Προς το περιεχόμενο

γνωμη για ARCTIC Liquid Freezer 240

Eliaskat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επεσε το ματι μου σε μια καινουργια υδροψυξη απο την Arctic

http://www.arctic.ac/eu_en/liquid-freezer-240.html

τι λετε αξιζει να την δοκιμασω ?

τιμη στην Ελλαδα απο skroytz στα 70 περιπου ευρω ...

για πειτε την αποψη σας μιας και ειναι καινουργια και δεν υπαρχουν πολλα reviews

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά θα έπαιρνα μια αντίστοιχη της Cooler Master / Corsair που έχουνε εμπειρία στον χώρο σε aio. Με 5 χρόνια εγγύηση. Η συγκεκριμένη αν δεν κάνω λάθος έχει 3. Τώρα 240m σε τόσο χαμηλή τιμή δεν είναι και ότι καλύτερο. Νομίζω με 2 φαν έρχεται άσχετα αν δείχνει 4. Πάρε και άλλες γνώμες όμως μην γίνομαι απόλυτος.

Γράψε λάθος για τα φαν, στο επίσημο site 4 έχει. Και είδα έχει και χοντρό radiator στα 38mm. Στα 68 ευρω πολύ φθηνά αν και ειμαι κάπως διστακτικός σε αυτήν την μάρκα. Θεωρητικά με 4 φαν στο πακέτο και χοντρό rad θα έχει καλή απόδοση

• Like 1

Μια χαρα ειναι η μαρκα.Τα accelero ειναι κορυφαιες υλοποιησεις στις ψυξεις καρτων γραφικων.Οι ανεμιστηρες τις ειναι αρκετα αθορυβοι-αξιοπιστοι-αποδοτικοι και η ψυκτρες για τους επεξεργαστες τιμιες κατασκευες.Ολα αυτα τα λεω για τα εχω πανω σε διαφορα pc.

• Like 1

Πρέπει να είναι rebrand της asetek η aio αυτή. Στην ουσία ίδια με την h105 ειναι. Η τιμή πάντως είναι σούπερ. Κρίμα που δεν κάνει και για παλιότερα σοκετ.

Ρε παιδια, με καμια μοντα, δηλαδη με κανα μπρακετ απο hyper 212 evo, δεν θα κουμπωσει καλα πανω σε 1366? Παντως η τιμη της οντως ειναι πολυ χαμηλη. Ξερετε κανενα αλλο καταστημα εκτος του visionstudio το οποιο δεν την εχει διαθεσιμη?

Και εγώ 1366 εχω και το σκεφτόμουν μόλις είδα τιμή αλλα το σοκετ δεν το δέχεται. Με μόντα δεν θέλω να το ρισκάρω. Κρίμα γιατί θα την δοκίμαζα απο περιέργεια.

Εγω μπορει να την τσιμπησω για το καινουριο που χτιζω σιγα σιγα (1150) και θα την δοκιμασω σε 1366 μπας και μπει εστω και με κανα βοηθητικο μπρακετ!

• Like 1

Αν καταφέρεις σε 1366 πες μου μπας και την τσιμπήσω. Φτηνή και με κολάζει. 4 φαν κιόλας με χοντρό rad. Έλεγα για την h105 αλλα ακριβή

Ναι όντως η corsair τις τσιμπάει τις τιμές και πολλά προϊόντα της είναι υπερεκτιμημενα. Ιανουάριο-Φεβρουάριο προγραμματίζω να την παρω αν έχω ολοκληρώσει το build, (αν και πιστεύω θα το εχω έτοιμο μέχρι τότε), αν υπάρχει στην Ελλάδα μέχρι τοτε θα την παρω!

Την είχα παραγγείλει αλλα το ακύρωσα τελευταία στιγμή. Είχα διαβάσει διαφορα για το customer service της cm και στραβωσα. Μιας που με της corsair εχω μείνει ικανοποιημένος. Αλλα ακούω ειναι σχετικά αθόρυβη η cm και αυτό είναι καλό. Η h60 πάντως που είχα για λιγο καιρό καλή ήτανε

Εγώ με τίποτα δεν θα πηγαινα σε μονο ψυγείο (120), μονο 240 και πάνω για καλή υδροψυξη και φυσικά για χαμηλες θερμοκρασίες, χαμηλούς θόρυβος για ένα καλό overclock!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...