Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για 207 RC / Golf 5 GT / Astra GTC 1.6T


Liapisftw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

VW Golf GT 1.4 170ps (2006)

 

Opel Astra GTC 1.6T 180ps (2007)

 

Peugeot 207 RC 1.6T 175ps (2007-2009)

 

Ειχα ανοιξει παλαιοτερα ενα θεμα για τα golf αλλα πλεον εχω φτασει ενα βημα πριν την αγορα και πρεπει να καταληξω σε ενα απο τα 3.

Και τα 3 παιζουν πανω κατω στις ιδιες τιμες οποτε αυτο ειναι ενα επιπλεον διλημμα. Θελω ενα καθημερινο αυτοκινητο για να κανω την δουλεια μου αλλα και να με ικανοποιει οδηγικα οταν θελω να κανω ενα ταξιδι ή να παω την βολτα μου.

Θα ηθελα την γνωμη σας ειδικοτερα αν εχετε ενα απο αυτα ή αλλιως αν εχει καποιος γνωστος και εχετε ακουσει καποια πραγματα που θα επρεπε να προσεξω.

 

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν ξέρω εάν και τα 3 είναι αποκλειστικώς τρίθυρα. το peugeuot είνια σίγουρα. εάν σε ενδιαφέρει η πρακτικότητα και οι χώροι τότε τα 2 άλλα είναι μονόδρομος. δεν υπάρχει σύγκριση. άλλη κατηγορία. μικρομεσαία το astra, golf, μικρό το peugeuot. γνώμη μου προσανατολίσου στο astra, golf και άσε το μικρό. μεταπωλητικώς σίγουρα το golf θα σε καλύψει περισσότερο από το opel  . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα peugeot που γνωρίζω μιας και ειμαι κάτοχος 207 (1,4 16V). Το μοντέλο που λες και όλα τα 1,4 και άνω μετά το 2008 έχει αναλάβει η bmw την παραγωγή κατασκευή κινητήρα. Τον ίδιο περίπου πρέπει να έχει και το mini cooper s νομίζω. Από άποψη κρατήματος σε στροφές πάντα, είναι ένα τραίνο, βέβαια έχει να κάνει και ο οδηγός. Τώρα για τα άλλα δύο που λές με αφήνουν αδιάφορο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχε υπόψιν σου οτι κατά γενική ομολογία κανένα απο τα 3 που σκέφτεσαι να αγο΄ρασεις δέν είναι για "καθημερινό" αυτοκίνητο... τέτοιου είδους αυτοκίνητα τουρμπάτα μέσα στην πόλη καίνε τον κώλο τους απότε ακόμη και άν τα βρίσκεις σε χαμηλή τιμή μάντεψε για ποιό λόγο είναι... κοινώς τα λειτουργικά έξοδα θεωρώ θα είναι τεράστια. γνώμη μου.

 

απο εκεί και πέρα σαν τουρμπάτα και τα 3 θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην αγορά που θα κανεις και μάλιστα σε συμβουλεύω σε όποιο και άν καταλήξεις να το δεί ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ εξουσιοδοτιμένη αντιπρωσοπεία μιάς και άν έχει κάνα θέμα με την τουρμπίνα και δέν έχει μπεί στην διαδικασία να το επισκευάσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τότε σε περιμένουν άσχημα μαντάτα...

 

στα αυτοκίνητα αυτά καθέ αυτά θα πήγαινα καρφί στο άστρα μόνο και μόνο για την στοιβαρότητά του και κυρίως την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ. όποιος έχει μπεί σε όπελ καταλαβαίνει.

 

σου εύχομαι καλή αγορά ότι και άν διαλέξεις και σου ξανατονίζω να είσαι ιδιέτερα προσεκτικός μιάς και μιλάμε για παλαιά τούρμπο αυτοκίνητα με ότι συνεπάγεται αυτο..

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Opel μόνο αν το ελεγχθεί πολύ καλά.. Πρόσεχε έχει πανάκριβα ανταλλακτικά. Για το golf μπορείς να βρεις και φθηνά και πολλά καιι ναα το πειράξεις πιο εύκολα.

 

Τώρα για το πεζο... BMW κινητήρα όντως αλλά ποιος είπε ότι η BMW είναι καλή ; :)

 

Στο έγραψα και πιο πάνω... Χτύπα γιαπωνέζο... Εκεί είναι το γκάζι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Opel μόνο αν το ελεγχθεί πολύ καλά..

 

γιατί όλα τα άλλα θα είναι στην πένα μετά απο 8 χρόνια λιωσίματος και δέν θα χρειάζοντε καλό έλεγχο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...