Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Φεύγω για Ολλανδία σε 2 εβδομάδες. Για αγορές στο οτιδήποτε (απο φαγητά μέχρι ψώνια) μέσω της καρτας θα υπάρχει και προμήθεια ή οχι?

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο οτι διαβαζω ειναι για συγκεκριμενες χωρες το "προβλημα". Φανταζομαι αν ειχε δεχτει καποιος απο ελλαδα τετοιο μηνυμα θα το ειχε ποσταρει.

Δημοσ.

Για κάνε μια γρήγορη περίληψη.

Θέλει να γίνει τράπεζα γι αυτό.

Δυστυχώς η Revolut πάει να ακολουθήσει την πορεία της N26, θέλει να γίνει Online Bank και άρχισε τις περικοπές, και λέω δυστυχώς γιατί όλα τα δωρεάν που ξέραμε ως τώρα σιγά σιγά θα τα ξεχάσουμε  :mad:  Enjoy it as much as you can !  

Δημοσ.

Για κάνε μια γρήγορη περίληψη.

H Revolut έχει στείλει μηνύματα σε χρήστες από ΗΠΑ, Αυστραλία, Ρωσία αλλά και ... Γαλλία! (έλεγα πως θα είναι μόνο για εκτός ΕΕ) να αποσύρουν τα χρήματά τους μέχρι την 21η Νοεμβρίου - αλλιώς κινδυνεύουν να τα χάσουν - επειδή η εταιρεία παύει τη λειτουργία της στις συγκεκριμένες χώρες.

...ενημερώνει ταυτόχρονα πως αναμένει αυτή η αναστολή λειτουργίας να είναι είναι προσωρινή...

Σιγή ιχθύος από την εταιρεία εν γένει στην ιστοσελίδα της, κι αναρωτιούνται οι χρήστες αν έχει να κάνει και με τη σχέση της εταιρείας με την Mastercard...

...όπως είπε και χρήστης παραπάνω, δεν έχει ακουστεί κάτι για Ελλάδα...αλλά με αγχώνει λίγο το θέμα τώρα που το διαβάζω...

κι αυτό γιατί δεν φαίνεται η ενημέρωση προς τους χρήστες στις εν λόγω χώρες να είναι καθολική...

...οπότε τίθεται το ερώτημα αν αποσύρεται εν γένει από τις χώρες αυτές ή μόνο για τους χρήστες που ενημέρωνει μέσω μηνύματος...μην βρεθούμε προ τετελεσμένων...

Δημοσ.

Νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να μηδενίσετε το συντομότερο τα υπόλοιπά σας στη Revolut όσοι διατηρείτε ακόμα σε αυτήν. Τουλάχιστον μέχρι να δείξει που πάει το πράγμα. Πλην της χρήσης σε ταξίδια εξάλλου, δεν υπάρχει και κάτι που να την καθιστά απολύτως απαραίτητη, καθώς οι συναλλαγές με τις Ελληνικές επιτρέπονται στο μεγαλύτερο ποσοστό πλέον και υπάρχουν και άλλες αποδεδειγμένα πιο απροβλημάτιστες και αξιόπιστες εναλλακτικές.

Δημοσ.

Νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να μηδενίσετε το συντομότερο τα υπόλοιπά σας στη Revolut όσοι διατηρείτε ακόμα σε αυτήν. Τουλάχιστον μέχρι να δείξει που πάει το πράγμα.

Μην τρομοκρατείς τον κόσμο....Δεν ακούστηκε τίποτα για την Ελλάδα ούτε υπήρχε κανένα κρούσμα στην Ελλάδα. 

Δημοσ.

Μην τρομοκρατείς τον κόσμο....Δεν ακούστηκε τίποτα για την Ελλάδα ούτε υπήρχε κανένα κρούσμα στην Ελλάδα. 

Δεν τρομοκρατώ κανέναν. Το αυτονόητο λέω. Σήμερα είναι η Γαλλία και οι υπόλοιπες χώρες, αύριο κάλιστα μπορεί να είναι η Ελλάδα. Περίεργο είναι που δεν συνέβη το ανάποδο κιόλας. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει θέμα πανικού. Απλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν (μπορεί να δώσουν μικρή προθεσμία και κάποιος να μην ευκαιρεί να κάνει withdraw τότε). Δεν δείχνει στην τελική και γενικότερη σοβαρότητα αυτή η αντιμετώπιση. Δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο ακριβώς διακόπηκε η παροχή της υπηρεσίας σε αυτές τις χώρες που έγινε...

Δημοσ.

Ίσως να σχετίζεται με την συμφωνία που φαίνεται να προχωράει με την τράπεζα της Λιθουανίας

http://www.bankingtech.com/603252/bank-of-lithuania-and-revolut-team-up-for-payments/

http://www.lb.lt/the_bank_of_lithuania_and_revolut_limited_signed_a_memorandum_of_understanding_on_expansion_in_lithuania

http://www.investlithuania.com/news/the-bank-of-lithuania-and-revolut-limited-signed-a-memorandum-of-understanding-on-expansion-in-lithuania/

Πιθανόν οι συναλλαγές σε αυτές τις χώρες να μην συμφέρει να εκτελούνται μέσω λιθουανίας ή να προκύπτει κάποιο νομικό θέμα για την απόκτηση τραπεζικής άδειας στην λιθουανία εάν το πελατολόγιο τους έχει κατοίκους από εκεί

Δημοσ.

Νομίζω ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να μηδενίσετε το συντομότερο τα υπόλοιπά σας στη Revolut όσοι διατηρείτε ακόμα σε αυτήν. Τουλάχιστον μέχρι να δείξει που πάει το πράγμα. Πλην της χρήσης σε ταξίδια εξάλλου, δεν υπάρχει και κάτι που να την καθιστά απολύτως απαραίτητη, καθώς οι συναλλαγές με τις Ελληνικές επιτρέπονται στο μεγαλύτερο ποσοστό πλέον και υπάρχουν και άλλες αποδεδειγμένα πιο απροβλημάτιστες και αξιόπιστες εναλλακτικές.

Μέσω Paypal δεν μου λειτουργούν εμένα άλλες κάρτες πέρα από τη Revolut...μπορώ να χρησιμοποιήσω κατευθείαν τη χρεωστική στο Banggood ας πούμε, αλλά χωρίς την κάλυψη Paypal δεν αξίζουν οι αγορές από Κίνα (εκτός κι αν πρόκειται για ψιλοπράγματα).

Δημοσ.

καλημέρα 

αγόρασα στις 29/10 μια ip camera δεν ήταν αυτήν που αγόρασα και άνοιξα case με τα πολλά έλαβα τα χρήματα πίσω και μου έστειλε μήνυμα το ebay ότι τα χρήματα γύρισαν στον λογαριασμό μου στο paypal ψάχνω στον λογαριασμό μου στο paypal δεν υπάρχει κάτι στο ιστορικό άλλα εγώ είχα πληρώσει με revolut έψαξα το ιστορικό και ούτε εκεί έχει κάτι τι μπορεί να έγινε σαν να μην υπάρχει πουθενά αυτήν η συναλλαγή . Στέλνω στο chat της revolut και ούτε αυτοί βρήκαν κάτι στο ιστορικό .

Δημοσ.

καλημέρα 

αγόρασα στις 29/10 μια ip camera δεν ήταν αυτήν που αγόρασα και άνοιξα case με τα πολλά έλαβα τα χρήματα πίσω και μου έστειλε μήνυμα το ebay ότι τα χρήματα γύρισαν στον λογαριασμό μου στο paypal ψάχνω στον λογαριασμό μου στο paypal δεν υπάρχει κάτι στο ιστορικό άλλα εγώ είχα πληρώσει με revolut έψαξα το ιστορικό και ούτε εκεί έχει κάτι τι μπορεί να έγινε σαν να μην υπάρχει πουθενά αυτήν η συναλλαγή . Στέλνω στο chat της revolut και ούτε αυτοί βρήκαν κάτι στο ιστορικό .

Για βάλε το μήνυμα του ebay.

Πότε σου τα επέστρεψαν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...