Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουγεται ενας ενοχλητικος ηχος απο το λαπτοπ λες και ειναι τουρμπινα αεροπλανου και οσο δουλευει μερικες φορες αυξανεται η ενταση του και ανεβαζει θερμοκρασια!
Επισης οταν συνδεω να δω καποια ταινια στην τηλεοραση με hdmi ,η ταινια κολλαει και παγωνουν τα frames και μετα κολλαει και ολο το λαπτοπ και δε μπορω να κανω τιποτα παρα να το κλεισω απο το κουμπι!Επισης καποιες φορες μου κανει ενα reboot και μου εμφανιζει για 10 δευτ το παρακατω μηνυμα.

Tελος οταν κλεινω το καπακι στο λαπτοπ δε σταματαει η λειτουργια του αλλα συνεχιζει να δουλευει.

Τα μονα προγραμματα που μπορει να τρεχουν στο μπαγκραουντ ειναι mtorrent,avg,ccleaner

Το λαπτοπ ειναι sony vaio και πριν κανενα χρονο ειχα αλλαξει σκληρο,καηκε ο original και εβαλα καινουργιο με αποτελεσμα να ξαναπερασω τα windows και να χασω και ολες τις λειτουργιες του vaio!

Eπισης πριν κανενα μηνα το εδωσα για σερβις επειδη μου εμφανιζε μπλε την οθονη,μου ειπαν οτι εφταιγε η καλωδιοταινια και μου την αλλαξαν αλλα το προβλημα με τον ηχο και την θερμοκρασια υπηρχε και πριν!

Τι μπορει να φταιει; Eυχαριστω!

2rrm34l.png

b7c1me.jpg

Δημοσ.

Θόρυβος = Πας και για αλλαγή ανεμιστήρα,και αν κρίνω από τον επεξεργαστή είναι πενταετίας λαπτοπ,οπότε κ λίγο λογικό..

Ξεκίνα λοιπόν από αυτό ώστε να φτιάξει η λειτουργία του κατ'αρχην και το τι θα κάνει ο υπολογιστής κλείνοντας το καπάκι θα το ρυθμίσεις από το power options.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγαινέ το, άμεσα για καθαρισμα και αλλαγή πάστας γιατί η ATI δεν θα αντέξει για πολύ.

Δημοσ.

Θόρυβος = Πας και για αλλαγή ανεμιστήρα,και αν κρίνω από τον επεξεργαστή

Δεν είναι απαραίτητο.

Ο καημένος ο ανεμιστήρας τα δίνει όλα γιατί προσπαθεί να κατεβάσει τις θερμοκρασίες και δεν μπορεί, γιατί προφανώς είναι φραγμένη η δίοδος του αέρα.

Το laptop χρειάζεται σε πρώτη φάση άνοιγμα και καθάρισμα (και με την ευκαιρία του ανοίγματος, αλλαγή των θερμοαγώγιμων υλικών και λίπανση του ανεμιστήρα), και μετά από αυτό ο ανεμιστήρας το πιθανότερο είναι να σταματήσει να κάνει θόρυβο γιατί θα ρίξει τις στροφές.

Αν συνεχίσει ο θόρυβος και μετά το καθάρισμα και την λίπανση, τότε πάει για αλλαγή.

Αλλά το καθάρισμα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν, γιατί όπως είπε και ο προλαλήσας, η ATI δεν θα αντέξει για πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

ok σας ευχαριστω παιδια!

Πιστευετε μονος μου μπορω να το ανοιξω,να το καθαρισω και να αγορασω και να αλλαξω τις παστες ;

Aν το πηγαινα σε καποιο καταστημα για σερβις,ποσο θα ηταν το κοστος;

Yπαρχει και περιπτωση να μου εμφανισουν και αλλο προβλημα και να ζητησουν περισσοτερα λεφτα για την επισκευη;

Δημοσ.

ok σας ευχαριστω παιδια!

Πιστευετε μονος μου μπορω να το ανοιξω,να το καθαρισω και να αγορασω και να αλλαξω τις παστες ;

Aν το πηγαινα σε καποιο καταστημα για σερβις,ποσο θα ηταν το κοστος;

Yπαρχει και περιπτωση να μου εμφανισουν και αλλο προβλημα και να ζητησουν περισσοτερα λεφτα για την επισκευη;

Αν πιάνουν τα χέρια σου, δες και κανενα βιντεο στο youtube, αλλιως οι τεχνικοί παίρνουν από 20 μεχρι 40 για καθαρισμό. Ποιο μοντέλο είναι?

Δημοσ.

ok θα δω βιντεο στο youtube!

Sony Vaio VPCEB3M1E

Παστες κλπ πουλανε σε πολυκαταστηματα με ηλεκτρονικα τυπου κωτσοβολος κλπ?

Δημοσ.

14ditqs.jpg

Το ανοιξα!θα ανοιξω και το ανεμιστηρακι!

Ειδα ενα βιντεο και οι παστες εμπαιναν καπου κατω απο το ανεμιστηρακι!Για εκει λετε ;Μετα την αλλαγη ποςη ωρα θα πρεπει να περιμενω για να στεγνωσει καλα ωστε να δουλεψει!

Ευχαριστω πολυ παιδια!

Δημοσ.

Μετα την αλλαγη ποςη ωρα θα πρεπει να περιμενω για να στεγνωσει καλα ωστε να δουλεψει!

Καθόλου.

Δες αυτό το βίντεο:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια κοιταξα στο πλαισιο και εχει παστα με 1,5 γρ και με 3,5 γρ ,εγω ποια απο τις δυο πρεπει να παρω!

Επισης στο βιντεο δειχνει οτι η παστα βγαινει με ισοπροπυλικη αλκοολη 99% ,που μπορω να την βρω και ειναι σιγουρο οτι θα βγει γιατι απο οτι βλεπω εχει γινει πετρα η παστα εδω!Βεβαια απο τα καλλυματα με λιγο ξυσιμο και πιεση το εβγαλα!

do5v06.jpg

2isvxqt.jpg

2vlwfmc.jpg

Δημοσ.

Και καθαρό οινόπνευμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις(το ασπρο ε οχι το μπλέ)σε ενα πανάκι  πάνω και να τα καθαρίσεις ολα.

Επίσης βγάλε τον χαλκινο αγωγό απ τον ανεμιστήρα και καθάρισε την έξοδο του ανεμιστήρα,συνήθως εκεί είναι που πιάνει κουβέρτα.

Το 1,5 γρ πάρε αυτο που θα χρειαστείς είναι πραγματικά λίγο.

Εαν το πλαίσιο εχει PK-3 nano πάρε τούτη.

• Like 1
Δημοσ.

Και ελπίζω, να πιάνεις καμιά βρύση ή κάποιο άλλο μεταλλικό αντικείμενο πριν πιάνεις με τα χέρια σου τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, για να αποφορτιστείς από στατικό ηλεκτρισμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...