Supernova21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, Παρακατω ακολουθει κειμενο που περιγραφει γεγονοτα ενος χρονου τωρα, οποτε αν δεν εχεις χρονο αστο... Αν ναι διαβασε. Παω 2α λυκειου. Ειμαι ενα απλο παιδι. Ουτε πιστεμενος, ουτε σνομπ και να το παιζω καποιος. Ξεκιναμε απο περσυ τετοια εποχη, Χριστουγεννα, εχουμε διακοπες και βγαινω κλασσικα με την παρεα μου τις περισσοτερες μερες. Πρωτη χρονια στο σχολειο και ακομα σχετικα αρχη οποτε υπαρχουν ακομα παιδια που δεν γνωριζω καλα. Στην παρεα μου την "πολυ κολλητη" μεχρι τοτε ημαστε 4 αγορια. Ενα ΣΚ λοιπον λιγο πριν το τελος των διακοπων μας λενε κατι κοπελες απο την ταξη μας να βγουμε ολοι μαζι... Πολυ καλες ολες μπορω να πω. Τεσπα γινεται το deal και βγαινουμε εκεινο το σαββατο 9 ατομα. Με τα κοριτσια αυτα δεν καναμε καθολου παρεα ως τοτε αλλα υπηρχε πολυ καλη ατμοσφαιρα και χημεια και δεθηκαμε ολοι. (Εχουμε καταληξει τωρα να ειμαστε γενικα αχωριστοι ολοι, αλλα λιγη σημασια εχει με αυτο που θελω να πω...) Εκει το πρωτο σαββατο που βγηκαμε γνωρισα καλυτερα μια συμμαθητρια, την Αννα. Γνωριστικαμε καλα και ολο το βραδυ σχεδον μιλαγαμε μαζι. Απο τις επομενες μερες αχωριστοι... Δεν μπορω να σας το εξηγησω ακριβως αλλα ενιωθε και ενιωθα τοσο ανετα ο ενας με τον αλλον που λεγαμε μεταξυ μας τα ΠΑΝΤΑ. Πολλες φορες σε τετοιο επιπεδο που νευριαζαμε τους αλλους γιατι ολο συζητουσαμε μεταξυ μας και γραφαμε τους υπολοιπους. Αυτη ειχε (μπορει και να εχει) τρελο κολλημα με ενα αγορι που γνωρισε, το οποιο ειναι απο την περιοχη αλλα δεν μενει μονιμα εδω και ερχεται μονο για διακοπες. Ε σε αυτο το διαστημα (διακοπες Χριστουγεννων που ειχαμε τοτε) γνωριστηκαν βρεθηκαν καμια 5αρια φορες και εκαναν κατι. Εγω απ την αλλη δεν ειχα τιποτα το ιδιαιτερο, οτι ερχοταν ευπροσδεκτο αλλα δεν τρελενομουν να κυνηγησω και καμια παραπανω... Μεσα στη χρονια σχεδον συνεχεια μαζι παντου με την Αννα... Σε σημειο που μας νομιζαν ολοι για ζευγαρι, και με λεγαν και βλακα που δεν χωνωμαι. Τεεσπα κατα την ανοιξη ολο και ηθελα να την βλεπω πιο πολυ, και οποτε μου ελεγε πια για εκεινο το αγορι, αντι να τη συμβουλευω την εβριζα για το κολλημα της... Ναι, ναι σωστα μαντεψες. Αρχισε να μου αρεσει. Πφφφ ωραια λεω, εδω ειμαστε τωρα τον ηπιαμε. Πως της το φερνεις τωρα που ειναι κολλητη σου, και ξερεις οτι γουσταρει το παιδι που ανεφερα πιο πανω? (Μικρη παρενθεση για αυτον: Μεεγας βλακας. Ξερεις, απο αυτους που ειναι ωραιοι, το ξερουν και το εκμεταλευονται. Της φεροταν αψογα οσο ηταν εδω και μετα που εφυγε ουτε που της μιλαγε, με αποτελεσμα αυτη να κολλησει.) Αυτη απο τοτε που εφυγε ο τυπος μεχρι το καλοκαιρι που ξαναηρθε του ειχε στειλει μαλιστα και 3-4 φορες αλλα αυτος την εγραψε κανονικα αφου ηταν χιλιομετρα μακρια. Και το χειροτερο? Ολον αυτον τον καιρο ειχε τοσο μεγαλο κολλημα με αυτον, που οποιος αλλος της την επεφτε (γιατι ειναι και αρκετα ομορφη οφειλω να πω) τον ακυρωνε στεγνα. Αααντε τωρα εγω που τα ηξερα ολα αυτα να παω να της πω οτι την γουσταρω... Ερχεται καλοκαιρι, και δεν παει αλλο πρεπει να της το πω. Την πιανω μια μερα που ειχαμε βγει ολοι και παμε μια βολτα ενα στενο πιο κατω απο εκει που ειχαμε βγει. Αρχιζω να την βαζω στο νοημα, καταλαβαινει τι παιζεται και εκει που ειμαι στην φαση: τρωω ακυρο η τωρα ειναι που με φιλαει, ερχεται ο κεφτες ο Κωστας. Οχι ρε πουστη μου λεω δεν γινονται αυτα... Τεσπα ερχεται να μας πει οτι την φευγουνε απ το μαγαζι οι αλλοι και να ανεβουμε και εμεις. Πολυυ αβολη στιγμη ολος ο γυρισμος μεχρι το σπιτι, αφου δεν ηξερα αν εφαγα μεγα ακυρο η οχι... Εκει που μιλαγαμε καθε μερα (φβ, τηλ κλπ) την αλλη μερα τιποτα, και την παραλη και so on... Oκαυ λεω δεν πειραζει τουλαχιστον ξερω οτι δεν θελει και δεν εμεινα με την απορια... Περνανε μερες, μπαινει Ιουλιος και ειμαστε απλα τυπικα φιλοι. Πανε τα παλια. Βγαινουμε, λεμε 2-3 κουβεντες και αυτο. Anyway φευγω διακοπες εγω και χανομαστε για κανα μηνα. Τοτε σκαει μυνημα απο την κολλητη της και μου λεει να βρεθουμε θελει να μου μιλησει. Παω λοιπον και γω και μου κανει για μενα και την Αννα οτι στεναχωριεται που δεν μιλαμε πια και δεν ειναι οτι δεν της αρεσω, απλα εχει κολλησει με τον αλλον. Εγω εκει φορτωσα ασχημα για καποιον λογο και της λεω το ξερετε και οι δυο οτι ειναι βλακας και δεν την θελει. Μου κανει καθε μερα αυτο της λεω και δεν ακουει... Νευριαζω τοσο πολυ με την σταση της που δεν εχει πει ουτε ενα γεια τοσο καιρο και λεω τελος να πα να γα...θει. Φευγω ξανα διακοπες μετα και παλι ουτε ενα γεια η Αννα. Μεσα Αυγουστου, στελνει μυνημα η κολλητη της και μου κανει οτι βρεθηκε με αυτον τυχαια. Της κανω τι εγινε? Και για να μην τα πολυλογω, αυτος την ακυρωσε κανονικα γιατι ειχε κοπελα, αλλα της ειπε οτι ακομα καλη ειναι και την περναγε ενα χερι οποτε ηθελε... Κλαμα και κακο η Αννα και ολα τα σχετικα. Καλαα να παθει λεω, της τα ελεγα τοσο καιρο. Ξαναρχιζει το σχολειο φετος, ξαναβρισκομαστε στην ταξη και παλι μονο τα τυπικα μεταξυ μας. Δοξα το Θεο εχω νευριασει τοσο πολυ μαζι της αυτη την εποχη που δεν με ενοιαζε ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ. Μετα απο λιγο καιρο αρχισε και μου ξαναεστελνε να μιλαμε. Την εγραφα αφανταστα πολυ. Απο κοντα δεν την αφηνα ουτε να με πλησιασει και ολο την "μειωνα" οταν μου μιλαγε.(Δεν ειχα νευριασει μαζι της τοσο για τα παραπανω, αλλα για ακατι αλλο που εκανε και με πειραξε πολυ, αλλα δεν ειναι παρων στη συζητηση αυτη.) Τωρα τελευταια την εχω πιασει πολλες φορες να γυρναω το κεφαλι μου και να με κοιταει, και μολις γυρναω να κοιταει αποτομα αλλου. Επισης κολλαει παρα πολυ οταν ειμαι μπροστα, στον κολλητο μου, το οποιο παιδι εχει κοπελα, οποτε δεν προκειτε να παιξει κατι μεταξυ τους. Το παραπανω μαλιστα το σχολιαζουν ολοι στην παρεα, και λενε οτι το κανει επιτηδες για να ζηλεψω εγω. Ερωτω λοιπον οσους καταφεραν να φτασουν στο τελος: Ποια ειναι η πιθανοτητα να ψηνεται αυτη τωρα? Γιατι να μην το πει (αν ειναι αυτη η περιπτωση) αφου ξερει ηδη οτι εγω την γουσταρα παλιοτερα? Παιζει να ειναι το οτι την αποφευγω και την μειωνω συνεχεια οταν μου μιλαει? Απο την μια την θελω, το παραδεχομαι. Απο την αλλη μου την εχει σπασει τοσο πολυ, που δεν θελω μονο απο αντιδραση. Πως να δω αν θελει η οχι?
anwnymh29 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αμα δεν εισαι πιστεμενος δεν πας πουθενα φιλε! 7
g_alkis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πολλές φουσκοδενδριές το Νοέμβρη στα σχολεία 12
Supernova21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αμα δεν εισαι πιστεμενος δεν πας πουθενα φιλε! Οχι αυτο το ειδος πιστεμενου μαν... Εννοω οχι απο τους βλακες που ειναι ολα για τη μοστρα. Οπου χρειαστει γενικα δεν κολωνω. Πολλές φουσκοδενδριές το Νοέμβρη στα σχολεία Αααστα να πανε :Ρ
defacer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Ποιά είναι η πιθανότητα, γιατί δε σου το λέει, λες να πειράχτηκε; Who cares. Αυτό που σ' ενδιαφέρει είναι να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, ιδανικά με το να τα φτιάξετε. Την παίρνεις λοιπόν τηλέφωνο και της λες "Αννούλα, είναι ένα θέμα που με απασχολεί. Μου αρέσει η παρέα σου κι αυτό το ξέρεις ήδη, αλλά δε μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που έχει εξελιχθεί η μεταξύ μας σχέση. Πάμε τσάρκα να μιλήσουμε." Απο κει και πέρα play ball. Σε περίπτωση αμπαλίας, αφού αφήσετε στην άκρη τα κακώς κείμενα μεταξύ σας ρίξε στο καπάκι ένα κομψό πέσιμο με λίγο χιούμορ και hope for the best. Προσωπική συμβουλή, ο,τι κι αν γίνει, μη μειώσεις κανέναν, ούτε καν το μαλάκα. Απλά μη δεχτείς να μπεις σε τέτοια θέση. - "Δε σου την έσπασε η συμπεριφορά μου;" - "Με ενόχλησε μάλλον γιατί περίμενα κάτι διαφορετικό και αυτό πιστεύω φάνηκε από την αντίδρασή μου, αλλά στην τελική οι αποφάσεις σου είναι δικές σου." - "Ήταν πολύ μαλάκας όμως!" - "Δεν ξέρω πόσο μαλάκας ήταν αλλά χαίρομαι που κατάλαβες ότι δε σου αξίζει ένας τέτοιος τύπος." - "Ημουν πολύ βλαμμένη!" - "Βλαμμένη θα ήσουν αν ήσουν ακόμα κολλημένη μαζί του. Εγώ νομίζω ότι αυτό που λες είναι σημάδι πως κατάλαβες κάποια πράγματα και είσαι έτοιμη να προχωρήσεις παρακάτω." κλπ ΥΓ: Μην αρχίσεις να το παίζεις υπεράνω και ώριμος αν δεν είσαι (ή δε θέλεις να γίνεις τώρα που το "συζητήσαμε") όντως.
Supernova21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ποιά είναι η πιθανότητα, γιατί δε σου το λέει, λες να πειράχτηκε; Who cares. Αυτό που σ' ενδιαφέρει είναι να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, ιδανικά με το να τα φτιάξετε. Την παίρνεις λοιπόν τηλέφωνο και της λες "Αννούλα, είναι ένα θέμα που με απασχολεί. Μου αρέσει η παρέα σου κι αυτό το ξέρεις ήδη, αλλά δε μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που έχει εξελιχθεί η μεταξύ μας σχέση. Πάμε τσάρκα να μιλήσουμε." Απο κει και πέρα play ball. Σε περίπτωση αμπαλίας, αφού αφήσετε στην άκρη τα κακώς κείμενα μεταξύ σας ρίξε στο καπάκι ένα κομψό πέσιμο με λίγο χιούμορ και hope for the best. Προσωπική συμβουλή, ο,τι κι αν γίνει, μη μειώσεις κανέναν, ούτε καν το μαλάκα. Απλά μη δεχτείς να μπεις σε τέτοια θέση. - "Δε σου την έσπασε η συμπεριφορά μου;" - "Με ενόχλησε μάλλον γιατί περίμενα κάτι διαφορετικό και αυτό πιστεύω φάνηκε από την αντίδρασή μου, αλλά στην τελική οι αποφάσεις σου είναι δικές σου." - "Ήταν πολύ μαλάκας όμως!" - "Δεν ξέρω πόσο μαλάκας ήταν αλλά χαίρομαι που κατάλαβες ότι δε σου αξίζει ένας τέτοιος τύπος." - "Ημουν πολύ βλαμμένη!" - "Βλαμμένη θα ήσουν αν ήσουν ακόμα κολλημένη μαζί του. Εγώ νομίζω ότι αυτό που λες είναι σημάδι πως κατάλαβες κάποια πράγματα και είσαι έτοιμη να προχωρήσεις παρακάτω." κλπ ΥΓ: Μην αρχίσεις να το παίζεις υπεράνω και ώριμος αν δεν είσαι (ή δε θέλεις να γίνεις τώρα που το "συζητήσαμε") όντως. Πολυ καλες συμβουλες φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ! Κατι αναλογο σκεφτομουν, απλα τωρα δεν της μιλαω καθολου σχεδον εγω... Δεν θα ειναι καπως αν της ζητησω να βγουμε? τον κολλητο σου να προσεχεις... Μωρε λες? Μπαα δεν νομιζω...
defacer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Πολυ καλες συμβουλες φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ! Κατι αναλογο σκεφτομουν, απλα τωρα δεν της μιλαω καθολου σχεδον εγω... Δεν θα ειναι καπως αν της ζητησω να βγουμε? Προφανώς θα είναι, είχα άλλη κατάσταση στο μυαλό μου. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα με σπασμένο τηλέφωνο, οπότε δε θα δοκιμάσω άλλες μαντεψιές.
stergem Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μη μπλέκεις με τέτοια άτομα,τρέχα να σωθείς.
george200-13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Φιλε κατι παρομοιο ειχα και εγω. Πιστευα οτι να αυτη ειναι η "γυναικα της ζωης" μου. Αυτη ωστοσο της ο ποιο μαλ@κας της ταξης. Εμεις δεν μιλουσαμε πολυ. Μετα απο καιρο που ποια νομιζα ειχα χασει ολες τις ελπιδες δειχνει καποια σημαδια σε εμενα Να μην τα πολυλογω την εγραψα κανονικα. Ξερεις κατι ομως; Τελικα ηταν η μονη που αγαπησα ετσι και εχω μεινει με την απορια αν επρεπε να κανω κατι. Και αυτη η απορια με τρωει ακομα. Σου προτεινω να την βρεις. και να τα ξεκαθαρισετε την κατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα