Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω τελευταία έχω πρόβλημα με τα updates της αντίστοιχης εφαρμογής τους για κινητά (Lenovo - android 4.4). Με την έκδοση 3.4 της Leupay δεν γινόταν log in στην εφαρμογή (εμφάνιζε μύνημα ''πρόβλημα σύνδεσης''), με την 3.5 λύθηκε το πρόβλημα και με την τελευταία 3.6 ξαναεμφανίστηκε πιο έντονα (δεν ξεκινάει καν η εφαρμογή) Δεν ξέρω τι @#$%^&*@#$$% συμβαίνει.  Εχω ενημερώσει το support τους (ομολογώ οτι καταβάλλουν αξιόλογες προσπάθειες - nobody is perfect) δοκίμασα διάφορα  αλλά ποτέ δεν επιλύεται το πρόβλημα 100%. Ισως πρέπει να αγοράσω νέο κινητό με νεώτερη έκδοση android. :-( Ευτυχώς που μπορώ και μπαίνω απο την Ιστοσελίδα τους.

Μπήκα για να γραψω οτι εγραψες εδω !!! Και τα βρηκα γραμμενα !!!

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει καταφέρει κανείς να ανεβάσει screenshot απο winbank για "proof of address";

Δεν βλέπω κάποια επιλογή για bank statement.

Αρνούνται πεισματικά να το δεχτούν παρότι τους εξηγώ οτι τα utility bills δεν είναι στο όνομά μου.

3 βδομάδες τώρα με ταλαιπωρούν με το "proof of address".

Εντωμεταξύ έχω λάβει και ενεργοποιήσει κανονικά την κάρτα, στην διεύθυνση που έχω δηλώσει...

Αυτό απο μόνο του είναι "proof of address".

Καμία ιδέα;

Υπάρχει κάποιο email που ασχολείται με το verification ή live chat γιατί με το support δεν βγάζω άκρη.

Έχε χάρη που τους έχω "ανάγκη" αλλιώς θα τους είχα "χαιρετήσει" απο την αρχή.

Δημοσ.

Πώς μπορώ να μεταφέρω χρήματα από revolut σε leupay?

Από την επιλογή transfer της Revolut στο ΙΒΑΝ της Leupay ώστε να γίνει έμβασμα. Ή με σύνδεση της κάρτας Revolut στη Leupay για άμεση μεταφορά. Στη 2η περίπτωση όμως θα δεσμεύσεις άδικα μια από τις 5 διαθέσιμες θέσεις για σύνδεση καρτών της Leupay.

Δημοσ.

σε περιπτωση εμβασματος απο τη ρεβολουτ κανει τον ιδιο χρονο οπως και απο εμβασμα απο ελληνικη τραπεζα;

βασικα εκανα και τα δυο για δοκιμη :)

οσο για τις 5 διαθεσιμες θεσεις ...μου ειναι υπερ αρκετες...

Δημοσ.

Αφού τα έκανες ήδη θα διαπιστώσεις το πόσο χρόνο κάνει. Δεν έχει σημασία, 1-2-3 μέρες ίσως κάνει. Για την όποια καθυστέρηση η revolut θα ευθύνεται πάντως. Όσο για το ότι οι 5 θέσεις σου είναι υπεραρκετές, θα έλεγα να μην είσαι τόσο κατηγορηματικός. Τώρα μπορεί να σου είναι υπεραρκετές, έπρεπε να λάβεις υπόψη σου όμως ότι οι κάρτες που συνδέουμε λήγουν κάποια στιγμή οπότε πρέπει να συνδέσουμε τις καινούργιες, οι οποίες δεσμεύουν επιπλέον θέσεις μέχρι τον αριθμό των 5, οπότε και θα αχρηστευθεί η δυνατότητα φόρτισης με κάρτας πλέον.

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει bank transfer απο την revolut στην leypay στο γενικό IBAN χωρίς να είναι verified; (στην leupay εννοώ)

Και έπειτα να πιστοποίησε με αυτή την διαδικασία το proof of address;

Ή θέλει μόνο απο ελληνική τράπεζα;

Βασικά κολλάω στο να βάλω ως reference τα reasons που δίνει η leupay, μιας και ως αποστολέας θα φαίνεται η revolut και όχι εγώ.

