NickStavr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας,Χρειαζεται να τοποθετησω τον πυργο του Desktop μου στο πανω μερος της βιβλιοθηκης μου, ομως με αυτο τον τροπο το power on του γινεται πολυ δυσκολοΥπάρχει καποιος τροπος ειτε να τον ανοιγω ασυρματα ειτε με μια "προεκταση" του κουμπιου που κανει το παουερ ον?Ευχαριστω εκ των προτερων(Εχω βρει external power buttons αλλα στην ελλαδα δεν τα πουλανε και θελω κατι που να μπορω να το αποκτησω γρηγορα)
paylidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 μπορεις να φτιάξεις ένα power button χρησιμοποιωντας ένα διακοπτάκι μπουτον απο ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά και όσο καλώδιο χρειάζεσαι...
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μερικές μητρικές ανοίγουν με κλίκ στο ποντίκι ή κάποιον συνδυασμό κουμπιών στο πληκτρολόγιο, σίγουρα δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η δικιά σου; Ποια είναι btw? Αλλιώς όπως είπε και ο Παυλίδης πας και τραβάς καλώδιο κάτω, μια χαρά θα δουλέψει.
corsair04 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας, Χρειαζεται να τοποθετησω τον πυργο του Desktop μου στο πανω μερος της βιβλιοθηκης μου, ομως με αυτο τον τροπο το power on του γινεται πολυ δυσκολο Υπάρχει καποιος τροπος ειτε να τον ανοιγω ασυρματα ειτε με μια "προεκταση" του κουμπιου που κανει το παουερ ον? Ευχαριστω εκ των προτερων (Εχω βρει external power buttons αλλα στην ελλαδα δεν τα πουλανε και θελω κατι που να μπορω να το αποκτησω γρηγορα) μπορείς να το ανοίγεις από το smartphone σου τοπικά αλλά και και απομακρυσμενα προυποθεση να εχεις adsl στο σπιτι wol
NickStavr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μερικές μητρικές ανοίγουν με κλίκ στο ποντίκι ή κάποιον συνδυασμό κουμπιών στο πληκτρολόγιο, σίγουρα δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο η δικιά σου; Ποια είναι btw? Αλλιώς όπως είπε και ο Παυλίδης πας και τραβάς καλώδιο κάτω, μια χαρά θα δουλέψει. διαβασα για άνοιγμα του PC μεσω συνδυασμου κομπιων του πληκρολογιου και γινονται μεσω καποιον εκδοσεων του BIOS, αλλα οχι για αυτη που εχω εγω (ειναι μετα το '12 αρα απο τις καινουργιες) Πως μπορώ να δω αν υποστηριζει αυτο που λες η δικια μου; PC: HP Pro 3500 Series Microtower Ευχαριστω! μπορεις να φτιάξεις ένα power button χρησιμοποιωντας ένα διακοπτάκι μπουτον απο ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά και όσο καλώδιο χρειάζεσαι... Επειδη δεν εχω ιδεα απο hardware, με τι ονοματα μπορω να τα αναζητησω αυτα; Ευχαριστω!
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει να μπεις στο bios (DEL ή F2 στην εκκίνηση) και εκεί κάπου θα σου έχει power by ή κάτι σχετικό. Ανέβασε καμιά εικόνα αν δεν βγάζεις άκρη. Αλλιώς αν όντως θέλει νέο bios το αναβαθμίζεις, ελπίζω να μην θέλει βέβαια
NickStavr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει να μπεις στο bios (DEL ή F2 στην εκκίνηση) και εκεί κάπου θα σου έχει power by ή κάτι σχετικό. Ανέβασε καμιά εικόνα αν δεν βγάζεις άκρη. Αλλιώς αν όντως θέλει νέο bios το αναβαθμίζεις, ελπίζω να μην θέλει βέβαια Site: εδω θα βρεις οτι screenshots μπορει να δει κανεις ειδα πως να το κανω για εκδοσεις BIOS απο 5 και κατω (βλεπε αντιστοιχα screenshots) αλλα εμενα ειναι η εκδοση 8 (βλεπε αντιστοιχα screenshots) οποτε δεν ξερω πως να κανω ενεργειες που μπορουν να γινουν σε παλαιοτερες εκδοσεις BIOS
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχει power on απο mouse/kb απο όσο βλέπω η δικιά σου... Και στο καινούργιο bios δεν βλέπω να γράφει για τέτοια βελτίωση... Άρα ή τραβάς καλώδιο που έλεγες ή WOL που σου πρότεινε και ο corsair.
NickStavr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχει power on απο mouse/kb απο όσο βλέπω η δικιά σου... Και στο καινούργιο bios δεν βλέπω να γράφει για τέτοια βελτίωση... Άρα ή τραβάς καλώδιο που έλεγες ή WOL που σου πρότεινε και ο corsair. καταλαβα σχετικα με το κουμπι ειδα το λινκ με το διακοπτακη που επισημανε ο corsair τι καλωδιο τωρα χρειαζομαι;
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Πάρε ένα λεπτό καλώδιο, θα έχει εκεί στο μαγαζί που θα πάρεις τον διακόπτη, τα pc έχουν μονόκλωνα αλλά το καλώδιο είναι καλώδιο, την δουλειά σου λογικά θα την κάνεις και με πολύκλωνο. Μετά περνάς το καλώδιο του νέου διακόπτη απάνω στον παλιό και θα δουλεύουν και οι 2. Αλλιώς αν θες να δουλεύεις μόνο τον καινούργιο πρέπει να φτιάξεις και άλλο φισάκι (το οποίο μάλλον θα το έλεγα δύσκολο....). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα