iguana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Του ssd γίνεται αυτές τις μέρες Νομίζω αυτό το μοντέλο δεν παίζει σε κάποιο άλλο ποστ αυτή την στιγμή Βγαίνει περίπου στα 65 ευρώ με τα μεταφορικά , στο σκρουτζ 85+ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00S9Q9VS4?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE Μου έκανε εντύπωση τα σχεδόν απόλυτα θετικά reviews , οπότε μάλλον δεν έχει κάποια σχέση με τον καταραμένο v300. Οι γνώστες ας μας πουν αν αξίζει. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lokokokakau Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Κάτι σχετικό-άσχετο... τον βάζω στο καλάθι και από 39,99gbp πάει στις 41,00gbp, ξέρει κανείς γιατί; πριν τα μεταφορικά προφανώς (btw εμένα μου βγαίνει 68.85€ σύνολο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Κάτι σχετικό-άσχετο... τον βάζω στο καλάθι και από 39,99gbp πάει στις 41,00gbp, ξέρει κανείς γιατί; πριν τα μεταφορικά προφανώς (btw εμένα μου βγαίνει 68.85€ σύνολο) Λόγω διαφορετικού ΦΠΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Κάτι σχετικό-άσχετο... τον βάζω στο καλάθι και από 39,99gbp πάει στις 41,00gbp, ξέρει κανείς γιατί; πριν τα μεταφορικά προφανώς (btw εμένα μου βγαίνει 68.85€ σύνολο) Η αγγλική αμαζόνα (αλλά και άλλες ευρωπαικές) έχουν ελληνικό ΑΦΜ και μόλις αναγνωρίζει το σύστημα ότι ο αγοραστής είναι από Ελλάδα, χρεώνει τον αντίστοιχο ΦΠΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 σε σχέση με τον ocz από το πλαίσιο έχει κανείς άποψη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpokwsths Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Sandisk εγγύηση. Και MLC ο δίσκος. Και full θετικά reviews. Προτιμότερος από τον OCZ, χωρίς πως και γιατί. Σε σχέση με κάτι κορυφαίους SSD ... απλά θα κάνει να φορτώσει τα Windows 1,5-2 sec παραπάνω και κάτι έγινε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τελικά τελική τιμή πόσο βγαίνει; Είπα στο μωρό να μου παραγγείλει δύο. Σε κανένα δεκάλεπτο θα ξέρει τι χρεώνει, οπότε όποιος πιστός ας απαντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πήρα 3 και μου βγήκε τελική τιμή 187,73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Παρήγγειλα και εγώ 3. Το μωρό μου είπε ότι βγήκε 189 (νομίζει - θα τσεκάρει αργότερα τις κινήσεις). Ευχαριστώ τοπικ σταρτερ! Είσαι ωραίο μανάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Περνάνε οι χρεώσεις πιστωτικής χωρίς πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ενα και εγω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Περνάνε οι χρεώσεις πιστωτικής χωρίς πρόβλημα; Και χρεωστική δέχεται το άμαζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά SSD και πραγματική ευκαιρία για να ανσστήσεις laptop με μηχανικό δίσκο που στην πλειοψηφία τους είναι 5.400rpm.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexdec Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ένα πήρα και εγώ για αντικατασταση μηχανικού, μια χαρά thanx ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ξερει κανεις πως φτανει σπιτι? Στο ταχυδρομειο παει η φτανει στην πορτα? Γιατι εδω στην πολυκατοικια εχουμε κ κατι λαμογια που κλεβουν τα δεματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα