kostanen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, τα φώτα σας παρακαλώ, Μου περισσέψανε από ένα νεκρό laptop 2x4gb ddr3 και η αρχική μου σκέψη ήταν να τα βάλω σε ένα παλαιότερο αλλά μάχιμο. Δυστυχώς όμως αυτό φοράει ddr2 και έτσι δεν μπορώ. Επόμενη ιδέα είναι να μπουν στο dektop που είναι με μητρική asus S4A785TDM-EVO (έχω 2*2mb τώρα και 64bit windows 10) αλλά θα χρειαστώ μετατροπέα sodimm σε dimm. Η αλήθεια είναι πως το pc σχεδόν πάντα κάθεται αλλά γιατί να μην τα εκμεταλλευτώ... Βρήκα φθηνά τους παρακάτω, αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο για να δοκιμάζει τα sodimm ή και για να δουλεύει ένα σύστημα συνέχεια με αυτά. http://www.ebay.com/itm/1pc-DDR3-Laptop-SO-DIMM-to-Desktop-DIMM-Memory-RAM-Connector-Adapter-DDR3-New-BU-/261973917521?hash=item3cfedcbf51:g:A-4AAOSwu4BVrFx6 Τι λέτε θα έχω πρόβλημα? Θα το επιχειρούσατε στο σύστημά σας?
Pontikaskorinthos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα φίλε μου, Στη θέση σου θα πούλαγα τις sodimm ( το insomnia ενδείκνυται γι' αυτό ) και θα αγόραζα καινούργιες ( ή μεταχειρισμένες, βλ insomnia ) . Ίσως να βρεις και καμια ανταλλαγή... Αυτό γιατί αμφιβάλλλω για το απρόσκοπτο της λειτουργίας του αντάπτορα. Με το μικρό μου το μυαλό, φαντάζομαι πως θα έχει επιπτώσεις στους χρονισμούς.... Και αν υπολογίσεις ότι, πουλώντας τις μνήμες και βάζοντας και 20-30 ευρώ ακόμα, παίρνεις καινούργιες, δεν νομίζω ότι αξίζει. 2
kostanen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 δυστυχώς επιβεβαιώνεις τους φόβους μου, Από μνήμες δεν ξέρω τίποτα και κάτι με τρώει για το κατά πόσο θα πετύχει το εγχείρημα, μην έχω στα καλά καθούμενα μπλε οθόνες. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αν έχει κανείς μια "καλή" (όπως με βολεύει) ή αν έχει δοκιμάσει τέτοιους μετατροπείς θα ήθελα την άποψή του επίσης.
mar10s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 δυστυχώς επιβεβαιώνεις τους φόβους μου, Από μνήμες δεν ξέρω τίποτα και κάτι με τρώει για το κατά πόσο θα πετύχει το εγχείρημα, μην έχω στα καλά καθούμενα μπλε οθόνες. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αν έχει κανείς μια "καλή" (όπως με βολεύει) ή αν έχει δοκιμάσει τέτοιους μετατροπείς θα ήθελα την άποψή του επίσης. θα παρες τους ανταπτορες 10ε και δεν ξερεις αν θα δουλεψουν σωστα... μπορεις να πουλησεις της sodimm σου 30ε ?? και να παρεις sdram 40-45ε στης αγγελιες,,, ειναι τα ιδια λεφτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα