TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον αν ειναι 9.5mm, οπως υπολογιζω εγω -αλλα, για σιγουρια, μετρηστε το κι εσεις!-τοτε θα χρειαστειτε αναλογως καποια σαν την ακολουθη θηκη για να βαλετε δισκο εκει:http://www.ebay.co.uk/itm/9-5mm-Universal-SATAII-2-5HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-PK-/191710903923?hash=item2ca2dc3e73:g:ENIAAOSw5ZBWFf3whttp://www.aybsz.com/index.php?f=aW1nL0YwNTg3LUEuanBn&u=cGVuZ2tlMjAxMQ%3D%3D
x_vagos_x Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγω πηρα απο το Πλαισιο την 9αρα και ταιριαζει στο παχος, αλλα οχι στο βαθος. Κανει την καμπυλη στο εξωτερικο του το σασί του laptop και το caddy χωνεται πολυ βαθυτερα απο το σασί μεχρι να κουμπωσει στον controller. Θα πρεπει να βρουμε ενα εξαρτημα συγκεκριμενα για το Lenovo μας.
smerliao Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 1)Πανεύκολο. βγάζεις τον παλιό συρταρωτά και βάζεις τον καινούργιο 2)εγώ έβαλα το iso της Microsoft με Usb και μου βρήκε κατευθείαν μόνο του το Serial number. για να δεί το Usb Πρέπει να απενεργοποιήσεις το fast boot Και να επιλέξεις και Legacy support στο Bios. για να μπείς στο Bios έχει ένα κουμπάκι αριστερά. ευχαριστώ. μόλις το πήρα στα χέρια μου και κάνει το setup . να σε ρωτήσω , αφού το έχεις κάνει, το iso των w10 που το κατεβάζω? και ... το fast boot είναι επιλογή απο windows ?
sakisgg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, μολις παρελαβα το lenovo. Τιμιοτατο για την αξια του! Εχω μια ερωτηση, νωριτερα διαβασα πως εχει μονο ενα slot για ram εως 8gb. Στο lenovo solution center μου δειχνει πως εχω 2 θηκες για ram. Γνωριζει κανεις αν βγαινει και με μια και με δυο ? Ευχαριστω!
karaLRS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, μολις παρελαβα το lenovo. Τιμιοτατο για την αξια του! Εχω μια ερωτηση, νωριτερα διαβασα πως εχει μονο ενα slot για ram εως 8gb. Στο lenovo solution center μου δειχνει πως εχω 2 θηκες για ram. Γνωριζει κανεις αν βγαινει και με μια και με δυο ? Ευχαριστω! με μία βγαίνει. ευχαριστώ. μόλις το πήρα στα χέρια μου και κάνει το setup . να σε ρωτήσω , αφού το έχεις κάνει, το iso των w10 που το κατεβάζω? και ... το fast boot είναι επιλογή απο windows ? το fast boot είναι επιλογή στο Bios το iso το κατεβάζει ή από τον θείο ή από την Microsoft
blueangel3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έχει και δεύτερη θέση το ΗΡ για μνήμη ραμ ? Μέχρι πόσο παίρνει ? Για σερφάρισμα και Office καλό δεν είναι για τα λεφτά του ?
XronisR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έχει και δεύτερη θέση το ΗΡ για μνήμη ραμ ? Μέχρι πόσο παίρνει ? Για σερφάρισμα και Office καλό δεν είναι για τα λεφτά του ? Εγω το εχω ακομη με 2gb ram,ξυλωσα πολυ σαβουρα και δουλευει office και chrome χωρις κολληματα 1
blueangel3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Εγω το εχω ακομη με 2gb ram,ξυλωσα πολυ σαβουρα και δουλευει office και chrome χωρις κολληματα τί σαβούρα ? πως ? office από που ? Εχει αναβαθμίσει κανείς σε 10 ?
XronisR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 τί σαβούρα ? πως ? office από που ? uninstall οτι εχει σχεση με lenovo+antivirus κτλ εαν και η καλυτερη λυση ειναι να κανεις clean install αλλα χανεις το recovery νομιζω. office φιλε τι ρωτας..απο τον θειο στο Αμερικα..
teo20net Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το topic αφορά την προσφορά των notebooks/laptops. Μπείτε και διαβάστε κανένα άλλο topic για το πώς θα κάνετε format, απο που θα βρείτε το software που θέλετε κλπ. Έλεος. Καθόμαστε και απαντάμε σ'αυτά και έχει φτάσει 15 σελίδες και φυσικά επειδή κανένας δεν διαβάζει και τις 15 σελίδες, πέφτουν πάλι οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις περι ram slots κλπ που έχουν απαντηθεί 10 φορές πιο πρίν. 4
blueangel3 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αξίζει να βγάλω από το HP τα 2gb ραμ που έχει και να του βάλω 4gb τα οποία έχω στο κύριο λάπτοπ 4+4=8gb και έτσι το HP να έχει 4gb ραμ και το άλλο 6gb.. ?
x_vagos_x Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι, αν δεν αξιοποιείς στο κύριο laptop σου τα 2gb που θα "θυσιάσεις", τότε με τα 4gb νομίζω θα δεις διαφορά στο HP.
s2117 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για το lenovo τι απεγκαθιστούμε αναλυτικά..?Απορίες για τα παρακάτω, να τα κρατήσω ή να τα σβήσω..: 1.Lenovo one key recovery? 2. Lenovo easy caemera ?άσχετο με τους drivers? 3. Lenovo updates? 4. Conexant HD audio? ή είναι οι drivers αυτοί? 5. Cisco EAP-FAST, Cisco LEAP και CISCO PEAP module? 6. άπειρα Microsoft Visual C++ ? 7. Synaptics pointing device driver? 8. Energy Manager 1
karaLRS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 το λαπτοπ είναι σούπερ δεν το περίμενα!! έβαλα ένα ssd παλιό που είχα καθώς και Windows 10 και πάει εντυπωσιακά! μου βγάζει πέντε ώρες. αθόρυβο, ελαφρύ, δεν καιει από κάτω! το τρέχω σε balance και με καλύπτει απίστευτα. ανοίγει αμέσως και εχει και δυνατό ήχο (χωρίς μπάσο εντελώς όμως) Chrome ανοίγω 10+ tab και ταυτόχρονα ακούω e radio και δεν νιώθει με μόνο 169€ και μείον ένα 500αρι σκληρό που Θα πουλήσω... εύγε Lenovo και τα άτομα που έβγαλαν την προσφορά 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις