Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ! θα ηθελα την γνωμη σας στο αν θα οφελουσε να αγορασω ssd ...διαβασα καποια πραγματα στο νετ και απ οτι καταλαβα ο ssd δεν ειναι για ολους και μιας και δεν ξερω πολλα απο hardware θα ηθελα την γνωμη σας ..Ο υπολογιστης μου ειναι αρκετα παλιος .γυρω στα 9 χρονια και αποτελειτε απο :

Τροφο 550 w

Intel core 2 duo e 8400

Pci-ex albatron 9600 gt 512 mb

Ram 2x2 gb ddr2

mobo ecs g31t-m&giga

Hdd wd black 500gb

Το pc μου το χρησιμοποιω για σερφαρισμα , word powerpoin excell για εργασιες , παιζω lol και αυτα σε γενικες γραμμες

Δεν ξερω αν και κατα ποσο θα με οφελησει η αγορα του εσεις τι λετε ? επισης να πρσθεσω πως νομιζω οτι η mobo μου εχει μονο sata 2 , το αναφερω γτ νομιζω παιζει ρολο ευχαριστω πολυ εκ των προτερων !!

Δημοσ.

Θα δεις τεράστια διαφορά στην απόκριση ακόμα και σε πολύ απλά καθημερινά πράγματα.

Απλά μη ξηλωθείς για τον SSD γιατί δεν έχει νόημα. Κάτι οικονομικό όπως ο SanDisk Ultra II είναι ο,τι πρέπει. Σε καμία περίπτωση περισσότερα λεφτά από Samsung 850 EVO.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σε macbook 2009 έβαλα SSD - Samsung Evo .  Έβαλα και μνήμες +4 gb = 5gb. 

Επειδή τα έβαλα όλα μόνος μου μπορώ και τα δοκίμασα ενα - ενα μπορώ να πώ ότι ο SSD έκανε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. 

Εαν δεν έχεις θέμα με χρήματα βάλε SSD...θα πάθεις πλάκα ακόμα και στο παλιό pc που έχεις.

Δημοσ.

Δεν βλέπω κάποιον ιδιαίτερο λόγο να βάλεις SSD με την χρήση που κάνεις ..πόσο πια αργεί να ανοίξει το powerpoint και το word ;; στην ουσία απλά θα κερδίσεις κάποια δευτερόλεπτα ,τίποτα το ιδιαίτερο  . 

Δημοσ.

Αν δεν σου περισσεύουν ούτε καν να το σκέφτεσαι..αν ήμουν στην θέση σου το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να βάλω παραπάνω ram .

Δημοσ.

Νταξ 4 gb ram γι'αυτό που κάνει καλά είναι.

Αυτό που σου λένε τα παιδιά με λίγα λόγια είναι πως ναι θα δεις σημαντική διαφορά με τον ssd αλλά και για τη δουλειά που θέλεις δεν αξίζει τα λεφτά μιας και δε θα'χεις κάποιο ουσιαστικό κέρδος.

Δημοσ.

O SSD δεν πετιέται και εσυ δεν θα πάψεις να έχεις υπολογιστή.. αρα φυσικά να τον βάλεις κ να μεταμορφώσεις - φρεσκάρεις το σύστημα σου,έχουμε 2015 και ο SSD στο λειτουργικό είναι must.

Δημοσ.

Νταξ 4 gb ram γι'αυτό που κάνει καλά είναι.

Αυτό που σου λένε τα παιδιά με λίγα λόγια είναι πως ναι θα δεις σημαντική διαφορά με τον ssd αλλά και για τη δουλειά που θέλεις δεν αξίζει τα λεφτά μιας και δε θα'χεις κάποιο ουσιαστικό κέρδος.

Δεν νομίζω ..το Lol oριακα θα το βγάζει .

Δημοσ.

H RAM είναι σημαντικότερη από τον SSD ..αν ξεμείνεις από RAM δεν θα σε σώσει ο SSD οπότε μην ακούς αυτά που σου λένε ότι είναι must και παραμύθια. Το θέμα είναι να αγοράσεις κάτι που χρειάζεσαι .

Είναι πανάκριβες η αλήθεια είναι αλλά αυτή είναι η σημαντικότερη  αναβάθμιση που θα έπρεπε να κάνεις στον υπολογιστή σου ..64 bit είναι τα windows ? αν είναι 32 bit θα έχεις πρόβλημα για παραπάνω από 4GB  .

Υ.Γ

Windows 7 φαντάζομαι έχεις 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα !

Πριν αγοράσει κανείς SSD, καλό θα ήταν να ρίξει μια ματιά στο παρακάτω κείμενο. Το θεωρώ πολύ καλογραμμένο, γι' αυτό ακριβώς και το παραθέτω

http://dide.zak.sch.gr/keplinet/tech/meionektimata_Solid%20State.pdf

Έπειτα έχω διαβάσει αρκετές αξιολογήσεις προϊόντων στο Amazon, όπου υπάρχουν χρήστες που λένε ότι ο δίσκος SSD ναι μεν λειτούργησε καλά στην αρχή, αλλά μία "ωραία" πρωία τους άφησε στα κρύα του λουτρού και χάσανε πολύτιμα δεδομένα.
 Όποιος θέλει ν' αγοράσει δίσκο SSD ας τον αγοράσει, αλλά δεν θα πρέπει ποτέ ν' αποθηκεύσει εκεί σημαντικά και πολύτιμα δεδομένα που θα στενοχωρηθεί άμα τα χάσει. Απ' όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, έχω συμπεράνει ότι αυτοί οι δίσκοι ναι μεν είναι πολύ γρήγοροι, αλλά είναι για να εγκαθιστά κανείς μόνο το λειτουργικό σύστημα και τίποτ' άλλο.

Χαιρετισμούς,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...