Αφού τα έκανες ήδη θα διαπιστώσεις το πόσο χρόνο κάνει. Δεν έχει σημασία, 1-2-3 μέρες ίσως κάνει. Για την όποια καθυστέρηση η revolut θα ευθύνεται πάντως. Όσο για το ότι οι 5 θέσεις σου είναι υπεραρκετές, θα έλεγα να μην είσαι τόσο κατηγορηματικός. Τώρα μπορεί να σου είναι υπεραρκετές, έπρεπε να λάβεις υπόψη σου όμως ότι οι κάρτες που συνδέουμε λήγουν κάποια στιγμή οπότε πρέπει να συνδέσουμε τις καινούργιες, οι οποίες δεσμεύουν επιπλέον θέσεις μέχρι τον αριθμό των 5, οπότε και θα αχρηστευθεί η δυνατότητα φόρτισης με κάρτας πλέον.

Γιατί, δεν θα μπορεί να τις διαγράψει ανα πάσα στιγμή;

Δημοσ.

Εχω την καρτα πανω απο ενα χρονο και δεν εχω παραπονο.

Κατεβασα την εφαρμογη και βλεπω οτι μπορεις να συνδεσεις τον λογαριασμο και με visa εκτος απο mastercard!!

Σωστα καταλαβα?? Ή μηπως δεν γινεται στην Ελλαδα??

Εχει αλλαξει κατι γιατι δεν παρακολουθω το νημα?

Δημοσ.

Κατεβασα την εφαρμογη και βλεπω οτι μπορεις να συνδεσεις τον λογαριασμο και με visa εκτος απο mastercard!!

Στην αρχή δε δουλεύε με τις Ελληνικές visa παρά μόνο με κάποιες από τις Mastercard. Αλλά τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δοκίμασε και πες μας

Δημοσ.

Δε γίνονταιupdate όπως στο PayPal που αλλάζεις μόνο τη λήξη και το ccv?

Όχι. Και ακόμα και να γινόταν αυτό, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χάσεις τις κάρτες σου κάποια στιγμή (πρόσφατα με έκλεψαν π.χ. εμένα) οπότε τότε αλλάζουν και οι αριθμοί.

Βασικά κολλάω στο να βάλω ως reference τα reasons που δίνει η leupay, μιας και ως αποστολέας θα φαίνεται η revolut και όχι εγώ.

Γιατί, δεν θα μπορεί να τις διαγράψει ανα πάσα στιγμή;

Να βάλεις ότι σου ζητάει. Δεν έχει περιορισμούς η Leupay του τύπου "να στέλνεις ο ίδιος εμβάσματα μόνο". Κανονικός τραπεζικός λογαριασμός είναι. Οποιοσδήποτε στέλνει λεφτά σε αυτόν.

Και να τις διαγράψεις τις συνδεδεμένες κάρτες δεν αποδεσμεύονται οι θέσεις τους. 5 συνδέσεις καρτών κάνεις και μετά τέλος οριστικά. Είτε τις σβήσεις είτε όχι δεν αλλάζει τίποτα.

Όποια κάρτα θες συνδέεις. Και VISA. Απλά λόγω cc οι Ελληνικές VISA δεν μπορούν να φορτίσουν τη Leupay. Τη φορτίζουν μόνο οι Mastercard πλην αυτής της ΕΤΕ (για κάποιον αδιευκρίνηστο ως σήμερα λόγο πάντως αυτό είναι το γεγονός).

Δημοσ.

οταν λες καρτα μαστερ ενοεις πιστωτικη προφανως. ισχιει και για τη καρτα μισθοδοσιας; και αυτη μαστερ ειναι

Δημοσ.

δηλαδη με τη καρτα μισθοδοσιας (χρεωστικη) η φορτωση ειναι πιο αμεση σε σχεση με το εμβασμα; τι κοστος εχει αν φορτωσεις απο τη καρτα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...