Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εάν έκανα κάποιο λάθος θα έπρεπε να αποδεσμευτεί το ποσό και να επιστρέψει στον τραπεζικό λογαριασμό μου...

... είμαστε στην 5η εργάσιμη μέρα...)

Φίλε pasini ακόμη δεν πιστώθηκε η κάρτα σου?

Μίλησες με support?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eχω καποιο μεγαλο προβλημμα 

Απο 18/01/2016 εχω κανει καποια καταθεση αλλα απο αλλου κατοχου internet banking μου ειπαν οτι θα το ψαξουν και οτι θα μου κανουν την καταθεση αλλα εχουν περασει πολλες μερες και δεν βγαζω ακρη !! τους εχω στειλει και φωτο με την συναλαγη !!

δεν ξερω τι αλλο να κανω ?

Μετα το εξαημερο της πρωτης προσπαθειας, ηρθε το μονοημερο στη δευτερη :)

1/2 εγινε η καταχωρηση. 2/2 στις 21:00 το βραδυ μπηκαν τα χρηματα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα εκεινες τις 5 λιρες τις εβαλαν σε κανεναν μετα απο μανούρα; σε εμενα ήταν κάθετα αρνητικοί

Επεξ/σία από paylidis

καλησπέρα 

προσπαθώ να κάνω μια αγορά από το alliexress και μου γράφει αυτό 

Your bank does not authorize this payment. Suggestion

1) Please check whether there is enough money or credit limit in your bank account;

Tips: pay attention to the currency of your order and the currency of your bank account. When you calculate, make sure they are converted into the same one.

2) Please contact your bank to check why they declined your payment;

3) Or you can try another card or payment method.

τελικά κάποιο τυχαίο κόλλημα ήταν μετά από λίγο εκανα νέα προσπάθεια και κατάφερα να αγοράσω αυτό που ήθελα ευχαριστώ για την βοήθεια 

τελικα εκεινες τις 5 λιρες τις εβαλαν σε κανεναν μετα απο μανούρα; σε εμενα ήταν κάθετα αρνητικοί

5 λιρες απο που και ως που?

στον "κωδικο αναφορας εντολεα" τι βαζουμε ? και που το βρισκουμε ? )στον οδηγο το αναφερει σαν reference)

Κοιτα λιγο καλυτερα την οθονη του κινητου σου και διαβασε τον οδηγο στην πρωτη σελιδα

Καλησπερα σε ολους. Προσπαθω να κανω μια αγορα στο trekkinn αλλα δε δεχεται την πληρωμη. Ξερει κανεις, σε unverified card, τι ονομα χρησιμοποιουμε στο πεδιο "κατοχος καρτας"; Υποπτευομαι οτι αυτο φταιει....Ευχαριστω

πόσο "αξιόπιστοι" είναι στα ελτα ; 

δεν την στέλνουν με κούριερ ρε παιδιά , ο ταχυδρόμος την φέρνει , τουλάχιστον σε μένα ε δεν περνάει κάθε μέρα 

Εμενα παλι να υποθεσω πλεον οτι ο ταχυδρομος μου εφυγε Βραζιλια με την physical καρτα μου! Γιατι περασε σχεδον ενας μηνας και τιποτα! Τους το ειπα στο support μου λενε να εκδωσω νεα καρτα και θα μου πιστωσουν τα 7 ευρω της χρεωσης. Ελα που τωρα το χω αδειασει το balance μου, και δεν μπορω να κανω τη διαδικασια...

Τους ρωταω στο support αν μπορουν να παρακαμψουν τη διαδικασια και να μου στειλουν νεα καρτα και ... σιγη βοωντος...

επιβεβαιωνω κ εγω οτι φανηκαν τα δοκιμαστικα 10 Ευρω που εκανα top up στο Revolut μετα απο 2 εργασιμες ημερες.

Εχω παραγγειλει και τη πλαστικη πιστωτικη καρτα να μου ερθει.

Eπισης συνδεσα τη καρτα της Revolut με το paypal. Μου βγηκε αυτοματα στο Revolut η χρεωση που κανει το paypal.com αλλα δεν βλεπω κωδικο για να τον επιβεβαιωσω στη καρτα του Paypal. Θα  περιμενω 2-3 εργασιμες μηπως εμφανιστει κ αλλη ενημερωση με τον γνωστο 4ψηφιο κωδικο που στελνει η paypal για επιβεβαιωση.

Μεχρι τοτε αναμονη και επανερχομαι με νεωτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...