Eliaskat Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 επεσε το ματι μου σε μια καινουργια υδροψυξη απο την Arctic http://www.arctic.ac/eu_en/liquid-freezer-240.html τι λετε αξιζει να την δοκιμασω ? τιμη στην Ελλαδα απο skroytz στα 70 περιπου ευρω ... για πειτε την αποψη σας μιας και ειναι καινουργια και δεν υπαρχουν πολλα reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά θα έπαιρνα μια αντίστοιχη της Cooler Master / Corsair που έχουνε εμπειρία στον χώρο σε aio. Με 5 χρόνια εγγύηση. Η συγκεκριμένη αν δεν κάνω λάθος έχει 3. Τώρα 240m σε τόσο χαμηλή τιμή δεν είναι και ότι καλύτερο. Νομίζω με 2 φαν έρχεται άσχετα αν δείχνει 4. Πάρε και άλλες γνώμες όμως μην γίνομαι απόλυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Γράψε λάθος για τα φαν, στο επίσημο site 4 έχει. Και είδα έχει και χοντρό radiator στα 38mm. Στα 68 ευρω πολύ φθηνά αν και ειμαι κάπως διστακτικός σε αυτήν την μάρκα. Θεωρητικά με 4 φαν στο πακέτο και χοντρό rad θα έχει καλή απόδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα ειναι η μαρκα.Τα accelero ειναι κορυφαιες υλοποιησεις στις ψυξεις καρτων γραφικων.Οι ανεμιστηρες τις ειναι αρκετα αθορυβοι-αξιοπιστοι-αποδοτικοι και η ψυκτρες για τους επεξεργαστες τιμιες κατασκευες.Ολα αυτα τα λεω για τα εχω πανω σε διαφορα pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει να είναι rebrand της asetek η aio αυτή. Στην ουσία ίδια με την h105 ειναι. Η τιμή πάντως είναι σούπερ. Κρίμα που δεν κάνει και για παλιότερα σοκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδια, με καμια μοντα, δηλαδη με κανα μπρακετ απο hyper 212 evo, δεν θα κουμπωσει καλα πανω σε 1366? Παντως η τιμη της οντως ειναι πολυ χαμηλη. Ξερετε κανενα αλλο καταστημα εκτος του visionstudio το οποιο δεν την εχει διαθεσιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ 1366 εχω και το σκεφτόμουν μόλις είδα τιμή αλλα το σοκετ δεν το δέχεται. Με μόντα δεν θέλω να το ρισκάρω. Κρίμα γιατί θα την δοκίμαζα απο περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εγω μπορει να την τσιμπησω για το καινουριο που χτιζω σιγα σιγα (1150) και θα την δοκιμασω σε 1366 μπας και μπει εστω και με κανα βοηθητικο μπρακετ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eliaskat Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Σε 10 ημέρες θα την εχει το κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αν καταφέρεις σε 1366 πες μου μπας και την τσιμπήσω. Φτηνή και με κολάζει. 4 φαν κιόλας με χοντρό rad. Έλεγα για την h105 αλλα ακριβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ναι όντως η corsair τις τσιμπάει τις τιμές και πολλά προϊόντα της είναι υπερεκτιμημενα. Ιανουάριο-Φεβρουάριο προγραμματίζω να την παρω αν έχω ολοκληρώσει το build, (αν και πιστεύω θα το εχω έτοιμο μέχρι τότε), αν υπάρχει στην Ελλάδα μέχρι τοτε θα την παρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Θα ψάξω και εγώ καμια πατέντα αλλιώς αναγκαστικά σε corsair . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μετά πας σε coolermaster nepton 240m για μενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Την είχα παραγγείλει αλλα το ακύρωσα τελευταία στιγμή. Είχα διαβάσει διαφορα για το customer service της cm και στραβωσα. Μιας που με της corsair εχω μείνει ικανοποιημένος. Αλλα ακούω ειναι σχετικά αθόρυβη η cm και αυτό είναι καλό. Η h60 πάντως που είχα για λιγο καιρό καλή ήτανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εγώ με τίποτα δεν θα πηγαινα σε μονο ψυγείο (120), μονο 240 και πάνω για καλή υδροψυξη και φυσικά για χαμηλες θερμοκρασίες, χαμηλούς θόρυβος για ένα καλό overclock! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα