stavi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αν θέλετε ποστάρετε αγαπημένες σας σκηνές από ταινίες 1
Glikos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Επειδή είμαι απο κινητό, θα πω τις αγαπημένες μου σκηνές. 1)Platoon. Στην πρώτη σκηνή οταν ο Charlie Sheen πάει στο στρατόπεδο και τον κοιτάει ένας "παλιός" με καργα θλιμμένο βλεμα. Δεν ειπώθηκαν κουβέντες, αλλα το meaning της σκηνής ήταν κορυφαίο. Επίσης προς το τέλος όταν ο Elias σκοτώνεται. Η μουσική και γενικά το κλίμα της ταινίας επικό. 2)Στο Bravebeart. Οταν βλέπει ο Mel Gibson την νεκρή αγαπημένη του. Σε άλλη σκηνή οταν ο μεγαλόσωμος φίλος του, χάνει τον πατέρα του. Στο τέλος οταν σκοτώνουν τον Mel και επίσης οταν στην τελική μάχη και καλά , ο Bruce βγάζει λόγο. Ανατριχίλα. 3)Matrix. Οταν ο Neo αντιμετωπίζει πρώτη φορά τον agent Smith. 4)Τελευταία σκηνή του Unbreakable, οταν αποκαλύπτεται στον Bruce Willis η αλήθεια. 5)Boy A. Τελευταία σκηνή ο μονόλογος που κάνει ο Andrew Garfield. 6)Requiem for a dream. Οταν οι φίλες της Sarah την βλέπουν για πρώτη φορά στην άθλια κατάσταση που ήταν. 7)(anime). Οταν ο Goku γίνεται για πρώτη φορά super Sayan έναντι στον Freeza! Those feels... 8)Mystic river. Οταν ο Sean Penn μαθαίνει οτι το πτώμα στο πάρκο ειναι της κόρης του. 9)Στο Moon, οταν ο Sam Rockwell βλέπει στον monitor την κόρη του. 10)Se7en. Οταν εμφανίζεται για πρώτη φορά ο John Do. Detectiveeeee 11) Silence of the lambs. Η πρώτη συνάντηση Hannibal - Starling. Τρελό mind fak από μεριάς του Hannibal. 12)The sixth sense. Οταν μαθαίνει οτι ειναι νεκρός ο Bruce Willis. Και αλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό. Ελπίζω να μην μου σβήσει το μήνυμα κανας mod επειδή δεν έβαλα εικόνες - βίντεο. Όπως ειπα ειμαι απο κινητό. Ευχαριστώ 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 αν και ειναι απο σειρα 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Taxi Driver - You Talking To Me? Dirty Harry - Make My Day https://youtu.be/kOfIALLDdZ8 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ξυλο Δακρυ american muscle car https://youtu.be/S6Nph8-gqNY Γελιο Glikos το Braveheart ειπα να μην το βαλω κ εγω κ δεν ειχα κατι αλλο σε πολεμικο/ιστορικο/ταινια εποχης κ το αφησα ..Τρομερή ταινία με μουσική ανατριχίλα κ εναν mel απλα καταπληκτικο για αλλη μια φορα !! 1
KilliK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 το anal rape της Βellucci στο Irreversible. μμμ... επισης
4saken Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 10)Se7en. Οταν εμφανίζεται για πρώτη φορά ο John Do. Detectiveeeee You were looking for me...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα