Braveheart1980 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η 55άρα LG μου ψόφησε και επισήμως,,,, Είμαι λοιπόν σε αναζήτηση με νέα Βρήκα αυτήν και είναι το υπερταβάνι τιμής που μπορώ να διαθέσω. Την έχει κανείς; Λέει; Καμία άλλη πρόταση; F&U FLS50224 [uPDATE] Τελικά θα βάλω ένα ποσό τώρα εγώ και το άλλο με δόσεις χωρίς κάρτα, μέσω συγγενικού προσώπου, άρα Κωτσόβολος μονόδρομος Το ποσό πλέον πάει στα 600€ ΜΑΞ (300 χέρια και 12 δόσεις πχ των ~30€ το μήνα doable) Απαραιτήτως δε DLNA. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από Braveheart1980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/forum/64-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Λογικά θέλεις κάτι σε ~50'' (εδώ λίγα λόγια). Δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα που έχεις ταβάνι (εκτός από 2 turbo x). Δες και καμια μεταχειρισμένη εδώ στις αγγελίες του φόρουμ (αν δεν έχεις θέμα να είναι μεταχειρισμένη). Μπορεί να βρεις και κλειστή στο κουτί σε αγγελία καμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 καταλαβαίνω οτι ο λογος που πας σε F&U ειναι καθαρά οικονομικός εγω ομως δεν θα πήγαινα εκει για κανέναν λόγο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 καταλαβαίνω οτι ο λογος που πας σε F&U ειναι καθαρά οικονομικός εγω ομως δεν θα πήγαινα εκει για κανέναν λόγο !! Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 υπομονη θα εκανα δεν θα επαιρνα τιποτα μεχρι να μπορω δωσω λιγα περισσοτερα να παω αλλου ! κοντα στα 500 εχεις παρα πολλλες επιλογες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Γράψε τους επιστήμονες των τηλεοράσεων και του υπέρτατου οπτικού αποτελέσματος και πάρε αυτή που σηκώνει ή τσέπη σου και σε όσες ιντσες γουσταρεις. Δηλαδή να προτιμήσει την τηλεόραση από αγγελία του μητσαρα που είναι τιγκα στην τσιγαριλα και στην σκόνη 5 χρονια με μηδενική εγγύηση και όχι μια με 3 χρόνια on site;Για τις κουτατες αστο καλύτερα. Όταν λέει ο άλλος ταβάνι δεν νιώθετε ε; Πρεπει με το ζόρι να πείτε την καραμέλα σας και να κάνετε ποστ τύπου "δώσε αλλά 100€ γιατί με αυτή θα σου καούν τα μάτια". 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αυτή?http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=24502&order=1 Υγ Πες τα ρε Σωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 αν εχεις το χρημα,πας μεντια και ζητας την χτεσινη 50αρα σμαρτ στα 399.κατα 99% θα γινει η δουλεια. η λγ που χαλασε,ποιο μοντελο ηταν;ποσες ωρες την ημερα επαιζε;δωσε λιγα ινφο,εχω μια 42αρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αυτή?http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=24502&order=1Υγ Πες τα ρε Σωτο... Ε δεν γινεται αλλο ρε συ,εκανα το λαθος και ρωτησα και εγω πριν μερικους μηνες που ειχα βαλει και ενα σεντονι 2 μετρα οτι θελω με ταβανι αυτο το ποσο,για αυτη την δουλεια ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ δωσε λιγα παραπανω και αρχισαν τα "δωσε αλλα 50€ 100€ 250€ 10000€" "αν δεν μπορεις να παρεις μια καλη τηλεοραση μη μας ενοχλεις!" "τα ματακια σου δεν τα λυπασαι;" και αλλα ομορφα . Τεσπα γουστα ειναι αυτα,εγω γουσταρω στο σαλονι να ειναι η TV στα 4,5 μετρα και να μπορω να διαβαζω ανετα υποτιτλους ή να πλοηγηθω στο Pc χωρις να βγαζω κυαλια και με τα λεφτα που γλυτωνω ουσιαστικα να μου βγαινει στις 2 η μια δωρο και να αμολαω 50αρες+ κορνιζες σε ολα τα δωματια Οποτε F&U απο εμενα Απο ΜΜ λογικα την Telefunken θα λεει ο/η Dolly. Ριξε μια ματια στο manual τι αναλυσεις υποστηριζει σε συνδεση με τον υπολογιστη ομως. Ριξτε και ενα Report ομως στο θεμα για να μεταφερθει στην σωστη κατηγορια η λγ που χαλασε,ποιο μοντελο ηταν;ποσες ωρες την ημερα επαιζε;δωσε λιγα ινφο,εχω μια 42αρα... Οι 2 LG 37LH7000 που εχω παντως εβγαλαν τα λεφτα τους με το παραπανω,το μονο προβλημα που εχουν ειναι οτι θελουν ζεσταμα πλεον για να ξεκολλησουν τα οριζοντια κολλημενα κομματια εικονας.Και οι 2 λειτουργουσαν και σαν οθονες υπολογιστη με 12 περιπου ωρες λειτουργιας για 5 χρονια σερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Γράψε τους επιστήμονες των τηλεοράσεων και του υπέρτατου οπτικού αποτελέσματος και πάρε αυτή που σηκώνει ή τσέπη σου και σε όσες ιντσες γουσταρεις. Δηλαδή να προτιμήσει την τηλεόραση από αγγελία του μητσαρα που είναι τιγκα στην τσιγαριλα και στην σκόνη 5 χρονια με μηδενική εγγύηση και όχι μια με 3 χρόνια on site;Για τις κουτατες αστο καλύτερα. Όταν λέει ο άλλος ταβάνι δεν νιώθετε ε; Πρεπει με το ζόρι να πείτε την καραμέλα σας και να κάνετε ποστ τύπου "δώσε αλλά 100€ γιατί με αυτή θα σου καούν τα μάτια". Εισαι λαθος. 1)Ποιο το νοημα να μπαινει σε ενα forum εαν ειναι να γραψει τις γνωμες των αλλων.Τοτε γιατι ρωταει; 2)Το δικο σου σπιτι, το δικο μου, του καθενος ειναι μεσα σε κενο αερος δεν εχουν σκονη;Εξ αλλου, η τελεοραση δεν ειναι αυτοκινητο να εχει γινει κακη χρηση(μη αλλαγη λαδιων-κοφτες κ.α), η cpu-vga, οπου μπορει να εχει πεθανει απο ρευμα-overclock-θερμοκρασιες.Ιδια χρηση γινεται απο εμενα, την μανα μου, την πεθερα, τον γιο μου.Την ανοιγεις-αλλαζεις καναλια-την κλεινεις.Προσωπικα εχω κανει αγορες μεταχειρισμενων ευκαιριες που δεν το μετανιωσα καθολου. 3)Πολλες τα 100ευρω αξιζουν και με το παραπανω γιατι παιρνεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εισαι λαθος. 1)Ποιο το νοημα να μπαινει σε ενα forum εαν ειναι να γραψει τις γνωμες των αλλων.Τοτε γιατι ρωταει; 2)Το δικο σου σπιτι, το δικο μου, του καθενος ειναι μεσα σε κενο αερος δεν εχουν σκονη;Εξ αλλου, η τελεοραση δεν ειναι αυτοκινητο να εχει γινει κακη χρηση(μη αλλαγη λαδιων-κοφτες κ.α), η cpu-vga, οπου μπορει να εχει πεθανει απο ρευμα-overclock-θερμοκρασιες.Ιδια χρηση γινεται απο εμενα, την μανα μου, την πεθερα, τον γιο μου.Την ανοιγεις-αλλαζεις καναλια-την κλεινεις.Προσωπικα εχω κανει αγορες μεταχειρισμενων ευκαιριες που δεν το μετανιωσα καθολου. 3)Πολλες τα 100ευρω αξιζουν και με το παραπανω γιατι παιρνεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα. Βρε καλως τους! Οταν ζηταω την βοηθεια των "ειδικων" αλλα θετοντας ορισμενες προυποθεσεις θελω να τις σεβαστουν αλλιως ειναι σαν να με αγνοεις για τους δικους σου χ ψ λογους ή απλα κανεις επιδειξη των γνωσεων σου (2 λεπτα Googling δλδ). 