Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ενώ έχω ανοικτό μόνον τον ΙΕ (δεν θελω σχολια :-D ) στα 10αρια.. Μου πετάει το μήνυμα της εικόνας..

Και σκέφτομαι.. τι παίζει? Από πότε τα 8GB δεν είναι επαρκή για το desktop, εξαιρώντας τα παιχνίδια...

Παταω το OK, και μετα από λιγο crashαρουν και οι drivers της οθόνης-GPU- και εχω ένα μαυρο πραγμα... Αναγκαστικα εκανα επανεκινηση...

Έχω ο,τι λεει η υπογραφή μου..

Transcended  2x2GB @1333 CL6 + Corsair XMS3 2x2GB @1600 CL9 (Aν δεν κανω λαθος)

Υ.Γ

Πρώτη φορά μου το βγάζει

Ευχαριστώ!

post-248149-0-62861700-1447269457_thumb.jpg

Επεξ/σία από cpttony
Δημοσ.

Δες τι page file του έχεις δώσει, δεν είναι όπως τα 8αρια δυστυχώς. 

Ευτυχως, δεν έπιασα ποτέ 8αρια..

Που το βρίσκω αυτό (μ***α ερωτηση-?-) ? Καπου το είχα βρει, όταν έψαχνα να βρω κάτι για το Arkham, το βρήκα αλλα τελικά δεν το πείραξα...

Δημοσ.

Ευτυχως, δεν έπιασα ποτέ 8αρια..

Που το βρίσκω αυτό (μ***α ερωτηση-?-) ? Καπου το είχα βρει, όταν έψαχνα να βρω κάτι για το Arkham, το βρήκα αλλα τελικά δεν το πείραξα...

http://ccm.net/faq/43000-windows-10-virtual-memory

Βάλτο System manage size αν δεν είναι

Γιατί ευτυχώς?Τα 8.1 ακόμα τα θεωρώ καλύτερα από τα 10 σε πολλά θέματα όπως ένα αυτό με την μνήμη.

Δημοσ.

Γιατί ευτυχώς?Τα 8.1 ακόμα τα θεωρώ καλύτερα από τα 10 σε πολλά θέματα όπως ένα αυτό με την μνήμη.

Δεν έχω δουλέψει σε 8, Από 7 πήγα σε 10. Εγω θεωρώ τα 7αρια, μαζι με τα ΧΡ, το κορυφαία. Αν και αυτό σηκώνει αρκετή συζητηση και διαμάχη.. Όποτε ας το αφήσουμε στην ακρη..

Για μενα τα 7 είναι πολλες φορες καλυτερα από τα 10- σε όλα τα θεματα σχεδόν-, αλλα εβαλα 10 μονο και μονο για το DirectX12... Αν δω και λειτουργει το Vulkan στα 7, αντε για 10...

Τελος παντων.. θα το κοιτάξω αύριο και αν έχω κάτι θα γράψω... Απλως, να ρωτήσω... Αν βγάλω αυτό το page file? Θα έχω πρόβλημα? Αν δεν το βγαλω.. πόσο να το θέσω το όριο που ζηταει?

• Moderators
Δημοσ.

Δες στην διαχειριση εργασιων τι ειναι αυτο που τρωει μνημη, ενα τετοιο θεμα ειχα μετα απο ενα update που εκαναν τα windows σε οδηγο καρτας γραφικων , μετα απο επανακινηση μεσα σε μιση ωρα γεμιζε 32 GB μνημης

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, το έκανα... Σήμερα πάλι, μετα το update των Windows.. Παω να ανοιξω ένα game και μου βγαζει δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος στην RAM, και πρέπει να κλεισει...

Είναι μην μου την βιδωσει να παω πάλι στα 7αρια!

Δημοσ.

Την πρώτη φορα μου το πέταξε ενώ έτρεχαν΄μόνο ο ΙΕ (5-6 καρτέλες ανοικτες), ενώ πίσω έτρεχαν steam, το προγραμματακι που έχω για το OC στην GPU + ο,τι ΄χει σχέση με τα Windows.

Σημερα, έτρεχε το game + όλα τα παραπάνω εκτος τον ΙΕ...

Μήπως φταίει όντως η RAM...? να βάλω παραπάνω? ή μήπως φταίει το update των Windows?

Δημοσ.

Δοκίμασα, κάποια απ'αυτα... Όπως το registry hack και αυτό με το best appearance (ή όπως το λενε)...

Αν ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα... τα ξαναλέμε!

Δημοσ.

Μου φαινεται θα μεινω αρκετα ακομα με τα 7.Το DX12 δεν ειναι ακομα ο λογος για μεταβαση, γιατι  για τα υπολοιπα ουτε λογος.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, το έκανα... Σήμερα πάλι, μετα το update των Windows.. Παω να ανοιξω ένα game και μου βγαζει δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος στην RAM, και πρέπει να κλεισει...

Είναι μην μου την βιδωσει να παω πάλι στα 7αρια!

γιατι δεν κανεις επαναφορα συστηματος.... ποτε δεν ξερεις

Δημοσ.

Πριν από κανενα μισαωρο... μπαινοντας στο παιχνιδι crash-αρε το PC όλο... Και πεταει την λυπημενη φατσουλα...!

Εκενυριστικο!

Δημοσ.

Μάλλον έχεις θεμα με τις μνήμες και μάλλον είναι λόγο του ότι έχεις δύο διαφορετικές μάρκες και μάλιστα με διαφορετικά χαρακτηριστικά!

Στα 1333 τις τρέχεις έτσι?

Δοκίμασε να βγαλεις το ένα σετακι να δεις πως θα πάει!

Και να το πω άλλη μια φορά μπας και το κανείς.. Δες τι γίνεται στο task manager

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...