Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι απο κινητό, θα πω τις αγαπημένες μου σκηνές.

1)Platoon. Στην πρώτη σκηνή οταν ο Charlie Sheen πάει στο στρατόπεδο και τον κοιτάει ένας "παλιός" με καργα θλιμμένο βλεμα. Δεν ειπώθηκαν κουβέντες, αλλα το meaning της σκηνής ήταν κορυφαίο. Επίσης προς το τέλος όταν ο Elias σκοτώνεται. Η μουσική και γενικά το κλίμα της ταινίας επικό.

2)Στο Bravebeart. Οταν βλέπει ο Mel Gibson την νεκρή αγαπημένη του. Σε άλλη σκηνή οταν ο μεγαλόσωμος φίλος του, χάνει τον πατέρα του. Στο τέλος οταν σκοτώνουν τον Mel και επίσης οταν στην τελική μάχη και καλά , ο Bruce βγάζει λόγο. Ανατριχίλα.

3)Matrix. Οταν ο Neo αντιμετωπίζει πρώτη φορά τον agent Smith.

4)Τελευταία σκηνή του Unbreakable, οταν αποκαλύπτεται στον Bruce Willis η αλήθεια.

5)Boy A. Τελευταία σκηνή ο μονόλογος που κάνει ο Andrew Garfield.

6)Requiem for a dream. Οταν οι φίλες της Sarah την βλέπουν για πρώτη φορά στην άθλια κατάσταση που ήταν.

7)(anime). Οταν ο Goku γίνεται για πρώτη φορά super Sayan έναντι στον Freeza! Those feels...

8)Mystic river. Οταν ο Sean Penn μαθαίνει οτι το πτώμα στο πάρκο ειναι της κόρης του.

9)Στο Moon, οταν ο Sam Rockwell βλέπει στον monitor την κόρη του.

10)Se7en. Οταν εμφανίζεται για πρώτη φορά ο John Do. Detectiveeeee

11) Silence of the lambs. Η πρώτη συνάντηση Hannibal - Starling. Τρελό mind fak από μεριάς του Hannibal.

12)The sixth sense. Οταν μαθαίνει οτι ειναι νεκρός ο Bruce Willis.

Και αλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό.

Ελπίζω να μην μου σβήσει το μήνυμα κανας mod επειδή δεν έβαλα εικόνες - βίντεο. Όπως ειπα ειμαι απο κινητό.

Ευχαριστώ

• Like 4
Δημοσ.

Ξυλο

Δακρυ

american muscle car 

https://youtu.be/S6Nph8-gqNY

Γελιο

Glikos το Braveheart ειπα να μην το βαλω κ εγω κ δεν ειχα κατι αλλο σε πολεμικο/ιστορικο/ταινια εποχης κ το αφησα ..Τρομερή ταινία με μουσική ανατριχίλα κ εναν mel απλα καταπληκτικο για αλλη μια φορα !!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...