατάμε ενεργοποίηση. Αυτό ήταν. Μετά πηγαίνωντας στην ταξινόμηση καναλιών μπορούμε να ταξινομοήσουμε τα κανάλια από το 1 (επιλέγοντας το προς ταξινόμηση κανάλι και απτώντας τον αριθμό που θέλουμε να αποθηκευτεί). Model no. : UE40H5003AKXZT
makfil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Για το ίδιο μοντέλο (ΧΖΤ), δύο τελείως διαφορετικές απόψεις. Στην περίπτωσή μου το κουμπί της επιλογής ταξινόμησης ήταν απενεργοποιημένο και στην περίπτωση του kspiropoulos η ταξινόμηση λειτουργεί. Και το κατάστημα, όχι μόνο δέχτηκε την επιστροφή, για το λόγο αυτό και χωρίς συζήτηση, αλλά και όταν διάλεξα άλλες τηλεοράσεις μου είπαν ότι πιθανόν να έχουν το ίδιο πρόβλημα αφού δεν είναι εισαγωγής από την ελληνική αντιπρσωπεία. Κάθε υποψήφιος αγοραστής αποφασίζει, με ευθύνη του
Green Dragon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Πριν από ενάμιση χρόνο (Απρίλιος 2014) αγόρασα από το mediamarkt την Samsung 40F5000. Παρόλο που είναι πολύ καλή τηλεόραση, ποτέ δεν κατάφερα να ρυθμίσω την σειρά των καναλιών στο πληκτρολόγιο όπως ήθελα εγώ. Δεν ξέρω ακόμη αν έχει βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα