Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η nvidia εβγαλε driver μια μερα πριν την κυκλοφορια του και οι επιδοσεις των καρτων της ειναι πολυ ανωτερες απο της amd.ποτε θα αποφασισουν επιτελους να βγαλουν οδηγους?γιατι η nvidia ειναι τοσο γρηγορη σε αντιθεση με την amd.?εχω την ρ9 390 και τα fps ειναι χαλια παρολου που εχω απενοργοποιησει τα gameworks.και οταν εννοω χαλια πανε στα 30 φπσ σε πολεις.ανεπιτρεπτο.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας έμενες με την 970. Λογικά αν βγάλει θα βγάλει αυτές τις μέρες.

Πήγες απο CF 290 σε 970 και μετά σε μια 390 που είναι πρακτικά μια 290.

• Like 3
Δημοσ.

Ας έμενες με την 970. Λογικά αν βγάλει θα βγάλει αυτές τις μέρες.

Πήγες απο CF 290 σε 970 και μετά σε μια 390 που είναι πρακτικά μια 290.

LOL - πόσο άσχετος πρέπει να είναι ο τύπος που πληρώνει και ένα κάρο χρήματα για να κάνει υποβαθμίσεις...:P

Δημοσ.

LOL - πόσο άσχετος πρέπει να είναι ο τύπος που πληρώνει και ένα κάρο χρήματα για να κάνει υποβαθμίσεις... :P

πρωτον ασχετος δεν ειμαι,δευτερον το crossfire δεν μου λειτουργουσε καλα λογω χρησης καλωδιου μετατροπεα vga σε displeyport.τριτων η 970 με τα 3.5 gb εχει αδυναμια που θα φανει συντομα.και τεταρτον η 390 ειναι καλυτερη απο την 970 και πεμτον με το directx 12 η καρτα θα νικαει και την 980

Δημοσ.

1ον η 970 έχει 4GB (3,5 + 0,5 πιο αργά)

και

2ον όταν βγει παιχνίδι dx12 θα έχουμε αλλάξει 2-3 γενιές καρτών γραφικών.

η 970 εχοντας 3.5 γρηγορα και 0.5 μικρου bandwidth μνημης,οταν ενα παιχνιδι ζητησει πανω απο 3.5(θα γινει ισως με το syndicate ac)τοτε θα υπαρχει stuttering που κανει το παιχνιδι unpleyable.δευτερων το gears of war ultimate που βγαινει τον δεκεμβριο θα χρησημοποιει directx 12

• Like 1
Δημοσ.

Μα καλα ειχες 970 και την αλλαξες για την 390 ...... μαλιστα κατά τα αλλα επρεπε να ξερεις ότι η nvidia είναι πιο συνεπης οσον αφορα τους drivers της το εχει αποδειξει

Δημοσ.

μα καλα

Μα καλα ειχες 970 και την αλλαξες για την 390 ...... μαλιστα κατά τα αλλα επρεπε να ξερεις ότι η nvidia είναι πιο συνεπης οσον αφορα τους drivers της το εχει αποδειξει

μα καλα που το παραξενο?η ρ9 390 εχει 8gb vram που ειναι καταλληλα για cf και 4k.με τα 3.5 της 970 τι να τα κανω?

Δημοσ.

μα καλα

μα καλα που το παραξενο?η ρ9 390 εχει 8gb vram που ειναι καταλληλα για cf και 4k.με τα 3.5 της 970 τι να τα κανω?

Μα νομίζεις ότι μπορείς να γεμίσεις 8gb με μια 390?

Δημοσ.

Με τί μαγικά λές οτι η 390 θα ξεπερνάει την 980 με dx12.

αμα δεις το ευρως μνημης 512bits,memory bandwidth,texture bandwidth,rops κτλ γιατι στην amd ειναι ολα ψηλοτερα.για χαζους τους περασες?γιαυτο βγαζουν και νεο software crimson drivers,οταν ερθει το dx 12 που θα εκμεταλλευεται τα στοιχεια αυτα τοτε θα φανει η ιπποδυναμη της amd.

Δημοσ.

αμα δεις το ευρως μνημης 512bits,memory bandwidth,texture bandwidth,rops κτλ γιατι στην amd ειναι ολα ψηλοτερα.για χαζους τους περασες?γιαυτο βγαζουν και νεο software crimson drivers,οταν ερθει το dx 12 που θα εκμεταλλευεται τα στοιχεια αυτα τοτε θα φανει η ιπποδυναμη της amd.

Nαι όπως και ο FX9590 5ghz X8 > i7 6700 4ghz X8  :ph34r:

Ιπποδύναμη

195niicv74qlyjpg.jpg

• Like 2
Δημοσ.

η nvidia εβγαλε driver μια μερα πριν την κυκλοφορια του και οι επιδοσεις των καρτων της ειναι πολυ ανωτερες απο της amd.ποτε θα αποφασισουν επιτελους να βγαλουν οδηγους?γιατι η nvidia ειναι τοσο γρηγορη σε αντιθεση με την amd.?εχω την ρ9 390 και τα fps ειναι χαλια παρολου που εχω απενοργοποιησει τα gameworks.και οταν εννοω χαλια πανε στα 30 φπσ σε πολεις.ανεπιτρεπτο.

Στο τόπικ του Fallout 4, στη τελευταία σελίδα, ο Prospector έχει ένα πολύ κατατοπιστικό πόστ με ρυθμίσεις για να μήν έχεις τις βουτιές στα fps που αναφέρεις. Ακολούθα το κατα γράμμα.

Οι drivers πολύ λίγα έχουν να κάνουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο είναι κάκιστα optimized. Οι βουτιές στο framerate κάτω από τα 60fps συμβαίνουν σε όλους, είτε έχουν AMD είτε Nvidia, ακόμα και σε κάρτες Fury και 980Ti.

Το παιχνίδι είναι CPU bound και όχι GPU, που σημαίνει ότι ο επεξεργαστής σου καθορίζει το minimum framerate στα επίμαχα σημεία και όχι η κάρτα γραφικών.

f4_cpu_nv.png

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...