Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάπιον να μου φτιάξη build pc εώς 1150 ευρό αδε και λίγο παραπάνω.Το pc θα χρησημοπιεται σε recording,σκληρό gaming με ταυτόχρονο recording πχ GTA V Fallout 4 κτλ.Θα χρεισιμοπιαιτε ακομα και για video editting.Το cpu δν χριάζεται να είναι για oc αλλά να αδέχει αυτά που σας ανάφερα και πολες φορές θα γίνεται ταυτόχρονα επιδί θα έχω σήγουρα 2 οθόνες,θα προετιμάζομαι να πάρω και 3.Το pc αμα μπορή να είναι είδη προεημαζμένο για κανά update πχ μεγαλίτερο τροφοδοτικό για δεύτερη κάρτα γραφικόν η και 3,αλλά θα προτιμούσα να είναι κάρτα amd r9 380 ή και ρ9 390 (η r9 390x νομίζο δν αλλάζη και πολύ).Το cpu αμα θα είναι καλώ δηλαδή να μην έχει Κ και να έχει καλά GHz,πηρήνες,αλλά είναι σήγουρο πως θα χριαστή cooler το cpu,και θα παρακαλούσα το build να είναι κόκκινο. B)
Αυτά από εμένα και tnx. ;)

Δημοσ.

αν μπορεις συμπληρωσε την φορμα και γραψε λιγο πιο καθαρα γιατι ειδικα στην τελευταια προταση τα χρειαστηκα...

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

αν μπορεις συμπληρωσε την φορμα και γραψε λιγο πιο καθαρα γιατι ειδικα στην τελευταια προταση τα χρειαστηκα...

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Αληθεια? Γιατι εμενα μου βγηκαν τα ματια απο την 1η....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχα οχι απο την πρωτη μου βγηκαν με τα ορθογραφικα αλλα στο τελος δεν ειχε καν συντακτικο δημοτικου και οντως δεν καταλαβα τι εννοει...

Fulgore τοτε ηταν πρετοιμασια...τωρα ψαχνεται!θα κανει και ενα τριτο για αγορα...μην του λες τπτ και τοτε!

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...