Pantelismor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα σας, Μόλις αγόρασα την οθόνη. Θέλω λοιπόν να με βοηθησετε σχετικά με το τι πρέπει να κανω προκειμένου να ρυθμίσω σωστά την οθόνη. Να την συνδέσω με HDMI ? Πως κάνω καλιμπραρισμα με το calibrator της LG ?? Χρειάζεται να εγκαταστήσω τους Drivers της οθόνης ?? Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη ?? ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δες εδω για σχετικς πληροφοριες. http://hardforum.com/showthread.php?t=1811482 http://playwares.com/dpreview/45089719 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Τα ειδα λιγο, αλλα δεν καταλαβα και πολλα. Υπαρχουν μηπως τπτ βασικες ρυθμισεις που θα μπορουσα να κανω ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Brightness: 10 Overdrive: medium Mode: sRGB Aυτα καταλαβα εγω. Αν καλιμπραρεις την οθονη χρησιμοποιεις το gamma 2.2 mode και οχι το sRGB mode. Aν δεν την καλυμπραρεις και δεν μπορεις να πειραξεις την φωτεινοτητα, βαλε μια δυνατη (2600 lumens) λευκη λαμπα πισω απο την οθονη για πιο ξεκουραστη χρηση (αυτο ειναι καλο να το κανεις οπως και αν εχει για καλυτερη αντιλαμβανομενη αντιθεση). Μαλλον ολες οι θυρες ειναι το ιδιο, οποτε βαλε οποια θες. Drivers καλο ειναι να βαλεις, αν μπορεις να βρεις απο αλλου πιο προσφατους, ακομη καλυτερα. Δε ξερω αν θα βρεις κατι εδω: http://www.lg.com/us/commercial/lcd-computer-monitors/lg-27MB85R-B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Καλήμερα XmorsX, ευχαριστώ που ασχολείσαι με το θέμα μου. Λοιπόν έψαξα αυτα που μου είπες και έβαλα Brightness: 10 , Mode: sRGB (Αυτο δεν πρέπει να το βαλω Calibrating?) To Overdrive μήπως ξέρεις τι είναι ?? δεν το βρίσκω. Επίσης έβαλα τους οδηγούς της οθόνης. Στη συνέχεια εκανα τη διαδικασία του καλιμπραρισματος. Η αλήθεια είναι οτι το κάνω πρώτη φορά. Έβαλα το καλιμπραριστιρη στο κέντρο της οθόνης. Έτρεξα την εφαρμογή και έγινε η διαδικασία. Επισυνάπτω και φωτογραφίες με τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν έπρεπε να επικρατούν συγκεκριμενες συνθήκες στο δωμάτιο. πχ φώτα ανοιχτά η κλειστά ? βαλε μια δυνατη (2600 lumens) λευκη λαμπα πισω απο την οθονη για πιο ξεκουραστη χρηση (αυτο ειναι καλο να το κανεις οπως και αν εχει για καλυτερη αντιλαμβανομενη αντιθεση). Τι ακριβώς ειναι αυτο ?? εχεις καμία εικόνα να καταλαβω τι μου γινεται ? Ευχαριστώ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Aσχετο αλλα χρειαζεσαι ενα μεγαλυτερο και γραφειο.Νομιζω ειναι μικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Από ότι βλέπω πέτυχε πολύ καλό καλιμπραρισμα, συγχαρητήρια. Τελικά μάλλον θέλει να ρίξεις λίγο ακόμη την φωτεινότητα , δοκίμασε να την καλιμπραρεις στα 140 CD/m2. To mode στο ειπα κρίνοντας από τα color presets. Όταν την καλιμπραρεις δε σε νοιάζει τόσο, αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό, όπως στην περίπτωση σου. Ορίστε για bias lighting. http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Από ότι βλέπω πέτυχε πολύ καλό καλιμπραρισμα, συγχαρητήρια. Τελικά μάλλον θέλει να ρίξεις λίγο ακόμη την φωτεινότητα , δοκίμασε να την καλιμπραρεις στα 140 CD/m2. To mode στο ειπα κρίνοντας από τα color presets. Όταν την καλιμπραρεις δε σε νοιάζει τόσο, αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό, όπως στην περίπτωση σου. Ορίστε για bias lighting. http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/ Καλησπέρα και παλι. Λοιπον θα ηθελα παλι τα φωτα σου, στα140 CD/m2. τι ειναι αυτο ? που το βρισκω ?? Επισης στις ρυθμισεις της οθονης μου λεει automatic standbay και ειναι επελεγμενο τα 4 hz , φτανει μεχρι τα 8, τι κανει αυτο ? να το αλλαξω ?? ελπιζω να μην γινομαι ενοχλητικος..... Aσχετο αλλα χρειαζεσαι ενα μεγαλυτερο και γραφειο.Νομιζω ειναι μικρο. Χαχαχαχαχ, πραγματι, η αληθεια ειναι οτι γραφεια υπαρχουν. Αλλα ο χωρος δεν ενδείκνυται για μεγαλυτερο γραφειο. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από Pantelismor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μιας και το θίξατε βρήκα αυτό στο ΙΚΕΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Την εχεις καλυμπραρει με target στα 180cd/m2 συμφωνα με την πρωτη εικονα. Δοκιμασε να την καλυμπραρεις στα 140, ριξε λιγο το brightness. Το overdrive εχει να κανει με το ποσο μειωνεις το responce time ωστε να μειωθει το trailing με κοστος την αυξηση του overshoot ghosting. Θα το δεις και με ονοματα οπως responce time, acceleration κλπ. To τελευταιο δε νομιζω οτι ειναι κατι σημαντικο, αστο οπως ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Την εχεις καλυμπραρει με target στα 180cd/m2 συμφωνα με την πρωτη εικονα. Δοκιμασε να την καλυμπραρεις στα 140, ριξε λιγο το brightness. Κατεβασα το brightness στο 10, εκανα καλιμπραρισμα, αλλα παλι μου λεει 180cd/m2 , τι κανω λαθος ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Κατεβασα το brightness στο 10, εκανα καλιμπραρισμα, αλλα παλι μου λεει 180cd/m2 , τι κανω λαθος ??? Ειτε πρεπει να κατεβασεις κι αλλο το brightness, ειτε το προγραμμα ειναι ρυθμισμενο να καλυμπραρει με αυτη τη φωτεινοτητα ως στοχο. Δε ξερω αν μπορεις να το αλλαξεις αυτο, αλλα οπως και αν εχει δεν ειναι σοβαρο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα, τελικα το καταφερα. Επισυναπτω φωτο. Τι λες ? Επισης εκανα save το profile στο τελος του καλιμπραρισματος, πρεπει να κανω κατι αλλο με αυτο ? η απλα το σωζω και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά σε βρίσκω. Δε ξέρω αν πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω, αλλά αυτό που έκανες καλό μου ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelismor Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Να σαι καλα Xmorsx !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα