Braveheart1980 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε συνέχεια άλλου thread, είμαι μεταξύ 3 TV:(1) Philips 50PUT6400Στα θετικά 4k, android TV και 50 ίντσεςΣτα αρνητικά ποιος χρειάζεται το 4k αλήθεια όπως και το input lag. Είναι και ακριβή (για μένα ε και(2) Sony KDL48W705CΣτα θετικά το μικρό input lag, ότι είναι Sony και η τιμή. Παίζει να έχει και καλύτερο panelΣτα αρνητικά ότι δεν είναι android TV, ότι δεν έχει futureproof χαρακτηριστικά (4k, 3d κλπ) και ότι είναι κατάτι μικρότερη(3)Samsung UE48H6400Στα θετικά μικρο input lag, 3d, εικόναΣτα αρνητικά είναι περσινό μοντελοΘυμίζω πως τελικά θα βάλω ένα ποσό τώρα εγώ και το άλλο με δόσεις χωρίς κάρτα, μέσω συγγενικού προσώπου, άρα Κωτσόβολος μονόδρομος. Απαραιτήτως δε DLNA.Σκοπός χρήσης ταινίες και console gaming (Xbox One και Wii U), σε σαλόνι πάνταΤο PC με την 560 ti δε σηκώνει 4k gaming, 4k movies αέρα βέβαιαΣας ακούω... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2015 από Braveheart1980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Την 2 επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Την 2 επιλογη. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Κανείς άλλος ρε παιδιά; ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Λόγω του μικρού input lag των Sony, όπως αναφέρεται, εφόσον θα την χρησιμοποιήσεις και για gaming. Εγώ πάντως έχω την αντίστοιχη 55αρα της Η σειράς της Samsung και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παιχνίδια πάντως δεν παίζω στην τηλεόραση για να έχω ίδια άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα βλέπω και την Sony KD49X8005C Χμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpermpatis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό τον καιρό είμαι και εγώ σε αναζήτηση. χτες είδα απο κοντα την 2 επιλογή σου και ηταν πάρα πολύ καλη και ανάμεσα απο πολλές ο πωλητής μου την είχε μέσα στις επιλογές που θα μπορούσα να πάρω με κλειστά μάτια. τώρα θεωρώ ότι η επιλογή είναι δύσκολη διότι ο κάθε ένας έχει την δική του άποψη και οι διαφορές ανάμεσα σε όλες είναι πολύ μικρές απλά εμείς κολλάμε στα χαρακτηριστικά που μας πλασάρουν. Εμένα μου πλασάρανε την 6800 samsung ως suhd και δεν βλέπω πουθενα να λενε ότι ειναι suhd απλα έχει nano crystal ούτε καν μεσα στο επίσημο site όπως και πολλα άλαλ λαθη που μου έλεγαν και άλλα που δεν τα ανάφεραν και ανακάλυψα . δες τι ψαχνω : http://www.insomnia.gr/topic/591290-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-samsung-ue55ju6800-or-lg-55uf8507/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα