Προς το περιεχόμενο

[TV]F&U FLS50224 399€@kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την εχω και ηδη εχω παραγγειλει 2 για το σοι που εψαχναν τωρα τελευταια,μετα την 42αρα που ειχε το Πλαισιο προσφατα πιστευω μια απο τις καλυτερες επιλογες για καποιον που θελει ιντσες και τιμια τιμη.

Bonus τα 3 χρονια On Site εγγυηση που δινει ο Αμοιριδης Σαββιδης 

http://www.fandu.gr/

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
Κατηγορία Τηλεοράσεις
Διάρκεια εγγύησης 36 μήνες
Κάλυψη Παραλαβή/παράδοση από το χώρο του πελάτη ή απευθείας παραλαβή/παράδοση από τον πελάτη σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό κέντρο
Εξαίρεση Εξαιρούνται παρελκόμενα όπως μπαταρίες, καλώδια, φορτιστές κλπ

Δημοσ.

Ειχε παιξει και στα 299 περσι αν θυμαμαι καλα στο you

Όντως. Ακομα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν την πήρα... Στα 399 δε θεωρώ οτι πολυαξίζει ωστοσο δεν παύει να ειναι προσφοραρα

Δημοσ.

Σωστο αλλα ηταν το προηγουμενο μοντελο FLS50222

Την είχα πάρει τότε και την έχω ακόμη..

Πολύ τίμια τηλεόραση και δουλεύει αρκετές ώρες απροβλημάτιστα.

Αλλά εχει αρκετό clouding,για όποιον νοιάζεται για τέτοια θέματα.

Για 400 πάντως δε θα την έπαιρνα,αν η τωρινή δεν έχει μεγάλη βελτίωση απο το προηγούμενο μοντέλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την εχω και ηδη εχω παραγγειλει 2 για το σοι που εψαχναν τωρα τελευταια,μετα την 42αρα που ειχε το Πλαισιο προσφατα πιστευω μια απο τις καλυτερες επιλογες για καποιον που θελει ιντσες και τιμια τιμη.

Bonus τα 3 χρονια On Site εγγυηση που δινει ο Αμοιριδης Σαββιδης 

http://www.fandu.gr/

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Κατηγορία Τηλεοράσεις

Διάρκεια εγγύησης 36 μήνες

Κάλυψη Παραλαβή/παράδοση από το χώρο του πελάτη ή απευθείας παραλαβή/παράδοση από τον πελάτη σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό κέντρο

Εξαίρεση Εξαιρούνται παρελκόμενα όπως μπαταρίες, καλώδια, φορτιστές κλπ

Μπορεις να μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες; τα χρωματα πως ειναι; στο μαυρο της; τα ψηφιακα τα δειχνει καλα; απο συνδεσιμοτητα πως τα παει ; μπορω να προβαλω περιεχομενο του ταμπλετ η του κινητου κλπ; και τελος οσο αφορα ταινιες κλπ τι ειδους υποστιριζει; οι υποτιτλοι φαινονται ;;

ευχαριστω προκαταβολικα 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.

Εμένα μια δουλεύει μια χαρά

Το ινετρνεττδε το χρησιμοποιώ ειναι κουραστικό. Είναι με στικακι wifi

299 την πήρα οχι δεν ηταν 400 hz

• Like 1
Δημοσ.

Την είχα πάρει τότε και την έχω ακόμη..

Πολύ τίμια τηλεόραση και δουλεύει αρκετές ώρες απροβλημάτιστα.

Αλλά εχει αρκετό clouding,για όποιον νοιάζεται για τέτοια θέματα.

Για 400 πάντως δε θα την έπαιρνα,αν η τωρινή δεν έχει μεγάλη βελτίωση απο το προηγούμενο μοντέλο.

Συμφωνω απολυτα με τον προλαλήσαντα. Να προσθεσω οτι στα αρνητικα (γιατι αυτα ενδιαφερουν σε τετοιες περιπτωσεις) ειναι το τηλεκοντρολ το οποιο ειναι εντελως γτπ. Φτηνιαρικη κατασκευη στο ματι και στην αφη. Μετα απο ενα χρονο και κατι αρχισε να τα παιζει καθως δεν ανταποκρινεται παντα στο πατημα κουμπιων και πρεπει να τα πατας δυνατα για να αλλαξει καναλια. Πλεον χρησιμοποιω ενα προγραματιζομενο του Lidl.

Μπορεις να μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες; τα χρωματα πως ειναι; στο μαυρο της; τα ψηφιακα τα δειχνει καλα; απο συνδεσιμοτητα πως τα παει ; μπορω να προβαλω περιεχομενο του ταμπλετ η του κινητου κλπ; και τελος οσο αφορα ταινιες κλπ τι ειδους υποστιριζει; οι υποτιτλοι φαινονται ;;

Χρωματα δεν ειμαι ειδικος για να κρινω, αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις δηλαδη μην εχεις τρομερες απαιτησεις. Τα ψηφιακα της Digea μια χαρα φαινονται οπως σε αλλες τηλεορασεις - δε θα δεις διαφορες γιατι ουτως η αλλως το σημα σε ορισμενα καναλια ειναι γουτουπου (Αντενα). ΕΡΤ HD που βλεπω μπαλες ειναι αρκετα καλο - ικανοποιητικο αν θεσω αυτο ως μετρο συγκρισης.

Ιντερνετ ειναι αρκετα αργο το μενου της ως Smart TV (προσωπικα δεν το χρησιμοποιω καθολου-και δεν με ενδιαφερει κιολας. το θεωρω αχρηστο να χρησιμοποιω ιντερνετ σε tv οταν εχω ταμπλετα η λαπτοπ).

Streaming δεν ξερω τι παιζει απο home συσκευες καθοτι δε το δοκιμασα ποτε. Τις παιζω παντα απο στικακι - σκληρο και τρεχει οτιδηποτε εχω δοκιμασει σε mkv - avi εως και 720p. Εξωτερικοι υποτιτλοι υποστηριζονται κανονικα ολα τα encodings που εχω βαλει.

1080p αρχειο δεν εχω κατεβασει ποτε οποτε δε ξερω να σας πω. Λογικα θα το τρεχει καλα.

Για τοτε (Ιουλιος 2014 -300 ευρω) τη θεωρησα καλη επιλογη γιατι δεν εβρισκες 50αρα κατω απο 600. Για τωρα αν υπαρχει 50αρα επωνυμη εως και τα 550 δε θα την επαιρνα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...