giorgos147 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή έχω 2 U2311H. Τόσα χρόνια με έχουν καλύψει πλήρως, όμως λόγω ενός Refund από Amazon.de, θέλω να τις αλλάξω. Έβγαλαν και κάποια προβλήματα, και θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμη για αυτές τις 2, αλλά θα αναφερθώ αργότερα για αυτό το θέμα. Πρώτα από όλα, είμαι με μία 4870. Γνωρίζω ότι είναι παμπάλαια. Κάποια στιγμή θα αλλαχτεί. Γενικά παιχνίδια στο PC δεν πολυπαίζω, οπότε προσωρινά δεν υπάρχει θέμα. Βλέπω η 4870 έχει έξοδο μέχρι 2560χ1600. Προσωρινά, δηλαδή, θα είμαι καλυμμένος για όλα τα άλλα που θέλω, πλην παιχνιδιών. -καλά, εδώ τώρα δε με καλύπτει σε 1080p σε παιχνίδια, οπότε...- Γενικότερα όμως, δεν βάζουμε σαν προϋπόθεση παιχνίδια. Καθόλου. GSync δηλαδή και τέτοιες τεχνολογίες -για τις οποίες δε ξέρω πόσο παραπάνω πληρώνεις αφού δε το έψαξα και αφού δεν έχω ανάλογη κάρτα (μάλλον για ATI με βλέπω πάλι στο μέλλον. Ίσως κάποια χ80)-, δεν μας ενδιαφέρουν. Εδώ με τις U2311H και είμαι ικανοποιημένος. Θέλω απλά το καλύτερο δυνατό στα 300€/μία. Οπότε, οι U2515H θα με ικανοποιήσουν; Γνωρίζω ότι υπήρχαν θέματα με τις UΧΧ14H. Υπάρχει κάτι άλλο να κοιτάξω; Στα συν βάζω το πολύ λεπτό Bezel. Ειδικά σε Dual νομίζω αξίζει. Είδα και κάποιες WideScreen, όμως: Δεν ξέρω αν θα με βολέψουν σε multitasking. Το Dual κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζομαι. Επίσης, βλέπω οι "διαστάσεις" στον χώρο μίας Widescreen είναι αρκετά μικρότερες ακόμη και από τις 2 U2311H που έχω τώρα. Οκ, εδώ παίζει ρόλο η ανάλυση θα μου πει κάποιος, όμως και πάλι, μην έχοντας δει μία widescreen από κοντά, δεν ξέρω αν είναι αυτό που θέλω. Οπότε, δεν απορρίπτουμε τίποτα. Έχουμε ταβάνι τα 300€ για κάθε μία (σύνολο δηλαδή τα 600 και για τις δύο, με ταβάνι εκεί διότι θα παιχτούν και κάνα 50ρι-60ρι μεταφορικά). Η αγορά θα γίνει μόνο από Amazon.DE. Όσον αφορά τώρα τις παλιές μου οθόνες, το βάζω σε spoiler και όποιος έχει τη καλή διάθεση, ας με βοηθήσει: Και οι δύο έχουν μία μαυρίλα στα δεξιά μόλις ανοίξουν. Ύστερα από λίγο και αφού "ζεσταθούν", η μαυρίλα σχεδόν εξαφανίζεται. Επίσης, και οι δύο σε λίγα σημεία έχουν βρωμίτσες μέσα. Σκόνη; Σίγουρα δεν είναι καμμένα πίξελ και είναι λίγα τα σημεία που έχουν αυτό το θέμα. Αυτές λοιπόν, αξίζει να τις σκοτώσω; Θα πιάσουν τίποτα; Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2015 από giorgos147 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ναι θα σου αρεσουν δυο U2515H. Ειναι μαλλον η καλυτερη αγορα που μπορεις να κανεις για να εχεις μεγαλο real estate μεχρι τα 300 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μάλιστα! Ωραία. Το μόνο που με απασχολεί είναι η λειτουργία με 4870. Δε θα έχω κανένα θέμα, έτσι; Επειδή η κάρτα, παρόλο που υποστηριζει την αναλυση, ειναι παμπαλαια. Γιαυτό ρωτάω. Πάντως, αν υπάρχει και κάμια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα, θα ήθελα να την ακούσω. Άλλωστε, δε το βιάζομαι καθόλου. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αν τείνεις προς τις U2515H καλύτερα να δοκιμάσεις από κοντά πρώτα αν μπορείς γιατί είναι σχετικά μικρή για την ανάλυση και μπορεί να σε ξενίσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αυτό διάβαζα τώρα. Θα το κοιτάξω. Λογικά θα τη βρω σε κάποιο κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγώ είμαι καλυμενος με τις 2χ2515 και το dpi τους. Από την αλλη μπορεί να μην σου κανει τέτοια ανάλυση σε αυτές τις διαστάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Βασικά, μήπως αξίζει να περιμένω καλύτερα για τη σειρά του 2016; Απ'όσο είδα, αρχή του 15' βγήκε αυτή η σειρά. Παίζει να υπάρχουν πουθενά "αναμενόμενα specs"; Ή, έστω εμπειρικά, τι νέο περιμένουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Βασικά, μήπως αξίζει να περιμένω καλύτερα για τη σειρά του 2016; Απ'όσο είδα, αρχή του 15' βγήκε αυτή η σειρά. Παίζει να υπάρχουν πουθενά "αναμενόμενα specs"; Ή, έστω εμπειρικά, τι νέο περιμένουμε; πρωτον δεν ξερω τι θα εχει η καινουργια σειρα ή αν υπαρχει. Δευτερον αναλογα την χρηση που κανεις θα πρεπει να διαλεξεις πχ αν αγοραζα μονιτορ τωρα θα επαιρνα ενα (Or two) καλο touch monitor και ενα καλο 4κ γιατι βολευει στο workflow μου. Οπως προειπα, αναλογα την χρηση που κανεις edit στην προηγουμενη cyber monday το amazon.de ειχε βγαλει καλα 27αρια μονιτορ με 150 ευρω [samsung s27]. μηπως να περιμενεις μερικες μερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 στην προηγουμενη cyber monday το amazon.de ειχε βγαλει καλα 27αρια μονιτορ με 150 ευρω [samsung s27]. μηπως να περιμενεις μερικες μερες; Ναι, δε το βιάζομαι ακόμη. Άλλωστε, δεν μου έχουν κάνει ακόμη Refund τα χρήματα, οπότε και δε μπορώ να κινηθώ σε αγορά. Απλά το ψάχνω από τώρα σίγα-σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Είμαι και εγώ στο ψάξιμο για κάτι ανάλογο. Επιτρέψτε μου την "εισβολή", μιας και ψάχνουμε σχεδόν τα ίδια. Δουλεύω σε μια εταιρία με dual Dell 2515. Το κακό τους είναι πως ναι μεν το πλαστικό bezel είναι πολύ μικρό, το τζάμι όμως δεν είναι όλο οθόνη, αλλά έχει γύρω γύρω μια μαύρη "κορνίζα". Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο μόνιτορ. Θεωρώ το πραγματικό bezel κρίσμιμο στοιχείο για dual monitor. Γνωρίζετε κάποιο 27+ που να πληροί αυτές τις προδιαγραφές; Η κάρτα που θα τα οδηγήσει είναι μία 980ti. Η χρήση της θα είναι αυστηρά επαγγελματική (After Effects, Max, Cinema 4D, Premiere κτλ...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Oλα τα frameless monitor εχουν το ιδιο panel structure απο την LG, οποτε οπως βλεπετε το bezel στο ενα, θα ειναι και στα αλλα. Αν δεν σας αρεσει με τιποτα το ενδιαμεσο bezel, πηγαινετε σε μια 4Κ oθονη, η οποια ομως εχει μικροτερο real-estate απο 2 1440p. Οι samsung των 150 ευρω θα ειναι τυπικες 27" 1080p, καλη τιμη για την κατηγορια τους αλλα αν δε σας ενδιαφερει το μεγεθος δεν ειναι καλυτερες απο αυτες που συζηταμε. Απο τη σειρα 16 μονο μια TN εχει κυκλοφορησει προς το παρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Είμαι και εγώ στο ψάξιμο για κάτι ανάλογο. Επιτρέψτε μου την "εισβολή", μιας και ψάχνουμε σχεδόν τα ίδια. Δουλεύω σε μια εταιρία με dual Dell 2515. Το κακό τους είναι πως ναι μεν το πλαστικό bezel είναι πολύ μικρό, το τζάμι όμως δεν είναι όλο οθόνη, αλλά έχει γύρω γύρω μια μαύρη "κορνίζα". Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο μόνιτορ. Θεωρώ το πραγματικό bezel κρίσμιμο στοιχείο για dual monitor. Γνωρίζετε κάποιο 27+ που να πληροί αυτές τις προδιαγραφές; Η κάρτα που θα τα οδηγήσει είναι μία 980ti. Η χρήση της θα είναι αυστηρά επαγγελματική (After Effects, Max, Cinema 4D, Premiere κτλ...) Τα 40αρια 4k mva απο κινα-κορεα τα εχεις δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τα 40αρια 4k mva απο κινα-κορεα τα εχεις δει? Χμ.... Για πες! Γιατί κοίταζα και ultra wide στις 30+ ιντσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αυτα http://www.ebay.co.uk/itm/New-AMH-A409U-UHD-40-3840X2160-16-9-4K-LED-Monitor-60Hz-DP1-2-HDMI2-0-Remote-/321856997207?hash=item4af02c0757:g:IOUAAOSwFnFV7oOG επισης λενε οτι ειναι flicker free. To οτι θα το περασεις οπως περασαν ολοι τα crossover τους απο το τελωνειο, ειναι αυτονοητο... edit στην προηγουμενη cyber monday το amazon.de ειχε βγαλει καλα 27αρια μονιτορ με 150 ευρω [samsung s27]. μηπως να περιμενεις μερικες μερες; επισης τα samsung s27 ηταν IPS flicker free. Just saying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα