Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Εχω και εγω flickering στην οθονη μου, άρχισε σιγα σιγα και μετά άναβε και μετά απο καιρό τώρα δεν μένει καθόλου αναμένη. Διάβασα οτι ειναι κοινό πρόβλημα, με ένα απλό search στο youtube και ειδα οτι ειναι και αρκετά εύκολο να διορθωθεί και οικονομικό, 2 πυκνωτές κάτω απο ευρώ κόστος. Το θέμα ειναι οτι εγώ δεν το κατέχω το άθλημα με κολλητήρια κλπ, και στα "γεράματα" μου δεν ειμαι για να κανω δοκιμές :). Η οθόνη προοριζόταν για πέταμα, αλλα αφου ανακάλυψα οτι μπορεί να σωθεί πολύ έυκολα, προτιμώ να την και να την δώση στον γιο μου. 7.5 ετών. Αν υπάρχει κάποιος απο Αθήνα (εγώ Πειραιά βρίσκομαι) που έχει όρεξη και έχει χρόνο φαντάζομαι 30 λεπτα max δουλεια ειναι και μπορεί να με βοηθήσει, προτιμώ που λεει ο λογος να δώσω σε καποιον 20 ευρω πχ παρα να παω σε καποιον επισημο τεχνικό να μου παρει 50 ευρώ για πλακα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η δουλεια ειναι πολύ ευκολη, ειχα το ιδιο προβλημα με σενα, παω σε εναν ηλεκτρονικό που ηταν μεγαλος σε ηλικία και του λεω ποσα θες να μου αλλαξεις 2 πυκνωτες, μου ειχε πει μια τιμή ουτε 10€ και του δίνω το ΟΚ. Τον βλεπω που αρχιζει την επιδιόρθωση και το χερι του να τρεμει σαν κομπρεσερ... λεω ωχ θα μου καψει ολη την πλακετα αυτος... τελικά ο μαστορας εκανε μια χαρα δουλεια οποτε συμπερανα οτι ειναι πολυ ευκολο να γινει η αλλαγή πυκνωτη, απλά να προσεξεις τα +/- του πυκνωτή για να μην μπει αναποδα.

Δημοσ.

Τελικά φτιαχτηκε , οντως ειναι αρκετα ευκολη δουλεια, οχι απο μένα βεβαια γιατι δεν το εχω ξανακάνει. Ευχαριστώ τον Τάσο για την βοήθεια του. Γλιτωσε το τσαμπα πέταμα η οθόνη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...