1) Αν ειναι να μου προτεινεις μια τηλεοραση με 700€ ενω εχω πει ταβανι 500€ ε ρε φιλε εισαι ακυρος και απλα ανεβαζεις το post counter σου και ποσταρεις για να ποσταρεις. 2) Φυσικα και εχουν σκονη αλλα ομως περισσοτερη και αλλα λιγοτερη και το τσιγαρο ειναι ακομα ενας παραγοντας,(αλλο να βγαζεις χνουδια και αλλο να βγαζεις κολλωδη μακα) Λες αρκετες ανακριβειες (για να το θεσω οσο κομψα γινεται). Οταν ενα Panel εχει διαρκεια ζωης 40.000 ωρες ( 4,5 χρονια σε συνθηκες εργαστηριου) μπορεις να μου εγγυηθεις οτι ο αλλος δεν κοντευει να φτασει το οριο (εστω το θεωρητικο) ή απλα θα πιστεψεις οτι θα σου πει "εεεεε 2 ωρες την ημερα επαιζε" και ας το ειχε ηλεκτρικη κορνιζα 24/7;Το ειχε σε Surge Protector;Τα πυκνωτακια μηπως ειναι ετοιμα να τα φτυσουν; Ειναι πολλοι παραγοντες στην μεση και ας ακουγεται απλο το βαζω καναλι βλεπω 2 ωρες και την κλεινω. Οπως ειπα και πιο πανω,της LG της εβγαλα την πιστη και στα 5 χρονια τα εκλασε,της γιαγιας μου που βλεπει Παπαδακη το πρωι την κλεινει,μετα με τον παππου ειδησεις λιγο μπρουσκο και υπνο,δηλαδη βαρια 4ωρες την ημερα μπορει να αντεξει και 10 χρονια. 3) Συμφωνω εν μερη μιας και πολλα μοντελα που ειναι φαινομενικα ιδια στα χαρακτηριστικα και στην τιμη μπορει να εχουν τεραστιες διαφορες αλλα αυτο το "προβλημα" το συνανταμε σε ενα Price Range με πολλες επιλογες και λιγο πολυ ιδιες ιντσες. Αλλα ειπαμε Ιντσες-Τιμη στην κατηγορια αυτη 400€ που ζηταγε ο Braveheart οι επιλογες ειναι περιορισμενες το να του προτεινουμε μια τηλεοραση που ειναι 30% πιο ακριβη αφου σου λεει οτι εχει ταβανι,τι νοημα εχει; Ταβανι=Ανωτατο χρηματικο ποσο που μπορω να διαθεσω. Ανταλλαγή απόψεων λέγατε, στην προκειμένη περίπτωση έχω δώσει λεφτά για δύο f.u και τα έχω κλάψει και τις δυο φορές χάλασαν με το που τελείωσε η εγγύηση! Μάστορα η μαγκιά βλέπω ξεχειλίζει, πρόσεχε μην την πατήσεις και πέσεις, επίσης πως την κουβαλάς τόση πολύ, δεν σε έχει πιάσει η μέση σου?? Και αλλο παραξηγημενο μπουμπουκακι. Περαστικα! Και εμενα η Samsung 2χρονια και μια μερα εσκασε σκοτωσε τον σκυλο μου γκρεμισε τον τοιχο μπηκαν κατι κλεφτες σηκωσαν το σπιτι και τωρα μενω σε τροχοσπιτο. Ρε γαμωτο να μη κρατανε οι τηλεορασεις 10 χρονια να τις πουλαμε και στις αγγελιες και να περνουμε καινουργιες συνεχεια....κριμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κοίτα με δύο λόγια, από 400 να του προτείνεις (μιας και δεν παίρνεις κάθε μέρα τηλεόραση) να το σκεφτεί να δώσει άλλα 100 εάν μπορεί και να πάει στα 500 που έχει άπειρες επιλογές, από 400 στα 500 είναι 30τις εκατό πάνω στο μυαλό ενός αγράμματου η ενός που έχει θέμα σοβαρό, διάλεξε και πάρε! ~~~~~ Εσύ Άλκη γιατί προτείνεις ρε φίλε τηλεόραση 500ευρώ ~ 70τις εκατό πάνω από τα 400to ταβάνι, θες να σε πει μπουμπούκα και σένα ο άλλος? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από Mau-Maus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/6667349/LG-49LF5400.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Γιατί είναι στις προσφορές το συγκεκριμένο thread είπαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις