Προς το περιεχόμενο

Meizu MX4 PRO Vs MX5 Vs Xiaomi Note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης νέου κινητού καθώς το Nexus 4 που έχω τώρα έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια του. Έχω ξεχωρίσει τα 3 μοντέλα του τίτλου αλλά καθώς δεν είμαι γνωστής θα ήθελα να ακούσω και πιο ψαγμένες γνώμες. Η χρήση που το θέλω είναι κυρίως για Internet, να τραβάω καμία φωτογραφία, messaging, Skype. Δεν παίζω παιχνίδια

ΜΧ4 PRO: Φαίνεται αρκετά καλό και στα $206 είναι και αρκετά προσιτό

ΜΧ5: Δεν ξέρω αν αξίζει τη διαφορά των $60 από το MX4 PRO

Note 3: Έχει εξαιρετικά specs και με τα $220 που κάνει φαίνεται να προσφέρει καλύτερο value από τα Meizu

Παρακαλώ για τα σχόλια σας.

Δημοσ.

ΜΧ5 αξιζει τα παραπανω απο το προ!
Ειναι σε ολα ανωτερο και εχει πολυ ωραια κατασκευη και αισθηση στο χερι!

Το νοτε 3 ακομα μν το παρεις περιμενε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα(με τον κλειδομενο bootloader που σημενει δν μπορεις να βαλεις την Ελληνικη και θα μεινεις με την κινεζικη ρομ που εχει bloatware και κινεζοεφαρμογες)

σαν VFM φαινεται να ειναι κλτρο το νοτε 3 αλλα μν ξεχνας τελειως διαφορετικες προσεγγισεις !
Το ΜΧ5 προοριζεται για High end smartphone (ναυαρχιδα) ενω το note 3 για budget 

• Like 1
Δημοσ.

ΜΧ5 αξιζει τα παραπανω απο το προ!

Ειναι σε ολα ανωτερο και εχει πολυ ωραια κατασκευη και αισθηση στο χερι!

Το νοτε 3 ακομα μν το παρεις περιμενε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα(με τον κλειδομενο bootloader που σημενει δν μπορεις να βαλεις την Ελληνικη και θα μεινεις με την κινεζικη ρομ που εχει bloatware και κινεζοεφαρμογες)

σαν VFM φαινεται να ειναι κλτρο το νοτε 3 αλλα μν ξεχνας τελειως διαφορετικες προσεγγισεις !

Το ΜΧ5 προοριζεται για High end smartphone (ναυαρχιδα) ενω το note 3 για budget 

μπορείς να προσδιορίσεις το ανώτερο σε όλα;;;

γιατί διαβάζοντας τα specs μάλλον το pro είναι ανώτερο σε όλα...

Δημοσ.

Κλτρη οθόνη κάμερα built quality ανώτερο κατά παρά πολύ!

Τώρα ο επεξεργαστής είναι απνω κστω ιδιψν επιδωσεων αλλά ο ΜΤΚ είναι κλτρος κατατην άποψη μου δν έχει προβλήματα με τα driers που έχουν μερικοί exynos είναι πιο καινούριος και έχει κλτρη gpu!

Έχει κλτρο fingerprint sensor και σαν πιο καινούρια συσκευή θα έχει μεγαλύτερη υποστιριξη επισεις το υι του είναι λίγο διαφοροποημενο και πιο απλό πλέον όλα γίνονται με το κεντρικό κουμπί!

Σε τι είναι κλτρο το προ πες μου που είδες κ είναι κ ανωτερο

Δημοσ.

Τώρα ο επεξεργαστής είναι απνω κστω ιδιψν επιδωσεων αλλά ο ΜΤΚ είναι κλτρος κατατην άποψη μου δν έχει προβλήματα με τα driers που έχουν μερικοί exynos είναι πιο καινούριος και έχει κλτρη gpu!

Έχει κλτρο fingerprint sensor και σαν πιο καινούρια συσκευή θα έχει μεγαλύτερη υποστιριξη επισεις το υι του είναι λίγο διαφοροποημενο και πιο απλό πλέον όλα γίνονται με το κεντρικό κουμπί!

η Mali T628 MP6 του exynos είναι πολύ καλύτερη από την G6200 του MTK

Δημοσ.

gpu και οθονη

mx5           1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density)

mx4 pro     1536 x 2560 pixels (~546 ppi pixel density)

Δημοσ.

η Mali T628 MP6 του exynos είναι πολύ καλύτερη από την G6200 του MTK

Είσαι σίγουρος??

PowerVR είναι πολύ δυνατές gpu!

gpu και οθονη

mx5 1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density)

mx4 pro 1536 x 2560 pixels (~546 ppi pixel density)

Καλά άμα εσυ καταλαβαίνεις τα παραπανω πιξελ τι μα σου πω..

Μάρκετινγκ κ μόνο είναι!

Δημοσ.

Άρα μάλλον είναι αμφίβολο αν το ΜΧ5 αξίζει τη διαφορά από το PRO. Περίεργο πάντως το προηγούμενο μοντέλο να έχει πιο δυνατά specs έστω και στα σημεία από το νεότερο μοντέλο.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Άρα μάλλον είναι αμφίβολο αν το ΜΧ5 αξίζει τη διαφορά από το PRO. Περίεργο πάντως το προηγούμενο μοντέλο να έχει πιο δυνατά specs έστω και στα σημεία από το νεότερο μοντέλο.

Καλά, εσύ πες πως είναι πιο δυνατό και πως αξίζει.

Δημοσ.

το προηγούμενο του MX5 είναι το MX4 και όχι το MX4 Pro, η αναβάθμιση του MX4 pro είναι το Meizu Pro 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...